krotchy Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Mielőtt hozzákezdenénk ien eredményre számítsunk: Na, akkor vegyunk elő az áldozat képét, és hozzunk létre egy uj Layert-t Miután ez megvan fessül be ezt a részt szürkével ahova szakállat akarunk tenni Ezután adjunk hozzá egy kis noise-t pontosabban 12,16 -ot (filter >> noise >> add noise) és a Gaussian legyen kiválaszva És most a Radial Blur használatával jelüljuk ki ugy az arcot/fejet hogy bennelegyen a szakállkezdemény is Most pedig menny a filter > blur > radial blur ott pedig zomm és best -et jelölt ki és adjál neki 5 -öt A Blending módot álítsátok hard light -re Ezek után mennyetek a Image > Adjustment > Curves menüben és valahogy így álítástok be: KÉSZ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Íme a második tutorial: Ezt a képet mentsétek el és nyissátok meg a PS-ben Válasszátok ki a Brush Tool-t Majd mennyetek a Edit -> Define Brush Preset... -ba és ezen adatok alapján állítsátok be: Majd vegyétek kézbe a brush,t válaszátok ki a elkészített "szakálecsetet" és kezdjetek neki a rajzolásnak ! Valami iesmit lehet vele készíteni: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 az elsőt már kiraktam...azért thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince008 Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 az első szakállast megcsináltam, télleg jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krotchy Posted Március 25, 2008 Author Share Posted Március 25, 2008 az elsőt már kiraktam...azért thx Ez továbbfejlesztett, és sztem kicsit élethűbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 az alsóba azt a define brush menüt hogy lehet elérni? nekem sem a 7-el sem a 10-el nem jön olyan elő :@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 icipicit utána kéne nézni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 enisz köszi, de nekem még mindig nemolyan,mint amilyennek kéne :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
AltF4 Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 Bocs tök jó lenne de magyar ps van vki elmondáná hol van a radial blur mert nekem csak sima bemozdítás van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts