DriftKing Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 A 4208 mm hosszú, 1837 mm széles és 1548 mm magas háromajtós Lada C-t 2,0 literes benzinmotor hajtja, így elméletileg 210 km/órás sebességre is képes. Nagyon látványosan sikerült a forradalmi Lada ruházata: a sárvédő-szélesítések, 18 colos felnik és az első és oldalsó légbeömlők miatt valódi fenevadnak tűnik, de a beltér fekete-vörös színkombinációja, valamint a nagyképernyős fedélzeti infórendszer is unikum a márkától. Kérdés, mikor kerülhet piacra a Magna-Steyrrel közösen fejlesztett padlólemezre épülő sport Lada. Az autó új padlólemezre épül majd, amelynek kifejlesztésében a Magna International is részt vesz. A Magna grazi leányvállalata tervezte és gyártja is a BMW X3-at, szerepük volt az új Fiat Bravo tervezésében, de ott gyártják az Európának szóló Chryslereket (dízel Voyager és 300C) is, szóval nem kezdők. A Lada-standon a közeljövőre mondták a sorozatgyártás beindítását, konkrétumok nélkül. Az új típusból sokféle változat készül majd. Lesz ugye négyajtós limuzin, ferdehátú, kombi, egyterű és egy kategóriák közötti, valószínűleg enyhén terepjárósított modell is. forrás: Autó-Motor; Totalcar.hu; vezess.hu nekem nagyon tetszik... ha ez ilyen is marad mire kijön, akkor nagyot fog kaszálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Kissé brutál! Ebben a kocsiban viszont már semmi LADA-s nincs...szerintem...max a jel a kormányon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Wow Nekem személy szerint nagyon tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 21, 2008 Author Share Posted Március 21, 2008 nekem is nagyon bejön a frontja tisztára olyan mint a Mitsubishi Lancer Evo X-é, a hátulja meg mint a Fiat Stilo-é... szal nagy fantáziájuk volt a tervezőknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 hmm nem rossz kis kocsi....valóban elől Mitsubishi lancer 10-es de nagyon hasonlít rá hátul meg tényleg Fiat stilo beütése van....nekem tetszik.... vajon mennyi lesz az ára és lehet e majd magyarba kapni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts