Szergej77 Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 Két csontváz beszélget a kocsmában : - Hé, kell egy sör? - Aha! Azt mondja az egyik a pultosnak : - Hé, pultos! Kell 2 sör meg 1 felmosórongy! - Mi az összefüggés a pasik és a hűtőtáska között? - ? - Töltsd meg sörrel, és bárhová magaddal viheted! Egy részeg fickó igyekszik felkapaszkodni otthon, a ház lépcsőjén. A felesége felriad a zajra, és lekiált neki a hálószobából: - Mi az úristent csinálsz ilyenkor? Akkora lármát csapsz, hogy felkelnek a szomszédok! - Csak egy hordó Guinness sört akarok felvinni a lépcsőn! - feleli a részeg férj. - Ugyan már, hagyd a csodába! Majd holnap reggel felhozod! - Nem lehet, már megittam! Egy férfi bemegy a bárba, rendel egy sört. Már emelné a szájához, mikor előugrik egy majom és belemártogatja a golyóit a sörbe. A férfi undorodva mondja a pultosnak: - Én ezt nem iszom meg, adjon egy másikat. A pultos ad egy másik korsót, de a majom ismét elintézi. A férfi felháborodva kérdi a pultostól: - Nem tudnák ezt a majmot máshol tartani? Már a második korsót nem tudom meginni miatta. - A majom a zongoristáé, vonja őt felelőségre. A férfi odamegy a zongoristához és megkérdi: - Uram, azt tudja, hogy a majma a sörömbe mártogatta a golyóit? - Hát így nem, de ha dúdol belőle egy kicsit, megpróbálhatom. Bemegy a törzsvendég reggel 8-kor a kedvenc kocsmájába. - Egy sört? - kérdi a csapos. - Nem gondolod, hogy kicsit korán van hozzá? - A sörhöz? - kérdi a csapos. - Nem, a hülye kérdésekhez! - És mit gondol az igazi angol sörről? - kérdezik a cseh turistát Angliában. - Hát, - feleli a turista - szerintem úgy, ahogy van vissza kellene önteni a lóba. Bemegy a kocsmába egy 16 éves fiú, és így szól a pincérnőnek: - Kérek egy korsó sört! A pincérnő - látva a fiú korát - megkérdezi: - Bajba akarsz keverni? - Talán majd később, előbb egy sört kérek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 a majmoson jó ideig fuldokoltam kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 Ááá leesett! mind tök jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Ezek nagyon kirájakkk xD :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts