andpet Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 Aki érti a nőket az írja le a ,,működésüket"... Nagyonn igaz a vicc: ,,jóember kifogja az aranyhalat. Azt mondja neki a hal: -ha visszadobsz, teljesítem egy kívánságodat. -Hát jó, szeretnék egy naaaagy hidat Európa és Amerika közé. Mire a hal: -Hát tudod, én csak egy kicsi halacska vagyok, ez túl nagy dolog nekem... -Jólvan aranyhal, akkor szeretném megérteni a nőket. A halacska néz és gondolkodik... majd megszólal: -Mit mondtál,. hány sáv legyen azon a hídon, 2 vagy 3? Sokszor mindent megadnék azért hogy a nők fejébe lássak. Minden jól megy, és egyszercsak... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 Maguk sem tudják néha mit akarnak/mire gondolnak/mit szeretnének, akkor a férfi honnan tudhatná? Ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
'Maverick' Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Ez igaz, mondjuk én a néhát 60-65%-ra javítom, dehát mi lenne velünk nélkülük? Én imádom őket: D Hozzáteszem most nőkről van szó nem a mai fiatal átlagról 14-19 éves miniribi korosztályról: ) Azok csak eszközök, meg is érdemlik: ) Biztos van kivétel, csak én nem találom: D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 én csajszi vok, és nagyon is tisztában vok magammal, de aki h*lye, és bizonytalan, az tuti sírba viszi a pasikat. aki meg hagyja, az magára vessen. nincs működésük, hisz nem egy automatáról beszéltek, hanem egy érző emberi lényről. mindegyik nő másképp működik, nincs rá recept a "kezelésükre" szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
'Maverick' Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Szipi ilyenekből van a legtöbb, mármint aki a sírba visz, mondjuk engem egyik se fog: ) Annyit nem érnek ezek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 'Maverick' a kommenteidből itélve nagy feminista lehetsz XD Azok Csak Eszközök, Meg Is Érdemlik Annyit NemÉrnek Ezek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 A tökéletes Nő •Számba veszem az egészet… imádom az ízét. •Biztos hogy elég volt a pia? •Unatkozok… leborotválom a…. •Nincs kedved lemenni a bárba a haverjaiddal? •Nagyszeru fing volt! Csinálj még egyet. •Úgy döntöttem nem öltözök fel a ház körül. •Olyan szexi vagy másnaposan. •Inkább nézek focimeccset és iszok sört, mint hogy elmenjek vásárolni. •Elofizetek a Playboy-ra. •Megnéznél engem a barátnommel..? •Menjünk be a központba, így tudod nézegetni a csajok fenekét. •Kint leszek festeni a házat. •Imádom mikor golfozol vasárnaponként, remélem volt idod szombaton is játszani. •Édesem… az új szomszédunk lánya napozik megint, gyere nézd meg. ha a nők ilyenek lennének Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
'Maverick' Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Malac, én értük vagyok: D Nem látszik?: S : D Silence. Ha ilyen nővel összeakadsz értesítsd már Maver Papát is, bedobjuk egy szendóba: D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 tökéletesen megértem a negatív véleményeket, hisz magam is tapasztaltam tegnap este is, hogy mennyire taszítóak tudnak lenni némelyikük. közönségesek, nincs bennük tartás, isznak, dohányoznak, káromkodnak, megcsalnak minden pasit, vagy mindenkivel lefekszenek, csak játszadoznak velük stb.... de ami a legborzalmasabb volt számomra, hogy hallgatom a beszélgetésüket, és a lányok köcsögnek hívják egymást mióta? na, ha én pasi lennék, akkor ilyen csajba tényleg nem tudnék beleesni, sőt el sem tudna varázsolni. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 na igen ez a bajom a mostani csajokkal..az én korosztályommal....ezért mondják h válogatós vagyok(mert az ilyen kapahordozókal nem létesítek távoli köszönésnél közelebbi kapcsolatot)...ahoz képest lett volna már nem 1 22éves barátnőm... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
'Maverick' Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Szipi akkor tényleg nem mi vagyunk a kibírhatatlanok, válogatósak és értetlenek, ha te is így látod, pedig te nő vagy, és ha egy nő így vélekedik akkor nem bennünk van a hiba és azt kihagytam hogy tényleg ez a baj, hogy nincs bennük tartás, ez valahol jó, valahol rossz, mert jónak azért mondom, mert kidobod a BMW kulcsot egy diszkóban az asztalra és már 3 minimum odaül abból kettőt megreszelhetsz aznap tutira és az jó arány: D viszont egy idő után majd megunom ezt hogy ilyen egyszerű őket megkapni, és kihívást akarok majd keresni, amikor egy egészségeset szenvedsz a nő mellett játékosan szadiz egy kicsit és húzza az agyad és hajtanod kell azért nem kicsit hogy megkaphasd lehet most engem mazoistának néztek, nem izgat, akinek van esze tudja miről beszélek: ) Szerintem én is ezt fogom hamarosan keresni, csak nemigen lesz ilyen nő: ) BMW-m amúgy nincs az csak 1 példa volt: D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts