suse Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 Szeretnék regisztrálni az ubuntu.hu-n, de az Ön spamrobot? kérdésre valahogy nem tudom, hogy mit kellene írni. Szvsz ha ott van a Captcha kiírás alatta, akkor egy kis képnek is kellene lennie beágyazva valahol a form-ban kb. mint a rapid-nál és csak akkor regelhetnék ha jól adtam meg a dolgot. De nincs ilyen kép és a link is a Turing-teszt wiki oldalára mutat, amiből számomra nem derül ki a megoldás. :| Mit néztem el? Miért nem tudok regelni? Valaki segítsen pls! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 Írd be abba a mezőbe,hogy nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suse Posted Március 17, 2008 Author Share Posted Március 17, 2008 Tiszán emlékszem, hogy egy-két napja kipróbáltam jó pár lehetőséget és a nem is köztük volt, de akkor hibát kaptam vissza, 100%. Most mindenesetre ment a dolog, köszönöm Gabi89. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts