szogyenyi Posted Július 29, 2011 Share Posted Július 29, 2011 Sokáig én is ezen a véleményen voltam, hogy hülyeség az egész, mert meg van játszva. Nos, valóban, ettől a gondolatomtól és kijelentésemtől a mai napig nem távolodtam el, de amikor leültem megnézni vagy 2 meccset, akkor rájöttem, hogy akármilyen gagyi az egész, a pankráció egy olyan showműsor, ami a rajongók szórakoztatásáért van. Aki nem szán rá egy kis időt, hogy leüljön és megnézzen pár menetet, vagy nem is akar esélyt adni neki, az sohasem fogja ezt megérteni. De én sem szeretnék megsérteni senkit, csak a saját véleményemet írtam le Amúgy a Viasat 6-os szinjron tényleg elég gagyi, de meg lehet szokni. A másik adón nekem valahogy túl unalmasnak tűnt a 2 szakkommentátor, itt legalább egy kis színt próbálnak belevinni az egészbe, még ha elég gagyin is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Július 29, 2011 Share Posted Július 29, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 Akkor ajánlom figyelmedbe az MMA-t. Az UFC jó meccseket csinál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 Én kb. 3 hete akadtam rá teljesen véletlenül a Viasat6-on, és megnéztem egy adást, (hozzáteszem akkor láttam először ilyen műsort, de egyből feltűnt nekem is hogy meg van az egész játszva. Főleg amikor az egyik fickó a földre teperte a másikat, és elkezdte a fejét püfölni, na ott nagyon látszott hogy egy ütést sem visz be. Szóval nem teljesen értem hogy miért örvend ekkora népszerűségnek ez a sport, amikor tudja mindenki hogy meg van játszva az egész. Akkor már inkább megnézek egy bokszmeccset ott legalább tudom, hogy a valóságot látom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 Azért mert megvan játszva még tetszhet az embereknek, ez egy showbiznisz. Végülis néha megnézek 1-2 meccset, de én inkább az UFC eseményeit követem. Ott van álló, és földharc minden mennyiségben. Ott tényleg megütik egymást, valahogy nekem az jobban bejön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 Én kb. 3 hete akadtam rá teljesen véletlenül a Viasat6-on, és megnéztem egy adást, (hozzáteszem akkor láttam először ilyen műsort, de egyből feltűnt nekem is hogy meg van az egész játszva. Főleg amikor az egyik fickó a földre teperte a másikat, és elkezdte a fejét püfölni, na ott nagyon látszott hogy egy ütést sem visz be. Szóval nem teljesen értem hogy miért örvend ekkora népszerűségnek ez a sport, amikor tudja mindenki hogy meg van játszva az egész. Akkor már inkább megnézek egy bokszmeccset ott legalább tudom, hogy a valóságot látom. hát az a baj talán hogy csak egy részt láttál, mert abból nem sok derül ki. A lényege az egésznek hogy azért is játszák meg az ütéseket (de azt se lehet mindig) hogy ne sérüljenek le mert mikor turnéznak akkor van hogy egy pankrátornak egy héten van 4-5 meccse. És ezt heteken keresztül bírni is kell. a másik az hogy minden pankrátornak van története. Úgy is lehet rájuk nézni mint egy szerepjáték karaktereire. Ki van alakítva a minden pankrátor 'karaktere'. És vannak történetek 'storylineok'. Mint pl az egyik megveri a másikat aki (néha előfordul hogy ) lesérül. Akkor a sérült egy ideig visszavonul a bunyótól, de aztán visszatér és megbosszulja a dolgot... de ez csal egy történet a sok közül. És ha csak 1 részt láttál akkor nem érted meg a történetet... De pl csajok is bunyóznak... És az emberek ezért is nézik. Amúgy van pár pankrátor aki átment az UFC-be. Akinek az kell nézze azt. De nem hiszem hogy hetente 5 meccse van egy UFC-snek. Aki az UFC előtt pankrátor volt az pl Bobby Lasley, Brock Lesnar. Meg állítólag Batista is belekóstolt az UFC-be de abból nem tudom mi lett. Szóval csak annyit akarok mondani hogy egy könyvet se a borítójáról ítélünk meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 Bizony Lesnar is adta a nagy kemény fiút, aztán Cain Velasquez ellen meg futva menekült a ketrecben http://www.youtube.com/watch?v=BwnRGCACcQA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 hát az a baj talán hogy csak egy részt láttál, mert abból nem sok derül ki. A lényege az egésznek hogy azért is játszák meg az ütéseket (de azt se lehet mindig) hogy ne sérüljenek le mert mikor turnéznak akkor van hogy egy pankrátornak egy héten van 4-5 meccse. És ezt heteken keresztül bírni is kell. a másik az hogy minden pankrátornak van története. Úgy is lehet rájuk nézni mint egy szerepjáték karaktereire. Ki van alakítva a minden pankrátor 'karaktere'. És vannak történetek 'storylineok'. Mint pl az egyik megveri a másikat aki (néha előfordul hogy ) lesérül. Akkor a sérült egy ideig visszavonul a bunyótól, de aztán visszatér és megbosszulja a dolgot... de ez csal egy történet a sok közül. És ha csak 1 részt láttál akkor nem érted meg a történetet... De pl csajok is bunyóznak... És az emberek ezért is nézik. Ez oké, csak nekem nagyon újdonság az (lehet én vagyok lemaradva) hogy az egész csak meg van játszva, eleve nem tudom az egészet komolyan venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 Visszakanyarodva a témához: Szerintem kár, hogy Rey és Sin Cara nem egy műsorban vannak. Szívesen megnéznék kettejük között egy mérkőzést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feci19880809 Posted Június 13, 2012 Share Posted Június 13, 2012 Hát srácok én azt mondom nektek hogy The UNDERTAKER nél nagyobb pankrátor nincs is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Június 20, 2012 Share Posted Június 20, 2012 A legutóbbi wrestlemania mérkőzése HHH ellen tényleg nagyon jó volt. Szerintem az mentette meg az egész rendezvényt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted Augusztus 13, 2013 Share Posted Augusztus 13, 2013 Sziasztok! Látom elég régen írtak ide. Nézi még valaki itt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 16, 2013 Share Posted Augusztus 16, 2013 Néha elolvasom az összefoglalókat, vagy ha RVD jó meccset alakít azt megnézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted Augusztus 16, 2013 Share Posted Augusztus 16, 2013 Most a SummerSlamen lesz egy meccse RVD-nek (Dean Ambrose ellen a US övért), az biztos jó lesz. Meg lesz még sok jónak igérkező meccs (szinte az összes az lesz). Lesz egy Ring of Fire meccs (régi nevén Inferno), na arra kíváncsi vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 18, 2013 Share Posted Augusztus 18, 2013 Akkor lenne igazán jó, ha meg is nyerné a U.S övet. De sajnos part time szerződéssel ez nem igen lehetséges. De ki tudja. Ja az Inferno meccs ki is ment a fejemből, biztos jó lesz. Kíváncsi leszek Wyatt-re hogyan fog teljesíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted Augusztus 18, 2013 Share Posted Augusztus 18, 2013 Hát ja, ez a baj a part time szerződésekkel. Én még abban reménykedek, hogy Christian WHC bajnok lesz. De állítólag, majd a Pre-show-on be fognak majd jelenteni egy RVD & Mark Henry & Bigshow vs. Shield meccset. És ha RVD-ék nyernek, akkor RVD megkapja a US övet Henry és Bigshow meg megkapja a Tag Team öveket. Aki szeretné, az itt élőben nézheti a Pre-Showt: Maga az adás peddig itt lesz nézhető a Stream 1-en (szintén élőben) http://ultimate-sport.hu/stream-1/ A Pre-show hajnali 1-kor, a SummerSlam pedig 2-kor kezdődik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 18, 2013 Share Posted Augusztus 18, 2013 Christian mint WHC? Nem tartom esélyesnek (sajnos), Del Rio túl nagy pusht kap mostanság. Illetve eddig nagyon Christian oldalára billent a mérleg. Túl szép, hogy igaz legyen. Vagy ha mégis nyer max megfosszák tőle majd a másnapi RAW-on, mint anno... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted Augusztus 18, 2013 Share Posted Augusztus 18, 2013 (edited) Hírdetve van a RAW-ra egy WHC mérkőzés, szóval ha meg is nyeri, akkor már másnap lesz egy meccse. Szerk.: Már lezajlott a gála, hát mit ne mondjak... Az Inferno mérkőzés az nagyon rossz volt. Hogy lehet pinfall egy Inferno meccsen? Hogy?! A Punk vs Lesnar mérkőzés az nagyon jó volt, nekem tetszett. A WWE övért folyó meccs meghát, az is jó volt, egy kis fordulattal. Módosította Augusztus 19, 2013 georg1111 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 19, 2013 Share Posted Augusztus 19, 2013 Hát, nem volt valami nagy durranás. RVD vs Dean Ambrose: Tudni való volt, hogy a Shield bele fog avatkozni a mérkőzésbe. Még ha nem szivárgott volna ki a történés, akkor sem lepett volna meg. Kane vs Bray Wyatt: Elég alacsony színvonalú volt Inferno meccshez képest. Az eredmény ismét nem meglepő. A Wyatt család amúgy is nagy push-ban van, Kane meg megy forgatni. Nem volt kérdéses, hogy Bray megnyeri a debutáló meccsét. Damien Sandow vs Cody Rhodes: Egyáltalán nem érdekelt, ki fog nyerni. Nem szimpatikus egyikőjük sem. Ha a MiTB táskáért ment volna a harc sokkal jobb lett volna. Christian vs Alberto Del Rio: Mint már említettem, Christian túl nagy nyerő szériában volt ahhoz, hogy megnyerje az övet. Így a Mexikói Superman ismét tarolt. Ki hitte volna... CM Punk vs Brock Lesnar: Annak ellenére mennyire hypeolták, engem egyáltalán nem érdekelt. Brock Lesnar győzelme nem meglepő, tekintve azt, hogy idén nem lesz több meccse. Daniel Bryan vs John Cena: Végre, müzli kikapott! YES! YES! YES! Orton beváltotta a tatyót és újra gazdát cserélt az öv? NO! NO! NO! Mármint oké, Orton megérdemli az övet, mint ahogy a Heel turnt is, de akkor legalább Cena nyert volna és rajta váltotta volna be azt a nyamvadt táskát. Legalább év végéig nézhettük volna, ahogy Orton pépesre veri SzuperCenát. Sajnálom szegény Danielt, nagyon megérdemelte már a WWE címet, de így elvenni tőle nagy pimaszság volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted Szeptember 27, 2013 Share Posted Szeptember 27, 2013 Végre Daniel Bryan megnyerte az övet normális módon (na jó, a bíró egy kicsikét csalt, de mit számít?) Most 5 perc helyett egy egész napig magánál tarthatta... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted Október 13, 2013 Share Posted Október 13, 2013 Aki követi az eseményeket az tudja, hogy ebben mi a poén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted Január 26, 2014 Share Posted Január 26, 2014 Most épp nosztalgiáztam egy kicsit, a régi szép idők... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts