b.frenk Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 akkor lesz szék meg minden...gyá nagyon nagy meccs lesz... már csak 17 nap... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 Nem tudjátok,közvetíti az EuroSport? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 15, 2010 Author Share Posted Március 15, 2010 Sajnos nem, mert arra nincsen pénzük, hogy a fizetős adásokat is leadják. Marad nekünk a letöltés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Március 16, 2010 Share Posted Március 16, 2010 Srácok, pánikra semmi ok, itt állítólag lehet nézni élőben a Pay-Per Vieweket: http://www.ustream.tv Még nem próbáltam ki mivel amióta ismerem még nem volt PVP, de feltétlenül ki fogom. Sőt, nemcsak pankrációt lehet nézni rajta hanem van mindenféle sport. Na, király vagyok vagy király vagyok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 iszonyatosan jó volt ez a wrestlemania kivéve a bret hart vs vince mcmahon meccs azt jól elbaltázták. nem gondoltam volna h pont swagger fogja megnyerni a mitb-et de nagyon örülök neki viszont annak jobban örültem volna ha christian nyeri meg. a randy ortonos meccs iszonyatosan jó volt nagyon örülök neki, hogy "jófiút" csináltak belőle. batista vs cena elment edge vs jericho is. az undertaker vs shawn michaels volt a legjobb meccs, nagyon megérte hajnali kettőkor felkelni és reggel fél hatig várni rá csak kár, hogy shawn veszített,de legalább nagyon jó meccsük volt. nekem ez a wrestlemania 8/10 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameRz Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Goob Bye Shawn Michaels :'( az első meccs amit láttam az övé volt... azóta a kedvenc pankrátorom, de látszott a végén hogy direkt hergelte takert, hogy véget vessen a karrierjének. Már érezhető volt, hogy Shawn nem akarja folytatni :'( ui.:Elég jó volt a Wrestlemania XXVI várom a XXVII-t , ja meg az Extreme Rulest ápr. végén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Március 30, 2010 Share Posted Március 30, 2010 ma néztem meg a wrestlemaniat és szerintem is nagyon jó volt. a legjobb meccs tényleg az hbk-taker meccs volt, micheals szemén látni lehetett a meccs legelején meg az elmúlt hetekben, hogy ő fog veszíteni, kár érte egyik kedvenc pankrátorom. a lionsault a kommentátorállásra (meg az azon fekvő takerre ) szerintem a wm26 legszebb mozdulata volt. edget sajnáltam, megérdemelte volna, az hogy cena nyer, az szinte biztos volt. a money in the bank az király volt, amennyire azt várni lehetett, az orton meccs állat volt, sejteni lehetett hogy a két ratyi összeveszik. rey mint szokott remek volt, ez a navi cucc meg külön ötletes volt örültm h triple h lenyomta sheamut, mert valamiért utálom azt az arcot. a tag team meg a díva meccs elég komolytalan volt. azt hiszem nem hagytam ki semelyiket se. aki még nem látta, és érdekli a pankráció, feltétlenül nézze meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Április 18, 2010 Share Posted Április 18, 2010 WWE Extreme Rules 2010 2010. április 25., Baltimore Hivatalos zene: Saliva - Time to Shine Eddigi meccsek: John Cena [C] vs. Batista - Last Man Standing match for the WWE Championship Rey Mysterio vs. CM Punk - Hair Match - If Punk is defeated he loses his hair. Jack Swagger [C] vs. Randy Orton - Extreme Rules Match for the World Heavyweight Championship Triple H vs. Sheamus - Street Fight Edge vs. Chris Jericho - Steel Cage Match Szerintem jó lesz. Elég fura lesz majd Punkot kopaszon látni...Az új World Heavyweight Champion Orton lesz, Triple H megint megveri Sheamust, a ketreces meccset pedig szerintem Edge nyeri. Ha új meccs lesz, tudatom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Április 28, 2010 Share Posted Április 28, 2010 Hát jó meccsek voltak, Cena-nál maradt a WWE Championship CM Punk nyert. Meglepetésre, Jack Swagger megtartotta a World Heavyweight Championship-et. Sheamus legyőzte Triple H-et És várható volt hogy Edge győz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 Vajon ki lehet a titokzatos Straight Edge Society tag? Pedig úgy megnéztem volna Punkot kopaszon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 Hát arra én is kíváncsi vagyok, lehet egy visszatérő pankrátor Pl:. Luke Gallows is nagyon megváltozott, mert ugye bár ő Festus volt eredetileg Előtte: Utánna: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 2, 2010 Author Share Posted Május 2, 2010 Csak hogy tudjátok: Joey Mercury az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 Nes-Thor: Az ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 3, 2010 Share Posted Május 3, 2010 Ő az: http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_Birch Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 3, 2010 Share Posted Május 3, 2010 2010-es Draft - végleges lista Először is azon személyek listája, akik a 3 órás Raw adás keretein belül lettek áthelyezve: 1. Kelly Kelly áthelyezve a SmackDownra (Michelle McCool és Layla legyőzte az Eve - Maryse párost) 2. Big Show áthelyezve a SmackDownra (CM Punk legyőzte Evan Bourne-t) 3. John Morrison áthelyezve a Raw-ra (A Raw nyerte meg a battle royalt) 4. R-Truth áthelyezve a Raw-ra (A Raw nyerte meg a battle royalt) 5. Edge áthelyezve a Raw-ra (A Raw nyerte meg a battle royalt) 6. Kofi Kingston áthelyezve a SmackDownra (Chris Jericho legyőzte Christiant) 7. Christian áthelyezve a SmackDownra (Jack Swagger legyőzte John Morrisont) 8. Chris Jericho áthelyezve a Raw-ra (Hornswoggle legyőzte Dolph Zigglert) És végül az kiegészítő draftban áthelyezettek listája: 9. Ezekiel Jackson áthelyezve a Raw-ra 10. Chris Masters áthelyezve a SackDownra 11. Natalya áthelyezve a Raw-ra 12. Cody Rhodes áthelyezve a SmackDownra 13. Chavo Guerrero áthelyezve a SmackDownra 14. Great Khali és Ranjin Singh áthelyezve a Raw-ra 15. Goldust áthelyezve a Raw-ra 16. Hornswoggle áthelyezve a SmackDownra 17. Rosa Mendes áthelyezve a Smackdownra 18. MVP áthelyezve a SmackDownra 19. Hart Dynasty áthelyezve a Raw-ra Forrás: http://wwewrestling-news.blogspot.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 14, 2010 Share Posted Május 14, 2010 WWE Over The Limit Meccsek: WWE Champion John Cena vs. Batista ("I Quit" Match) World Heavyweight Champion Jack Swagger vs. Big Show (itt tuti hogy Big Show nyer) Rey Mysterio vs. CM Punk (S.E.S. Pledge vs. Hair Match) Randy Orton vs. Edge Unified Tag Team Champions The Hart Dynasty vs. Chris Jericho & The Miz Intercontinental Champion Drew McIntyre vs. Kofi Kingston Szerintem ezek jók lesznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 24, 2010 Share Posted Május 24, 2010 Jó volt az WWE Over The Limit, CM Punk kopasz lett Egyedül azt sajnálom hogy Big Show nem nyert, mert Jack Swagger diszkvalifikált magát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 27, 2010 Share Posted Május 27, 2010 Csináltam egy top 5-öt arról hogy a wwe-ben kivan a legjobban kigyúrva: 1. Ezekiel Jackson 2. The Great Khali 3. Batista 4. Triple H 5. John Cena Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Június 1, 2010 Author Share Posted Június 1, 2010 Hát azért a többiekhez képest Ezekiel eléggé husicombinak tűnik szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 2, 2010 Share Posted Június 2, 2010 Nem is tudtam hogy Mike Knox visszavonult Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 12, 2010 Share Posted Június 12, 2010 Nem visszavonult, kirúgták... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 13, 2010 Share Posted Június 13, 2010 Kár érte, de attól még mehetne a TNA-ba, vagy nem Amúgy ahogy olvastam Undertaker-t súlyosan megverték, és ezért képtelen harcolni Fatal4Way-ban De dúrva, Tommy Dreamer a TNA-ba ment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 5, 2010 Share Posted Július 5, 2010 Hát nem tudom, én nagyon odavoltam érte, de mivel megtudtam, hogy egy megjátszott s***r az egész, utána annyira nem érdekelt. Szerintem a legjobbak:Undertaker, Goldberg, Batista, Kane, Austin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 SummerSlam 2010 2010. augusztus 15. Sheamus vs. Randy Orton - Singles match for WWE Championship Team WWE(Morrison,R-Truth,Cena,Edge,Jericho,Bret Hart and ?) vs Nexus - 7-on-7 elimination tag team match Kane vs Rey Mysterio - Singles match for the World Heavyweight Championship Big Show vs Straight Edge Society(CM Punk, Luke Gallows, Joey Mercury) - 3-on-1 handicap match Alicia Fox vs Melina - Singles match for WWE Divas Championship Dolph Ziggler vs Kofi Kingston - Singles match for the Intercontinental Championship Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Augusztus 16, 2010 Share Posted Augusztus 16, 2010 Visszatért Undertaker, hamarabb mint gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Augusztus 22, 2010 Share Posted Augusztus 22, 2010 Igen-igen, és remélem nagyon megbosszúlja majd Kanet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 29, 2011 Share Posted Július 29, 2011 elég kihalt a téma. Szokta még nézni valaki? Mondjuk én a Viasat 6-on kedtem el nézni vagy egy hónapja, de nem bántam meg. Megváltozott a véleményem a pankrációról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted Július 29, 2011 Share Posted Július 29, 2011 elég kihalt a téma. Szokta még nézni valaki? Mondjuk én a Viasat 6-on kedtem el nézni vagy egy hónapja, de nem bántam meg. Megváltozott a véleményem a pankrációról Hát ha csak Tv-ben nézed akkor sajnos nem láttad a Money In the Bank PPV-t. Max csak pár részletet. Elég jó volt. A két létrás meccs is ütött de a Smackdownos jobb volt. A végén meg a CM Punk vs John Cena meccs. Az is élvezetes volt. Főleg ha az ember nem Cenanak szurkol mint én, mert már évek óta csak az van hogy Cena legyen a bajnok a rawban és kész.. Amúgy Chicagóban voltak ami ugye CM Punk otthona és az egész meccs alatt az ment hogy Punknak éljeneztek Cena-nak fújjoltak. Nagyon durva volt a közönség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 29, 2011 Share Posted Július 29, 2011 Azt láttam, hogy az Eurosporton a múltkor pont a Money in the Bank PPV-t adták, de nem néztem, mert a másik csatornán még el vannak maradva. Nem akartam előre megnézni, hát ha történik valami olyasmi még közbe a storyline-ban, amit jó, ha tudok. De azt hallottam, hogy CM Punk volt a rendezvény nagy sztárja Kíváncsi leszek rá. Cena meg jó, hogy nagyon fel van hype.olva, nincs vele semmi bajom, de már tényleg unalmas, hogy állandóan csak ő a ,,jó fiú". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Július 29, 2011 Share Posted Július 29, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts