Clark Posted Szeptember 16, 2009 Share Posted Szeptember 16, 2009 Na Batista is visszatért És majd látni lehet a Pénteki Smackdown-ban is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibgán Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 De szerintetek miért mondják azt sokan hogy csak megjátszák az ütéseket a pankrátorok? szerintem ez mind igaz hiszen nézétek mekkora köznöség és szurkoló tábor és töbször is láttam hogy vérzésig veri a másik fejét...ez van...kigyurt hatalmas állatok akik jól birják az ütéseket és a kesztyü is rá játszik aminek hatására nem sérül a bőr felület... Én Undertaker rajongó vagyok de nagyon !! -De lenne pár kérdésem! Melyik csatornákon szoktak panrációt közvetiteni? -És régebben játszott Masked Kane és van egy másik játékos Kane...és a bevonulásuk olyan egyforma hogy már kezdem azt hinni hogy a 2 ugyan az de nem mert már láttam öket egymás ellen harcolni és külföldi oldalokon olvastam hogy vissza tért 2009-ben Masked Kane de még nem láttam egyszer sem... Nem bírom meg érteni hogy csoró Magyarországon miért nincs pankráció? Szerintem 1000x izgalmasabb mint a box... Pénteken Smackdown!!! Deadman... Rest is Peace Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Pedig Masked Kane es Kane egy es ugyanaz az ember, kivincsi vagyok es az SD re. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibgán Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Értem köszi =D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibgán Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 (edited) Holopainen12... végülis csak utána jártam és ha te azt álitoaf hogy Masked Kane És Kane ugyan az a személy...akkor ezt a videót mivel magyarázod?? http://www.youtube.com/watch?v=3o7E_8CpMVo Több videó is van amin meg küzdenek egymás ellen... Masked Kane vs Kane Módosította November 25, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadam01 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Most néztem ebből pár videót és a commentelők azt állítják, hogy volt hogy Festus volt Masked/Impostor Kane és volt amikor Undertaker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibgán Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Valóban! Láttam is azt a videot mikor Undertaker levette a maszkot és ő volt na az én agyam gyenge ehez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 (edited) Ehhez a temahoz nekem is van egy vidim: http://www.youtube.com/watch?v=TVU9lKKEyuM&feature=fvw Módosította November 25, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadam01 Posted Szeptember 19, 2009 Share Posted Szeptember 19, 2009 Jól hallottam amikor a pénteki smackdown-ban Theodore Long azt mondta hogy a CM Punk vs Undertaker meccs meg volt játszva? Remélem Taker ezt nem fogja lenyelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibgán Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=RJzUxmJq_Pw Azt hiszem ezaz a videó ami bizonyítja hogy nem hagyta annyiban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 A Hell in a Cell vegleges meccsei: John Cena © vs. Randy Orton Hell in a Cell match for the WWE Championship D-Generation X vs. The Legacy Tag team Hell in a Cell match CM Punk © vs. The Undertaker Hell in a Cell match for the World Heavyweight Championship John Morrison © vs. Dolph Ziggler Singles match for the WWE Intercontinental Championship Kofi Kingston © vs. Jack Swagger vs. The Miz Triple Threat match for the WWE United States Championship Chris Jericho and The Big Show © vs. Batista and Rey Mysterio Tag team match for the Unified WWE Tag Team Championship Mickie James © vs. Alicia Fox Singles match for the WWE Divas Championship R-Truth vs. Drew McIntyre Singles match Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Remélem a következőek nyernek: Cena Taker DX Morrison Kofi Batista és Rey Mysterio Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Október 6, 2009 Share Posted Október 6, 2009 Majd nem eltaláltad a sorrendet, csak Cena vesztett Illetve Batista és Rey Mysterio is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Október 6, 2009 Share Posted Október 6, 2009 következő ppv-n 60 perces iron match lesz ha cena veszít akkor elhagyja a wwe-t(nagyon remélem, hogy ez meg fog történni) és ha randy veszít akkor nem kap több lehetőség,hogy visszaszerezze a wwe championshipet. amúgy randynek a karakterét nem nagyon tudom el képzelni a bajnoki cím nélkül olyannak amilyen most sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted Október 17, 2009 Share Posted Október 17, 2009 ha Cena veszít akkor nem a wwe-t hagyja el csak a rawot. ezért mehet az ecwbe vagy a smackdownba. hááát mostanában Cenáért nem nagyon rajongok, de ortonért sem. Szóval ez a 60 perces meccs nem lesz az ínyemre. a 14 emberes tag meccset meg lehet jósolni hogy a team raw nyeri. Nagyon remélem hogy Taker megvédi a címét. Nem kellene új bajnok. Morrison meg sztem símán nyer. Na de a Hell in a Cell se volt olyan nagy durranás. Taker elég gyorsan megnyerte az övet ami nem baj de néztem volna tovább a meccset és ez hogy az volt az első meccs ez kicsit szar volt. A DX vs Legacy az jó volt. De összességében nem nagyon tetszett a HiaC. Rég volt már egy nagyon jó PPV. Na majd talán a Survivor Series vagy a Royal Rumble. Azok izgalmasak lesznek. Tényleg.ti el tudjátok képzelni ortont face szerepben? én nehezen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FedeMan Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Na megnéztem a RAWot, unalmas volt, kivéve a végét, a Triple Threat Tag meccs az kivételesen tetszett. Hétvégén Surivor Series, tippek? Én a két övmeccsre ezt tippelem: WWE © - Cena megvédi az övét, vagy HBK nyer, mivel Washington - i, és ott rendezik a Survivor Series - t. WHC - Undertaker vagy Jericho nyer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Szerintem Triple H fogja megnyerni az övet, mert nála már volt egy párszor, és nem kizárt hogy most is hozzákerül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FedeMan Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ez is lehetséges, bár ha DX, akkor már inkább HBK kapja, mivel ő már nem sokáig fog a WWE rendelkezésére állni. A pénteki Smackdown main eventje is jó lesz: Jericho & Big Show vs. Brothers of Destuvtion Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Még csak pár videót láttam... Steve Austin-ról mi a véleményetek? És ő már abba hagyta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Steve Austin már abba hagyta igen. Volt vmi gerinc vagy nyak sérülése és az nem tett jót neki, de utánna még kicsit bunyózott de már nem volt a régi. Amúgy a legutóbbi Wrestlemanián beavatták a Hall of Fame -be. A survivor seriest még nem láttam. Remélem Taker nyer a többi nem annyira fontos most nekem vagy még talán HBK. Neki is szurkolok. De az biztos hogy nem washingtoni. Texas állambeli. Meg még jó lenne ha a team Kofi és a team Morrison nyerne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Szerintem jó lett a Survivor Series Meg a Hétfői Raw-ot is érdemes megnézni, speciális kiadás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted December 5, 2009 Author Share Posted December 5, 2009 Szörnyű híreket hoztam: Meghalt Umaga. 36 éves volt. Nyugodjon békében. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted Január 11, 2010 Share Posted Január 11, 2010 Mit gondoltok ki nyeri a royal rumble meccset? És lesz e vmi nagy visszatérés mint pl tavaly előtt Cena 30-adikként? Én nem merek jósolni. az a baj azzal a meccsel hogy a nagyobb nevek közül nem mindenki lesz benne. mert pl taker,christian címet véd, Cena valószínűleg kihívó lesz a wwe bajnoki övre.... Azért visszatérhetne a royal rumble meccsen Edge vagy Jeff Hardy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 valószínüleg Edge lesz az az ugyanis jeff hardy pár hete debütált a TNA-ban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadethfan Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 Énmég régebben néztem a tna által szervezett meccseket. Ott láttam valami elég furcsa nevű wrestlert, valami abys csóka és az volt a nagy szám, amikor kiszórta a rajzszögeket és beledobta az ellenfelét. Na az nemhiszem hogy megjátszás lett volna azért sem, mert az érintettnek szabályosan látszódott az arcában néhány rajzszög. A wwe nevű szervezetben sokkal inkább vannak megjátszva egyes ,,szenvedési jelenetek" igaz csak egy wwe meccset láttam, de ott nagyon úgy tűnt hogy az nem pankráció, hanem egy színjáték. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 Érdemes megnézni a Royal Rumble-t, fantasztikus volt, és a végén lesz egy visszatérő karakter, nem árulom el ki, majd mindenki megnézi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Február 7, 2010 Share Posted Február 7, 2010 On this day, I see clearly... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Február 22, 2010 Share Posted Február 22, 2010 Sheamus vs. Triple H vs. John Cena vs. Randy Orton vs. Ted DiBiase vs. Kofi Kingston WWE Championship Elimination Chamber Match John Cena vs. Batista WWE Championship Match Drew McIntyre vs. Kane Intercontinental Championship Match The Miz vs. MVP United States Championship Match The Undertaker vs. Chris Jericho vs. CM Punk vs. Rey Mysterio vs. John Morrison vs. R-Truth World Heavyweight Championship Elimination Chamber Match ------- útmutató példa= a meccs kezdete előtti bajnok példa=az új bajnok példa=címvédő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Február 28, 2010 Share Posted Február 28, 2010 Wrestlemania XXVI - 2010. március 28. Meccsek: Chris Jericho ( C ) vs. Edge Singles match for World Heavyweight Championship Batista ( C ) vs. John Cena Singles match for the WWE Championship The Undertaker vs. Shawn Michaels Visszavonulási meccs(Undertaker veretlensége vs. Michaels karrierje) Money in the Bank ladder match Eddigi kvalifikáltak: Kane, Christian, Dolph Ziggler, Shelton Benjamin Én véleményem szerint az Undertaker-HBK meccs lesz a legjobb. A legnagyobb tétje (persze csak a Taker-HBK után) a Jericho-Edge párharcnak lesz, mivel Jericho csak a szerencsének(HBK) köszönhette hogy most ő a bajnok. Batista biztosan beveti majd "vadállat" énjét Cena ellen, mivel annak a WWE öv a tétje. A Money In The Bank-nek legfeljebb a "létráskodás" az értelme, a pénze úgyis megvan minden pankrátornak. Szóval nem egy rossz Wrestlemania elé nézünk. Legyen már 28-a... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 10, 2010 Share Posted Március 10, 2010 egy kicsit bővült a lista: Bret Hart vs Vince McMahon Triple H vs Sheamus Morrison & R Truth vs big show & the miz a money in the bank is bővült most így néz ki: Kane, Evan Bourne, MVP,Christian, Dolph Ziggler, Shelton Bejnamin, Jack Swagger, Matt Hardy továbbá az undertaker vs shawn michaels egy no DQ's és no count outs meccs ami azt jelenti, hogy nincsenek diszkvalifikációk és ha elhagyod a teret akor nem számolnak el 10-ig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts