Clark Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 És akkor Jeff végleg kilépett a WWE-ből? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 nem véglegesen most csak egy kis szünetet tart aztán majd csak visszajön valamikor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 hát kár Jeffért. de ha azt nézzük ő nagyon sok kockázatot vállalt. mindig is a testi épségét tette kockára amikor bunyózott és hosszú távon ezt sérülések nélkül nem lehet bírni. például ha belegondolunk hogy minden meccsén legalább 1x megcsinálja a swanton bombot akkor az nem kellemes a hátának hosszú távon se. Amúgy ez meg volt írva hogy Hardynak most veszítenie kell. Mert most következik egy Undertaker vs CM Punk rivalizálás. Már meg is van az első közös meccsük. A Breaking Pointon lesz egy submission meccs. Erre elsőre mindenki azt mondaná hogy Taker submissionjénél nincs jobb és biztos ő nyer de a WWE-ben általában elég sokáig, hetekig vagy hónapokig szokott ott lenni az öv az éppen aktuális bajnoknál. Szóval arra akarok kilyukadni hogy ha most CM Punkon van a sor és hosszú ideig nála akarják tartani az övet akkor hogy fogja legyőzni takert? Ő nem egy egyszerű ellenfél. CM Punknak meg most nincs is submission mozdulata. Bár régen volt. Szóval ha punk győz akkor az valami nagyon gagyi győzelem lesz. De én Takernek szurkolok. Csak az egy kicsit fura lenne hogy most tért vissza taker és máris újra bajnok legyen. És ha Taker elnyeri az övet akkor hogy és meddig folytatódik tovább a történet az öv körül? Csak azt nem akarom hogy Punk egyszer is legyőzze Takert, mert Punk meg se közelíti őt. Sok kérdés van. jack bauer92 te amúgy CM Punk rajongó vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Hát én CM Punk-ot nem annyira csípem, inkább Undertaker nyerje el az övet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Szerintem se fog nyerni Taker egybol a visszaterese utan. De sztem a Hell in a Cell PPV- n maar nyerni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 jack bauer92 te amúgy CM Punk rajongó vagy? teljes mértékben nagyon jó gyakorlata van a bírkózásban nem is beszélve a mikrofonba való beszélési tehetségeiről. ugyan ezt gondolom Jerichorol, és Ortonról is. szerintem vannak olyanok akikhez illenek a bajnoki címek és vannak olyanok akik egyszerűen nincsenek készen arra vagy nem képesek rá, hogy fogjanak egy bajnoki címet a kezükben és itt beszélek pl cenaról aki egy nagy nulla szerintem hiába bálványimádják őt az emberek egyszerűen nem jók a bírkózási képességei ami arra utal amint az előbb írtam, hogy egyszerűen nem illik hozzá semmilyen cím max az usa cím ami ugye már nem az ő "teritóriája" sajnos. (amúgy én nem csak rajongóként nézem az egészet ami azt jelenti, hogy jobban belemélyedek az egésznek a politikájába) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 én se csak rajongóként nézem. A történet szálakat is próbálom fejtegetni stb... Láttátok a 12 roundsot? Cenának az egyik filmje. Szerintem baromi jó. Szeretem az ilyenfajta akciófilmeket. Sajnos még csak feliratosan van kint, szóval angolosok előnyben. Ja és a Rock filmjeit is szeretem. pl.: Gyerekjáték, stb.. Cenáról annyit hogy eddig csak egy filmjét láttam de színésznek inkább elmegy mint pankrátornak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 hát nem rossz film szerintem Rock filmjei pedig tökjók eddig csak kettő nem tetszett tőle mégpedig a gyerekjáték és a boszorkány hegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadam01 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 mit gondoltok, a DX megpróbálkozik majd hogy elvegye az övet Jerciho-tól és Big Show-tól? de bírnám ha valami jó kis bunyó összejönne abból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Jah, lehet hogy a DX megpróbálja megszerezni az öveket és nekik van rá a legnagyobb esélyük. A gyerekjáték sztem jó volt, de a boszorkányhegy az tényleg nem volt jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 hát nagyon remélem,hogy nem fog próbálkozni a dx az öv elvételével, de majd meglássuk. amúgy ha jól értettem egy cikkből akkor breaking pont után már nem fog hhh és shawn eggyüt szerepelni dx-ként. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Amugy A gyerekjatek tenyleg joo film. Lehet, hogy tenyleg Guerrero vs Bourne meccs lesz a Breaking Point-on, mert a mai Raw-on Chavo vs Hornswoggle meccsen bejott Evan es a meccs utan le is rugta Chavo-t miutan az megtamadta Bourne-t (Hornswoggle megint nyert Chavo ellen). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 ilyen "apróságok" miatt biztos nem lesz meccsük breaking pointon szvsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 (edited) Pedig meg szerintem lesz de ebbol nem csinalok vitat. Ha nem a Breaking Point- on akk valahol mashol de lesz. http://wwewrestling-news.blogspot.com/2009/09/chavo-vs-bourne.html Ted DiBiase valtani fog face- re a Survivor Series kornyeken, mert egy olyan filmben fog szerepelni ahol jo karakter lesz. A Breaking Point eddigi meccsei: World Heavyweight Champion CM Punk vs. Undertaker (Submission Match) WWE Champion Randy Orton vs. John Cena ("I Quit" Match) D-Generation X vs. Cody Rhodes & Ted DiBiase (Submissions Count Anywhere Match) Mark Henry & Montel Vontavious Porter vs. Unified Tag Team Champions Chris Jericho & Big Show Intercontinental Champion Rey Mysterio vs. Dolph Ziggler, lett volna de a meccs at lett teve az eheti SmackDown- ra.Es szinte 100% hogy Ziggler fog nyerni mert 619 Szept. 2- tol elvan tiltva 1 honapra. Módosította November 25, 2009 Gabi89 Direkt link tilos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Undertaker ott sérült meg pontosan a Wrestlemania meccsén, mikor kiugrott a ringből és pont a kamerásra, mutatták is, a nyakára esett rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 akkor bocsánat. amúgy nem lesz rey vs ziggler mert reyt felfüggesztették. helyette pénteken Morrison el fogja nyerni az intercontinental bajnoki címet reytől és ziggler vs morrison lesz breaking pointon. "Rey Mysterio vs. John Morrison. Lots of pro-Morrison and 619 chants. In a great, fun and PPV quality 20+ minute match, Rey loses the Intercontinental Title to Morrison" bocsi magyarul nem találtam meg a hírt ezért másoltam át angolul. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Nem rég néztem meg a 2008-as Backlash-et, fúúú nagyon jó volt, Khali vs Big Show meccs is nagyon ütős volt, ritkán látni gigant harcot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Kár hogy Reytől így elveszik az övet de mi is történt vele pontosan? Miért függesztették fel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Mert pozitiv lett a drogtesztje es ezert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Szeptember 3, 2009 Author Share Posted Szeptember 3, 2009 Igazából nem azért, hanem azért, mert engedély nélkül nyilatkozott erről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Most latom, hogy van Kane vs Great Khali Singapore Cane match a Breaking Point- ra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Amúgy Khali simán leütötte volna Kane-t, de olyan fordulatokat szokott venni ez a pankráció, már elnéztem, pl:. Triple H vs Khali, Triple ha került ki győztesen, Big Show Vs Khali, Big Show nyert, pedig mindenki úgy tartja Khali-t nem lehet kifektetni, erre tessék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Az evvegi PPV az Armageddon nevet valt, es Tables, Ladders and Chairs lesz a neve. Ez azt sugallja hogy par meccs TLC lesz. A Breaking Point vegleges meccsei: Randy Orton © vs John Cena "I Quit" match for the WWE Championship. If anyone interferes on Orton's behalf, he will lose the title. Chris Jericho and The Big Show © vs. Montel Vontavious Porter and Mark Henry Tag Team match for the Unified WWE Tag Team Championship CM Punk © vs. The Undertaker Submission match for the World Heavyweight Championship D-Generation X vs. The Legacy Submissions Count Anywhere match The Great Khali vs. Kane Singapore Cane match Christian © vs. William Regal Singles match for the ECW Championship Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quan.chi Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 Még kihagytad a Morrison vs Dolph Z. és a Kofi K. vs Miz meccseket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 dolph vs morrison meccset sajnos elvetették.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 Oke bocsanat de meg akkor nem lehetett tudni azt a meccset, meg nem volt fenn sehol. En sem tudom hogy relytejes okok miatt miert nem lesz intercintinental meccs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadam01 Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Ez az Undertaker vs CM Punk meccs nem volt semmi, nem gondoltam volna hogy Vickie G. tiltása a Hell Gate-re örök érvényű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 A Breaking Point eredmenyei: Dark match Evan Bourne defeated Chavo Guerrero Singles match Chris Jericho and The Big Show © defeated Montel Vontavious Porter and Mark Henry Tag Team match for the Unified WWE Tag Team Championship Kofi Kingston © defeated The Miz Singles match for the WWE United States Championship The Legacy defeated D-Generation X Submissions Count Anywhere match Kane defeated The Great Khali Singapore Cane match Christian © defeated William Regal Singles match for the ECW Championship John Cena defeated Randy Orton © I Quit" match for the WWE Championship CM Punk © defeated The Undertaker Submission match for the World Heavyweight Championship Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Szeptember 15, 2009 Share Posted Szeptember 15, 2009 Mar tudni lehet hogy miert nem volt morisson vs ziggler meccs a breaking point- on. Azert mert nem tudtak megegyezni a meccs vegeredmenyeben, egyikuk sem akart vesziteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Szeptember 15, 2009 Share Posted Szeptember 15, 2009 Hát nem semmi volt tényleg az Undertaker CM Punk mérkőzés, azt hittem Undertaker nyer, erre meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts