Matt24 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Ahhoz képest, hogy megrendezett rengeteg csonttörés következett be. Mondjuk igen vannak fura részek. 99%-a igen megerendezett, de abba az 1%-ba jött létre a csonttörés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 12, 2009 Author Share Posted Január 12, 2009 Jé, még él a topikom? Jeff győzelmének én is örülök, bár én mostanság ROH-t nézek, meg japán pankrációt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torma3 Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 John Cena a best!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 26, 2009 Author Share Posted Január 26, 2009 John Cena? Böeee Egyébként ajánlom mindenkinek az idei Royal Rumble meccset, nagyon odatették magukat a srácok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimyke Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 hali! én valamit nem értettem az armegeddonban mégpedig azt h hbk miben egyezett meg a jbk-val és miért? A lényeg hogy a The Wrestler c. film miatt. HBK elszórta a pénzt amit keresett és most JBL-nek dolgozik hogy legyen miből eltartani a családot persze csak a sztori szerint. jaja tényleg jó volt a Rumble Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Ezt most nem értem.Hogy rendezik meg ezeket?Meg se ütik egymást,vagy csak épphogy egymáshoz érnek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimyke Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 biztos nem úgy ütik egymást mint az avatarodon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadam01 Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 aki most jött Christian az ECW-be az a volt TNA-s Christian Cage? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimyke Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Hello igen Ő az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Február 14, 2009 Author Share Posted Február 14, 2009 Úgy bizony, én már vártam vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Március 22, 2009 Share Posted Március 22, 2009 Kedvenceim: Undertaker John Cena Randy Orton Triple H Alig varom mar a WM 25 ot, es a Money in the Bank meccset!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FedeMan Posted Március 22, 2009 Share Posted Március 22, 2009 John Cena Shoun Michaels Shane McMan Rey Misterio Kofi Kingston Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 már nagyon várom a WM 25-öt. szerintetek melyik meccset ki fogja megnyerni? szerintem Triple H vs. Randy Orton= Randy Orton Edge vs. John Cena vs. Big Show= Cena Primo&Carlito vs The Miz&Morisson=Primo&Carlito Intercontinental Champion JBL vs. Rey Mysterio= Rey mysterio Jeff Hardy vs. Matt Hardy: Extreme Rules Match=Jeff hardy Shawn Michaels vs. Undertaker= The undertaker Money in the Bank Ladder Match= Finlay esetleg Kane bocsi ha kihagytam vmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 23, 2009 Author Share Posted Március 23, 2009 Azt akarom, hogy Big Show és Mark Henry nyerjék meg a saját meccsüket, és akkor csillagos 5-ös lesz nálam az adás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Most volt Április 5.én a 25. Wrestlemania, aki látta tudja milyen, nekem nagyon tetszett, és örülök hogy Triple H legyőzte Orton-t A bajnok: Triple H Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 valahova fel van töltve a 25. Wrestlemania? mert én nem láttam az eurosport meg szerintem hétfőn nem fog sokat leadni belöle... meg big show bevonuló zenéjének nem tudja valaki a címét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Én hétfő esténként az Eurosporton szoktam nézni pankrációt. Bred Hart és Undertaker a favorit. Kedvenc harcom a Bret Hart vs Stone Cold Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Szivesen, egyébként az eurosporton friss pankrációt adnak? és hánytól szokott lenni? Vagy csak ismétléseket adnak, a múltból?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 21 től van. Ismételnek is,de már adtak 1 meccset a W.M. 25ből is. (csak két hete nézem) Sok "kis"gyereket lehet látni a mérkőzéseken. Buta szülők. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 így van 21től adják és kb egy hetes amit ott leadnak abból jó hogy leadják az előzményt is viszont a meccsből nem adnak sokat kb 2 percet vagy kicsit többet. meg az "aktuális" után adnak régi nagy meccseket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Április 13, 2009 Share Posted Április 13, 2009 Cena győzelmének nagyon örültem viszont a randy orton vs triple h nagy csalódás volt a ladder match-ben meg egy picit csalódtam reméltem hogy hosszabb és izgalmasabb lesz, és annak sem örültem, hogy matt győzött de annak viszont igen, hogy batista végre visszajött kíváncsi vagyok majd kit hova fognak húzni majd ma este kedvenceim: Randy Orton és a legacy Batista John Cena Undertaker Jeff hardy Kane CM Punk MVP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flyeer Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 éss Igeeeen vissza tért batista! És matt megint nyert ááh blacklash kemény lesz : batista,HHH,shane vs legacy Kedvencek: undertaker, mysterio, HHH , jeff hardy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Vladimir Kozlov miért lett ecw-s? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flyeer Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 caak most lettt az oda sorsolták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 Jah értem, mert mikor bejön egy karakter az ecw-ben:. Pl:. Triple H akkor oda írják smackdown, csak azért lepődtem meg kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Április 28, 2009 Share Posted Április 28, 2009 Orton legyőzte Triple H-t, szegény Triple H elveszett a bajnoki cím De ez azért Triple H-nek a hibája, mert Batistanak magyarázott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 én nagyon örülök neki, hogy Randy a WWE bajnok bár van egy olyan érzésem, h Judgment day-n Batista fog nyerni... remélem, hogy nem lesz igazam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Remélem elfogja veszíteni Orton a bajnoki címet, de hogy batista lenne az új bajnok az érdekes lenne, amúgy azon is elgondolkodtam már hogy simán lehetne Big Show a Heavyweight Champion tulajdonosa. Meg egy olyan meccset is megnéznék Big Show, Khali, és Kane na ott kigyőzne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 hát az télleg egy érdekes meccs lenne amúgy nem értem mit jelent a face és a heel? amúgy még mindig nem értem, hogy wrestlemania 25 után mért hagyták ki a a történet alapján big show-t a Heavyweight Championship-ért. szerintem a triple threat meccsek sokkal érdekesebb. úgy tünik jó meccsek lesznek judgment day-n. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 9, 2009 Author Share Posted Május 9, 2009 Várj, ezt gyorsan elmagyarázom neked: face= jófiú heel= rosszfiú Ennyire egyszerű. Persze ennél komplikáltabb személyiségek vannak, de az nem a WWE, hanem inkább a TNA és más kisebb szervezetek. Big Showról: na látod, ezt én sem tudom. Igazából már ő is kezd visszavonulni, nagyon meglátszik rajta az öregedés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts