Szipi Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Vonzások és taszítások Felmérések szerint azt a férfit értékelik, aki nem egyszerűen jóképű, hanem megértő, intelligens, monogám és jó humora van. Vonzás jelei: * Gyakran keres szemkontaktust. * Rendszeresen gyors pillantásokat vet az ön irányába, hogy ellenőrizze, hogyan reagál. * Szemben ül önnel, karját vagy lábát keresztezi. * Ha ön mellett ül, lábát ön felé mozdítja vagy keresztezi. * Ön felé hajlik. * Bátorító kézmozdulatokat tesz. * Beszéd közben gyengéden megérinti karját. Nem vonzás jelei: * Kerüli a szemkontaktust. * Ha szemben ül önnel fizikai védőgátat képezve, összefonja karját a mellén. * Összekulcsolja kezét az ölében, mintha tudat alatt takarná nemi szervét. * Ha ön mellett ül, elhúzza a lábát, vagy lábait ellenkező irányba keresztezi. * Elhajlik öntől. várom a véleményeket. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 na, szipi ez is jó iromány! Nagyonn igaz... legalábbis rám de a csaj spec. hiába jár spanommal, szokott ölembe ülni, ma is átölelt... nem tom már nem is szerelmes vagyok hanem hugomként tekintek rá! najó azért még szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 mia különbség a karját keresztezi, és a karját összefonja között? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 "Ha szemben ül önnel fizikai védőgátat képezve, összefonja karját a mellén." Szerintem keresztezés az jelenti pl. hogy lerakja a karját maga elé és úgy keresztezi és nem testéhez szorítva van a karja... Egyébként ezek igazak a nők és a férfiak önkéntelenül is kommunikálnak a testükkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 3, 2008 Author Share Posted Június 3, 2008 ezek testbeszédek, amikből lehet olvasni, de egyben félre is lehet értelmezni. van úgy, hogy nagyon akarja a pasi figyelmét a csaj, akkor tuti mindent elkövet annak érdekében, hogy a tudtára adja. de, van olyan élethelyzet, amikor irritál a pasi minket, szinte egy kanál vízbe meg tudnánk ölni, mégis van benne vmi, ami hozzá vonz, és ilyenkor mind a kétféle testbeszéd érvényesül, és bezavarjuk vele az illetőt. de ha egy pasi ügyes, akkor egy picit legyen rámenős, és eléri a célját. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Hát én rám totál nem igazak ezek a dolgok. Ha például egy jó csaj mellémül órán, vagy a buszon, akkor én öszehúzom magam, és elhúzom direkt a lábam, hogy ne érjek hozzá, de ettől még a csaj nagyon is tetszhet. Ez csak simán udvariasság. Legalábbis szerintem Bár úgy igazából én sem tudom megmagyarázni miért csinálom, egyszerűen ez jön belülről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Van benne igazság biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 jah hasonlóképpen igaz rám mint tommy_hun-ra,nálam is automata Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Én most éppen kiszemeltem valakit és nem tom még mi lesz a vége, de figyelni fogom, hogy ezeket reagálja-e vagy sem, aztán majd írok, hogy mi volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davacs Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 ez csak nem a Testbeszéd c. könyből van. Egyébként teljesen igaz. Davacs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Na, ha minden jól megy, hétfőn randi, szóval majd akkor figyelem őket! Yeah!!! Remélem megérinti majd a karját...ha hagyom szóhoz jutni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 5, 2008 Author Share Posted Június 5, 2008 davacs! azt sajna nem tudom, hogy abban a könyvben benne van-e, én nem onnan szereztem be............ szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 nem egyszerűen jóképű, hanem megértő, intelligens, monogám és jó humora van. És aki egyik sem? Kéne olyan felmérészt is csinálni amiben: kevés önbizalommal rendelkező,zárkózott,visszahúzódó,nem okos,fanyar humorú (nem mellesleg kövér) férfiakról van szó. Szerintem a nők 90%a hallani sem akar rólu(n)k. Kitépik az összes hajszállukat,mintsem egy szót is hozzánkszóljanak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 21, 2008 Author Share Posted Június 21, 2008 egyáltalán nem taszító egy nagy darab pasi sem. nekem is volt jónéhány, ropi voltam mellettük. az tény, hogy a buta, közönséges, erőszakos, önző, öntelt, akarnok típusú fiúkat kerülöm, de minden más lehet szexis, azaz vonzó. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Szerencsére nem vagyok közönséges, erőszakos, önző, öntelt,a butát döntsétek el ti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Hát valakinek meg pont az erőszakos, önző, öntelt emberek jönnek be. Ízlés dolga. A visszahúzódó, kevés önbizalommal bíró srácoknak is lehet ám nem is akármilyen barátnőjük. Sok nő szeret "anyáskodni" a pasija felett, vagy éppen dédelgetni. Az ilyen srácok meg tökéletesek ehez. A nem vonzás jelei nem teljesen igazak amúgy. A kerüli a szemkontaktust kiegészíteném azzal, hogy egy idő után megvetően néz vissza. Az összefont kar viszont nem minden esetben igaz. Én például szeretek úgy ücsörögni. Plusz, én is elhúzom a lábam, ha nem fér el mellettem. Pusztán udvariasságból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Köszönöm a bátorításokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stone sour Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 gyerekek ezek a szempontok nagyon tetszettek, de valóban így van én is kifigyeltem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisnagyn1 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 azért ezekbe a dolgokba hogy ki mit szeret a személyiség is beleszól (a személyiséget ugye horoszkóponként is belehet határolni) persze ez sem törvény szerű hogy a pl skorpió csillagjegy alatt születettekre minden jegy(ami jellemzi a skorpiót mint csillagjegyet) passzolni fog, de legalábbis jó néhány biztos. ÉS akkor már meg is van ki milyen pasikat szeret (talán ) jobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 üdv! na szóval nekem jó a humorom, nem vagyok erőszakos se önző, inkább odaadó, szeretek bulizni, csak van rajtam egy kis súly felesleg és hát az én környezetemben csak ilyen modell alkatú lányok vannak, szeretnek velem beszélgetni stb. ... esélyem sincs a csajozásra.. amikor egyszer megkérdeztem az egyik igen csak jól kinéző lányt azt mondta " jó barát vagy meg minden, de nem "... tudom miért mondta el kellett fogadnom. Nem tudom, de szerintem a mai lányok 90%-ának csak a külső a fontos a belső nem is érdekli őket! Most nem tehetek róla, hogy nem vagyok egy Brad Pitt vagy nem is tudom, nem is akarok olyan lenni, de fogadjanak el olyannak amilyen vagyok! De ezt nem értem miért lehet, hogy a kicsit nagyobb hapsikat meg sem nézik a csajok... Valami ötlet? Pedig szerintem én is vagyok olyan mint a többi ember! hát csak ennyit szerettem volna! amúgy meg így nézek ki: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 uhh kösz. nincs még vmi ijesmi szöveged, ijen "testbeszédes". valami ojasmi, amiből értelmezni lehetne egy csaj reakcióit. remélem érted, mer elég szrul írtam le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erickoston05 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 nemtudom hogy írták-e, mert nemolvastam végig, de ami eszembejutott erre, a nők látják azt hogy te nézed a mellét, vagy a seggét stb. (nemis gondolnánk, mi? ) és ha nem takarja el nagyon vagy stb. az nagyonjó, és amikor kellesz egy nőnek, ő akar befűzni téged, ezt így hiddel, míg azthiszed udvarolsz, a hátterben ő rakja alád a köveket, amin egyre közelebb lépsz hozzá, csak figyeld meg egyszer, milyenaz mikor tetszel egy nőnek, mennyire egyetért veled, hogyan terel, és hogyan játszik a testi adottságaival, azzal hogytetszel neki, és azzal hogy ő NŐ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 teljesen igazad van lvoetta sajnos megváltoztak a lányok érték rendjei vagy ha esetleg találsz egy olyan csajt aki elfogadna az meg már foglalt. Viszont amit én nem tudok megérteni hogy én sem vagyok stickletti kollekció ez igaz de soxor azon veszem észre magam hogy jol kinéző normális csajok teljesen igénytelen nyomorék fejü emberekkel rohangálnak kézenfogva. De sajnos nem tudom hogy én miért nem tudok kifogni egy ilyen csajt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Marco: Ez azért van mert valószínűleg az a nyomorék gyerek mert hozzá odamenni. Az a gond hogy félünk a jó csajoktól, pedig nem szabadna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 ez megint nem tartom valószinűnek mivel soxor kezdeményezek és mégis elhajtanak de ezt betudom néha hogy nem olyan a csaj de egy idő után elege lesz egy időre ezekből a kudarcokból hát figy lehet én vok szó szerint szerencsétlen és nem találok a megfelelő nőre de hát majd később hátha sikerül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotációs kapa Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 én ehhez csak annyit tudok hozzászólni : vegyetek egy jó BMW-t, vagy mercit, annál szériafelszerelés a két szőke "légzsák" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmen Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 nemtudom hogy írták-e, mert nemolvastam végig, de ami eszembejutott erre, a nők látják azt hogy te nézed a mellét, vagy a seggét stb. (nemis gondolnánk, mi? ) és ha nem takarja el nagyon vagy stb. az nagyonjó, és amikor kellesz egy nőnek, ő akar befűzni téged, ezt így hiddel, míg azthiszed udvarolsz, a hátterben ő rakja alád a köveket, amin egyre közelebb lépsz hozzá, csak figyeld meg egyszer, milyenaz mikor tetszel egy nőnek, mennyire egyetért veled, hogyan terel, és hogyan játszik a testi adottságaival, azzal hogytetszel neki, és azzal hogy ő NŐ nah ja... megfordult a világ... (ilyenkor nem is rosz kor az a közép kor ) De ennek a kornak is meg van a szépsége... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts