dj bigrod Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 üdv én olyan gondban vagyok hogy szeretnék rendelni 1 telót n73 de nem tudom hogy az mgsm-ből jó e rendelni megbízhatóságra meg ienekre gondolok http://www.kirakat.hu/Mobiltelefonok/kereses/arKat/44|0|0|n73 vagy itten szerintetek meik a legjobb? (minél olcsóbb számomra annál jobb ) meg így neten ez lenne az első rendelésem és hát aztat se nagyon vágom hogy ez hogsy müxik szal várom a válaszokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 Hát ami olyan neten hogy nem kell rögtön kifizetned, hanem pl futárszolgálattal kiküldik és csak aztán fizetsz amikor készhezkapod az árut az egész korrekt! Én már rendeltem párszor netről, de ilyen bankkártyás fizetős dolog nállam szóba se jöhet! Szerintem nyugodtan rendelhetsz, nem kell félni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 17, 2008 Author Share Posted Március 17, 2008 elméletileg úgy kell fizetni szerintem jah és csak az a gond hogy hát elég távol lakunk pesttől és csak 1 telóért nem megyünk sajna szal marad a rendelés csak nem tom hogy n73 vag n73 music edition pff mind1 majd eldöntöm kössz a választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 ha a fekete szín jobban tetszik, akkor ME, ha nem lényeges, és a sima több mint 5000-el olcsóbb, akkor sima Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 18, 2008 Author Share Posted Március 18, 2008 a sima n73 hoz mi is jár? és a musicoshoz is mi jár? n73 nem tom n73 me füles 2gb kártya meg nem tom csak ennyit tok te nem tod véletlenül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 nekem az n73-hoz volt egy töltő, egy töltő átalakító (a régi félét az újra), egy 128 megás memkari, egy törlőkendő, egy adatkábel, egy headset, egy csuklópánt, egy cd, meg ugye a leírások az ME-hez elvileg ugyan ezek vannak, azzal a különbséggel, h a memkari 2 gigás. illetve amikor bejött a forgalomba, akkor jobb füles járt hozzá, de most a nokia.com szerint ugyan az van mind a kettőhöz, szóval azt nem tudom megmondani biztosra, h milyen füles jár mellé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 Nyugodtan rendelj a netről, de nagyobb oldalakról. Amúgymeg nagyobb összegekél, lehet futáros szállítást választani és akkor fizetsz amior kimegy hozzátok a cuccal. Én is így rendeltem anno a t-mobile-tól karácsonyra vezeték nélküli készüléket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 18, 2008 Author Share Posted Március 18, 2008 hát szogáltattótl én nem redelek pont ez a lényeg hogy független legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 És általában a jobb internetes áruházaknál a 10ezer forintos rendelést ingyen házhozszállítják futárszolgálattal és csak akkkor kell fizetni ha megérkezett házhoz és átveszed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 28, 2008 Author Share Posted Március 28, 2008 na valszeg nemsokára jön is de hadkérdezzem már meg hogy mi az a szignózás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 énis netröl rendeltem az N80amat amugy, futár hozta. és a szignózás a nokiaprogramok.hu fórumában nagyon szépen le van irva hogy miaz és hogyan kell csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 én a teszveszen vettem Sony Ericcson K508i-t s megérkezett pedig az eladó megtehette volna,h ne küldje a telot s ott előre kell fizetni! Tehát én megbizok az internetes vásárlásokban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Azért ha valaki magánszemélytől rendel, akkor inkább váűlassza az utánvételes átvételt, mert akkor biztos hogy elküldik neki a csomagot. Aztán hogy mi van benne azt már csak remélni merjük De a Teszvesz.hu, Vatera.hu oldalakon azért becsületes emberek szoktak árulni, meg meg is lehet nézni a visszajelzéseket hogy kinek mi volt a tapsztalata az eladóval kapcsolatban. A GSM boltok, akik futárszolgálattal küldik ki a készüléket azok meg biztos hogy azt fogják postázni amit megrendeltél! Eddig 2 telefont rendeltem így netről, eggyikkel sem volt gond! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufko Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 TrueMaster hozzászólásával egyet értek! én most vettem egy 0 perces, kártyafüggetlen SE P1it, majdnem feleannyiba került mint a boltba (54.000,- forint) és kihozta futár, ki lett bontva megvizsgálni, hogy minden benne van-e. én a Vaterát javaslom;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 pufko te melyik oldalról rendelted? De mondjuk sztem nem tudsz olyat mutatni amit ne ismernék, mostanába végignéztem az összeset a legolcsóbb K850i miatt. De azért kiváncsi vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts