Cukibea Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 Na hát igen...nekem már nagyon-nagyon-nagyon-nagyon hiányzik egy jó kiadós csókólózás, ami nem olyan, hogy 0,1 másottpercig tart...meg ami nem olyan, hogy csak arcra..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Május 6, 2008 Author Share Posted Május 6, 2008 19. Az ismerkedés napján ne csókolózz. ezzel én sem értek egyet, mert tényleg van úgy, hogy vkivel elsőre nem oldódsz fel, vagy nem vagy olyan hangulatban, vagy nem kívánod, vagy még alapból távolságtartó vagy. a lényeg az, hogy úgy is észreveszitek magatokon, hogy akarjátok, és akkor nem az fog a szemetek előtt lebegni, hogy hányadik nap van. ha kívánjátok, és akarjátok, tegyétek meg, ne vonjátok meg magatoktól ezt a szép érzést. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakarotto Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik. Szerintem meg, ha a fiú nyalja a száját, akkor már felkészíti azt a csókra De le merném fogadni, hogy a lányok is Szerintem meg, ha a fiú nyalja a száját akkor valószínűleg szomjas. Ezt tiszteletben tartván a nő meghívja a alanyunkat egy sörre mert nagyon szereti azt a bizonyos szájnyalogató pasit. Miután a férfi szája már nem cserepes a nő is elnyeri méltó jutalmát... a puha és forró Csókot. ^^ :D :D Nah jó csak vickeltem. Mielött még megköveznének itt a csajok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Lehet filmek alapján készítették a listát abban szokott olyan lenni, hogy amikor a csákó kezd gyanakodni hogy az asszony csalja, akkor nem a megszokott helyre hanem a homlokára ad egy puszit, átöleli és olyan fapofát vág ez minden filmben így van xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisnagyn1 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 szerintem frankó szöveg mostantól gyufa a zsebbe csak egy kicsit érdekes hogy beállsz a lány elé meggyújtasz egy gyufát és azt mondod neki hogy fújja el amúgy nekem teccik jók ezek a tanácsok meg ijen pontok amiket adsz Szipi látom van kreativitás.. nem is rossz ötlet ha mást nem a humorod értékelik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HankMoody Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Homlokcsók akkor is hűség és kész! ;D legalábbis én ilyen töltettel osztom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imi4243 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell. hát igen nekem 7dikben megígérte 1 lány azóta is teljesíti pedig annyira megbabonázott hogy 2és fél évig csak az olyan lányokat kerestem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Hát erre a homlokos csókra visszatérve, nekem barátnőm azt mondta mikor oda adtam neki csókot h ez a hűséget jelenti. Rem. nem bántok meg vele senkit ha inkább a drága egyetlen kicsimnek hiszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteFalcon Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Vannak nagyon igaz dolgok a listán, de van ami nekem is szemet szúrt. A homlokra adott csók a kötődés jele. Számomra nincs is szebb annál amikor kézen csókolom a páromat és látom ahogy csillognak a szemei. Az első találkozáskor való csókot azért tiltja gondolom, mert a lista írója is hasonló módon vélekedik mint én. A csók a szerelem egy része. Az a legszebb csók, ami mögött mély érzelmek vannak. Ha nincs mögötte érzelem, akkor nem ér semmit. Tudtommal a kurtizánok számára is tilos a csók, mert kötődést jelent - ez csak egy kis kitérő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts