Szipi Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 10 jel, ami arra utal, hogy a férfi szerelmes 1. Elfeledi a volt barátnőjét Attól függően, mennyire volt komoly az előző kapcsolat, időről-időre felmerül mindkét félben vajon jó döntés hoztak-e, amikor szakítottak. Ha azonban új szerelem szövődik, az utolsó dolog, ami eszébe jut, hogy esetleg újrakezdhetné az előzővel. 2. Folyton rád gondol Azon kapja magát, hogy még a haverokkal töltött idő alatt is te jársz a fejében; váratlanul felhív; amikor elutazik nélküled, valami apró figyelmességgel tér vissza. 3. Őszintén érdekled őt Az egyéjszakás nőcskék élete a férfiak számára érdektelen. Ha viszont mindent tudni akar rólad; issza a szavaid; ha aggódsz és ő veled aggódik - biztos lehetsz az érzéseiben! 4. A bogaraidat jópofának találja Ha jót nevet azon, hogy a somlói galuska mellé diétás kólát rendelsz, a ruhád színéhez igazítod a mobiltelefonod tokját, vagy hogy falod a romantikus lányregényeket az azt jelenti, olyannak szeret, amilyen vagy - a hibáiddal együtt. 5. Egy hullámhosszon van veled Hozzád hasonlóan gondolkodik a fontos dolgokról és megvan köztetek az a bizonyos szikra - jó jel! 6. Más nők nem foglalkoztatják különösebben Ha a jelenlétedben nem veszi észre azt a hosszúcombú vöröset és még a legcsinosabb barátnőddel sem flörtöl, az sokat elárul! 7. Szereti veled tölteni az idejét Bár ez nyilvánvalónak tűnik, amikor a haverjai rovására is téged részesít előnyben, jól áll a szénád! 8. Szívesen hoz kompromisszumot miattad Ha önként és dalolva nézi meg veled a romantikus filmet, tiszteletben tartja a döntéseidet, még ha nem is ért egyet, akkor tényleg fontos vagy neki! 9. A fontossági sorrendje élére kerülsz Hajlandó kihagyni az edzést, hogy együtt vacsorázzatok; hétvégére nem visz haza munkát és az időbeosztását a tiedhez igazítja - nagyon jó jel! 10. A jövőről szőtt terveinek Te is része vagy Ha nemcsak a következő hétvégére szervez programot, hanem a nyaralást is veled tervezi; ha a barátja három hónap múlva esedékes esküvőjére elhív kísérőnek; ha bemutat a szüleinek és a rokonainak - a legjobb jel! ez igaz vagy sem? mi a véleményetek róla? szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 szerintem abszolút igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Ez 100%-ig igaz! Minden pont teljesen így van,és ez így is van rendjén. Szívem választottjánál nincs fontosabb a világon,ő az első. Minden más csak másodlagos lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Igen,csak grissom24-et tudom ismételni... Minden másodlagos..a kedvesem az abszolút első minden téren összesítés:........szerelmes vagyok :wub: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 Így már én is éreztem nem is egyszer... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 Szerintem nagyrészben igaz, de a szerelem terén nincs nagy tapasztalatom. Egyszer voltam szerelmes, de akkor nagyon, azóta...hát nem nagyon tudok szerelmes lenni, és már minimum 10 barátnőmmel szakítottam, mert még mindig az egykori szerelmemhez kötödtem/kötődök. Próbálok mindent elkövetni, hogy megszeressem a lányt, de még szex közben is az exemre gondolok, hogy vele milyen jó volt. Most kiöntöttem a szívemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 Vazz, de mennyire igaz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Ugyanígy szerelmes a csaj is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david999 Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 én a tavalyi gólyatáborban durván megsértettem a 8-as pontot.... csajjal elkezdtük nézni a Step Up (asszem ez a címe) nevű filmet, közen beszélgettünk, én mondtam neki hogy ha egy másik suli nem zárt volna be, akkor oda mentem volna.. ekkor ő annyit mondott hogy: "de akkor hiányoznál nekem". Másnap meg mikor megkérdezte hogy folytatjuk-e a filmnézést, akkor én erre (nem tom mi ütött belém, általában a "célegyenesben" cseszek el mindent) az elöttem lévő asztalra koppintottam a fejem... következő nap a csaj sűrű "kapd be" mutogatással haladt el mellettem. Próbáltam tárgyalni vele, de meg se hallgatott. Azóta egyszer irtam neki myvip-re, de nem válaszolt.... Állandóan csak rá gondolok mostanság.. (L) De ha vki tudna valami tippet, hogy esetleg újra "hiányozzak neki" akkor irjon plíz... fontos lenne, mert csak rá gondolok.. állandóan.. (ha offoltam volna vagy szabálytalan lenne vmi akkor bocsi) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 Uhhhh.... Hát én azt javaslom hogy probálj vele beszélni találkozol vele állítsd le és beszéljétek meg a dolgot ha enm akar megállni csak mond azt neki "1 percet kérek utánna mehetsz" /általában megszokták hallgatni/ és akkor elmondod neki hogy milyen barom voltál /boccsi a szó használtaért/ hogy nem mentél filmezni vele meg azóta is csak ezen töröd magad.... ÉS hogy nagyon megbántad meg minden.... DE AZT MÉG NE MOND MEG NEKI HOGY NAGYON SZERETED ha nem jártál vele... És javasold hogy folytasátok ott ahol abba hagytátok utánna ha nem válaszol akkor is hagyd menni általába mindig elgondolkoznak rajta.... Sok Sikert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 igen, a filmekben is mindig ezt mondják és ez is történik...csináld ezt (tomirad. ne idézd a közvetlenül előtted szólót ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david999 Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 kösz a tippet fiúk, rajta vagyok az ügyön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 Még olvasni is rossz volt, mert most rám mind igaz, habár nem kapok viszonzást és nagyon esz miatta a penész, szóval fáj a kis szívem, tom, hogy kinövöm majd, de akkor is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 Teljesen igaznak tartom. Respect a készítőjének Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmen Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 Én az utolsó 2 őt előbbre tenném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Szerintem mindez tökéletesen így van Most én is szerelmes vagyok..és mindezeket tapasztalom is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
corpus Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 érdekes kis felsorolás, bár egy kicsit furcsa is... Viszont a 6. ponttal nem igazán értek egyet, mert lehetek bármilyen szerelmes, azért nyitva tartom a szemem, pláne ahogy írtad, egy hosszú combú vörösről van szó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 hö.. igaz, mert magamon tapasztalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[uRly Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Rám négy pont teljesen igaz Szal, kezdemény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csakhatudsz Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Abszolute igaz!!!! De még mennyire! 1 kritikám azért lenne: Ha vki olvassa és csak a az 5-ós egyezik akkor mégsem olyan biztos, ha már más is akkor tuti..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 11, 2008 Author Share Posted Június 11, 2008 számomra ez a kettő a mérvadó: 9. A fontossági sorrendje élére kerülsz 10. A jövőről szőtt terveinek Te is része vagy ha ezek nincsenek meg, akkor tutira kijózanodunk, és tudjuk, hogy nem szerelmesek belénk, hanem csak elvannak velünk, esetleg vmi érdekkapcsolatot akarnak tőlünk. ezt tapasztalatból mondom. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Meyer Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Olvasom a topicot,és a pasim itt röhög saját magán,szóval az összes pont igaz! Tök jó szeretni és szeretve lenni! Ez de nyálas volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 abszolute igaz a 10 pont! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 ez teljesen így van:) csak sajnos én úgy vagyom mint Flóri bá volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 A szöveg egyébként teljesen igaz köszi szipi, igazi szakértő vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 teljesen igaz... nagyon jók köszi szipi. kár hogy nem vagy mostanában.. nemtudom mi van, lehet még mindig beteg vagy.. ha így van akkor jobbulást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi555 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Hát, én 18 éves pasi vagyok, ezek nálam 99.9%-ban igazak... Amúgy boldog párkapcsolatban élek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisnagyn1 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 igen, a filmekben is mindig ezt mondják és ez is történik...csináld ezt (tomirad. ne idézd a közvetlenül előtted szólót ) A filmek és a valóság 2 külön dolog, de mi van akkor ha olyas valaki tetszik aki a filmben tipikusan az a "pár" aki az elején nem kedvelik egymást és a film végére már együtt vannak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@lázs Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 sztem igaz nem teljes mértékben de am így van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 a 6os kivételével igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts