haver11 Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Hogyan tudom beállítani a küldés és a fogadást három külömböző e-mail címen hogy mindent az outlookból tudjam írányítani globonet.hu citromail.hu heroin.hu/pofa.be Végül is az okozza a legnagyobb gondot hogy a kiszolgáló beállításoknál elakadok megpróbáltam követni de semelyik variácíóval sem működik normálisan,a globonet és a pofa letölti az üzeneteket de a citrom még azt sem teszi meg . Küldeni pedig egyikből sem tudok az outlookon keresztül.Továbbá az a gondom hogy sok dolgot nem tudok elindítani a letöltött levélből pl.a LINKET azt írja hogy az érvényben lévő korlátozások miatt nem tudom használni.2007 professional plus használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 A kimenő SMTP kiszolgálónak az internetszolgáltató által adott kiszolgálót írd be, és a citromailnál nem fog menni, nekem sem ment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Nem tudom, hogy ez segít, de nézz be ide: http://www.zpok.hu/help/ch01s02.shtml Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts