mutyur Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Sziasztok. Kellene nekem segíteni. Abban hogy hogy müxik a mame emu, és hogy kell vele játékot elindítani. Mert neke ki se jelzi a játékot!!! Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 elméletileg az ien emuk ugy müxenek hogy van a gépen 1 java game és ha fel van rakva az emu akkor csak 2xszer click a java játékra és nyomathatod is bár mondjuk én már nem tom mien emut használok de aszem hogy ezt na majd értesíts ha összejött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kripp Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 Sziasztok. Nekem is jó volna egy kis segítség. Innen az oldalról leszedtem a Metal Slug-ot és hozzá valami emulátor dolgot is, most meg nem tudok vele mit kezdeni. Ha adna valaki valamit tippet az mesés volna . Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutyur Posted Március 20, 2008 Author Share Posted Március 20, 2008 Nekem nem gépre kellene hanem mobilra kéne a segítség. De azért naon kössz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts