Hard1 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 haveromtól hallottam oltári nagy:D miből keül ki hogy nagy pro vagy? -a prokat úgy hívod hogy codpro -ha az auchan parkolójában a lánma jelzés alá parkoltok és te ezt meglátod,rögtön így szólsz: álljunk el innen kikérem magamnak én pro vagyok! -amikor a szervereket listázza az xfire rögtön tudod,hogy hol kell keresni a [PR0K]hUNG6R16N szervert -amikor chatelsz mindig csipáért könyörögsz. -amikor más pro kéri a csipát te azt mondod,hogy sry ma reggel mostam ki -amikor hst csinálsz mindig elkezdesz ugrálni egészen addig amíg téged fejbe nem lőnek mert egyhelyben állsz. -amikor lelőnek bemásolod a Crazy german kid című videót.És ezt fűzöd hozzá: jól vigyázzatok velem,ez én vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!4444444 amikor káromkodsz egy admin előtt sűrűn bocsánatot kérsz,ezalatt lelőnek és te annyit írsz a csetbe hogy: krva anyukádat te mocskos csiter anyádnak levágom a fejét kézigránátot rakok bele visszavarrom a fejét és felrobban te kötsög néger!!!!!!!444 -erre kibannolnak és képtelen vagy megkeresni a [PR0K]hUNG6R16N 2 szervert... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 lol én azért ilyeneket nem szoktam csinálni! (bár nem is vagyok pro, csak kocka!!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 LoL Ez megesik velem is h hosszasan szidom a másikat és addik 20x lelőnek xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 ez jó de én csézek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
winetou Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 ez jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 omg ezen nevetnem kéne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 én se tudtam ezen nevetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard1 Posted Március 12, 2008 Author Share Posted Március 12, 2008 Igazából ez egy spamelo tény,mert van akinél tényleg úgy van ha lelövi egy csiter hogy elkezd káromkodni.Persze ez inkább a kis hülye 13 éveseknél van aki már meghaladta azt nem igazán:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts