gebana Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Gondolkoztatok már a mátrix film kapcsán mi van ha tényleg ez van? Mivan ha tényleg csak egy kitaláció, egy virtuális világban élünk? De nem csak a "mátrix féle" hanem, mi van ha halálos beteg voltál és kérted tegyenek bele egy virtuális világba, ahol bár küszködve, de normális életet élhetsz és olyannyira valósan, hogy fel se merüljön benned a kétely? Sőt, mi van ha te vagy az egyetlen ember a Földön és a számítógépek a klónozásot, testépítést kisérletezik ki, hogy ismét legyen emberi faj és te közben egy gépek alkotta valóságban élsz? Na? Valaki gondolt már erre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Nem gondoltam, de szerintem neked se kéne! Jó helyre nyitottad a topicot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Egy röpke pillanatig felmerült bennem a gondolat a Mátrix c. filmből kiindulva, de ha valóban ez lenne, akkor kiküszöbölték volna, hogy ez eszünkbe jusson és nem készült volna film:D valamint senkinek nem jurna eszébe. Tipikus gumiszoba topik:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Március 8, 2008 Author Share Posted Március 8, 2008 honnan tudod, hogy nem azért engedik ezt, hogy még valóságosabb legyen? vagy azért hogy vizsgálják a reakciókat? ki van ez találva... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zambog Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Szerintem se gondolkozz ilyeneken, bár felőlem azt csinálsz amit akarsz. Amúgy a Mátrix mellett még említhetnéd a sziget című filmet is, az is hasonló téma. Na, ma ki lesz a kiválasztott, akit elvisznek ebből a világból a szigetre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 én nem akarok virtuális világban élni!!!!!!!!!! XD álomvilágban élsz te gyerek nem virtuálisban XD jó topic Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 elég érdekes feltevés.... akár lehet igaz is! bár ki tudja... pl: a filmben a csávó vissza akar térni a mátrixba színészként, és hopp, nem egy színészt láthattunk?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Március 9, 2008 Author Share Posted Március 9, 2008 Szerintem se gondolkozz ilyeneken, bár felőlem azt csinálsz amit akarsz. Amúgy a Mátrix mellett még említhetnéd a sziget című filmet is, az is hasonló téma. Na, ma ki lesz a kiválasztott, akit elvisznek ebből a világból a szigetre? a sziget nem lehet, mert nincsenek falak. de akár 1 trouman show is lehet nem? kutattál már kamerák után? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Nem azér de rengeteg kamera van:D Ipari kamerának álcázott kandi kamera:D de egyébként mivan ha olyan fejlettek akik ezt csinálják hogy a teás csészéd is egy képközvetítő eszköz(ha már ilyen fejlettek inkább ne is kamerát mondjunk) :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1r5m4 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Az egyik tanárommal kéne beszélned. Magyarórán fél órás előadást tartott a Mátrix film valóságtartalmáról és pszichológiaia és filózófiai jelentéstöltetéről. Kicsit bogaras a tanár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Te hülye vagy! De a kérdés jó: én még nem gondoltam ilyenre, én csak a truman show-ba képzelrtem bele magam :lol: Na akkor ezek a hozzászólók közül melyik az igazi ember? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Én azon szoktam gondolkodni, hogy talán ez az egész csak egy álom. A valóságba lefagyasztva fekszem valahol, vagy ami még rosszabb ez csak egy szimpla egyéjszakás álom, azért ilyen hosszú mert itt másként telik az idő, mivel ez csak egy álom. Senki se hal meg, csak felébred, senki se születik meg, csak elalszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 én csak annyit tudok hozzáfűzni a dologhoz, hogy putri, meg hogy 42 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 sztem meg mindenki aki itt van az nézze meg a Vektor című filmet amúgy ez baromság de a Truman show nagyon teccet sokat gondolkoztam rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 egyszer még régebben gondoltam rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablacksheep Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 "Gondoltál már rá, lehet ,hogy virtális világban élsz?" Én még nem gondoltam arra hogy virtális világban élek ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Én csak arra gondoltam,hogy csak én élek,érzek, mozgok, a többi embert meg "valamki" irányítja,és csak az egész világ értem / ellenem van. Persze úgy 10 évesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 Gebana te beteg vagy, de mivel most leplezted le őket, sztem már csak pár napod maradt hátra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 És mi van akkor ha Gebana is Közéjük tartozik, és azért hozta létre a topikot , hogy akiben felmerülne a tény , mint puszta ötlet, hogy létezik a Mátrix , az amint benéz ide , röktön arra gondol hogy ez hülyeség ... így próbálja meg álcázni saját és több milliárd smith ügynök kilétét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 auúúú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Te jó ég! Lehet így szűrik ki az öntudatra ébredt embereket! Nehogy bedőljetek egy ilyen olcsó trükknek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts