Szipi Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 A részegség fokozatai 1.Enyhén spicces Tünetek: csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás. Fogyasztás: 4-5 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs. Pályagörbe: egyenes. 2.Félspicces Tünetek: a szemek még jobban csillognak, nótázási inger, beszéd felgyorsul, minden tizedik szó után elfojtott böffenés. Fogyasztás: 2 rum + 4 sör. Pályagörbe: egyenes, itt-ott gyorsan korrigált billenés. 3.Spicces Tünetek: szemcsillanás marad, a vigyorgás változatlan és gyerekes jellegű, a beszéd érthetőségi foka csökken, kezd megszűnni a különbség a zöngés és a zöngétlen mássalhangzók között. Fogyasztás: 1 dl törköly + 6 sör Pályagörbe: a hiperbola pályáját követő, illemhelyre való távozás közben ötletszerű megkapaszkodás különböző tárgyakban. (pl.: Pincérnő bal melle) 4.Kótyagos Tünetek: szem fénye megtörik, trágár kifejezések használata, minden böffenéssel kísért csuklás után hamis éneklés, Bodri kutya verésénél egy könnycsepp az arcon. Fogyasztás: 1 dl. konyak, 4 sör + 2 dl. bor Pályagörbe: csúszás nélkül gördülő kör egy kerületi pontjától leírt ívekkel tarkított parabola. 5.Enyhén részeg Tünetek: Az arc vonásai kifejezővé válnak, a mimikai izmok nyersgumi szerűen működnek, a beszédben gargalizáláshoz hasonló hangok tűnnek fel. Fogyasztás: 3 fél rum, 1 fél vodka + 4 sör és 4 nagyfröccs Pályagörbe: Ilyet az ökör is csak vágtában vizel. 6.Félrészeg Tünetek: A szem fénye teljesen megtörik, a tekintet gyöngyöző pocsolyához hasonló, a beszédben furcsa mondatok, a WC-ben obszcén ódáknak a falra való firkálása reszketeg betűkkel. Fogyasztás: 2 dl. rum, 8 sör, 4 dl. bor + 2 vodka Pályagörbe: átmegy térgörbébe, amely a lépcsőn való guruláskor végtelen csavarhoz hasonló. 7.Részeg Tünetek: A szem csukva, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít 2 üveg sört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek az öröklött elfajulás koravén ráncai, illemhelyre zuhanás a csukott ajtón keresztül. Fogyasztás: 3 dl. vodka, 10 sör + 10 nagyfröccs Pályagörbe: Matematikailag leírhatatlan 4 dimenziós mozgás. 8.Tökrészeg Tünetek: A szem szinte állandóan csukva van, de ha nyitva is van, csak a fehérje látszik, az érzékszervek teljesen zavartak, se kép se hang, időnként orrlyukon keresztül való hányás. Fogyasztás: Kb. annyi, amennyit egy kozákezred elbír, lovakkal együtt. Pályagörbe: Nincs, csak apró rezgés szerű helyváltoztatások csuklás közben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
winetou Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 ez jó de én simerek egy másat az pedig ugy van hogy? 1. becsicsenés ,ismerős mindenkinek 2. már majd nem részeg ,de még azért néha értelmeseket mond... 3.berugva 4.TERMINÁTOR fokozat, ez oan amikor már semmit se érezz és mindent össze akar tönrni. ha iet látsz , bármien kemény vagy, menekülj mert ez már fájdalmat nem érezz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 ... csak másnap vagy harmadnap, de akkor kínkeservesen fáj... ezt én még winetou irományához cstolnám a végére. Egyébként meg ez nekem is megvan valahol a gépemen, de attől függetlenül jót nevettem rajta, és nagyon jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csontee Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 csatlakozom nimtom-hoz, nekem is megvan már, de szintén jót nevettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 6.Félrészeg Tünetek: A szem fénye teljesen megtörik, a tekintet gyöngyöző pocsolyához hasonló, a beszédben furcsa mondatok, a WC-ben obszcén ódáknak a falra való firkálása reszketeg betűkkel. A sört sosem burítom fel, de amúgy tényleg jellemzőek ezek a tünetek rám! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 TERMINÁTOR fokozat, ez oan amikor már semmit se érezz és mindent össze akar tönrni. ha iet látsz , bármien kemény vagy, menekülj mert ez már fájdalmat nem érezz... Ez jó Amugy thx szipinek is mert naygon jók meg winetounak Üdv: TR4KI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 6, 2008 Author Share Posted Március 6, 2008 én nem iszom, de ahogyan olvastam és magam elé képzeltem minden fokozatnál egy ürgét ahogyan mutathat, kész voltam szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Én hetente 2-3 alkalommal szoktam italozni, ebből egy tuti durván végződik, tehát ruháságybanalvás, hazafelé vagy teleport, vagy 2óra az a kis 20perces séta, ezeket szeretem igazán, főleg, ha nem egyedül jövök! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Nagyon jók A teleport meg tényleg egy jó dolog xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 6, 2008 Author Share Posted Március 6, 2008 ezt megnézném: "Matematikailag leírhatatlan 4 dimenziós mozgás." szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
winetou Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 am meg az ien terminátorokkal nagyon j lehet tüntetni, vagy foci mecsre járni magyarországon xD ezek már nem érzik a tulerő vay iesmi fogalmakat , fájdalmat se szval xD ha ien vagy akkor jó tüntetni xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 3.Spicces Pályagörbe: a hiperbola pályáját követő, illemhelyre való távozás közben ötletszerű megkapaszkodás különböző tárgyakban. (pl.: Pincérnő bal melle) 5.Enyhén részeg Pályagörbe: Ilyet az ökör is csak vágtában vizel. 7.Részeg Pályagörbe: Matematikailag leírhatatlan 4 dimenziós mozgás. én ezeken halltam be... :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Március 19, 2010 Share Posted Március 19, 2010 tökrészeg XD XD XD XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Március 19, 2010 Share Posted Március 19, 2010 Ez kegyetlen!!! Köszi Szipi, hogy megosztottad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Március 20, 2010 Share Posted Március 20, 2010 Szipi! ezer köszönet érte. ezt még nem olvastam, de nagyon jót derültem rajta. :lol: Elképzeltem minden fokozatot, vagyis amiben voltam arra vissza emlékeztem, és meg kell mondjam, igaz. Nagyon jó. Még egyszer ezer köszönet érte! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 hááááát igen a jó öreg teleport :D ha lusta vok, v teljesen kész vok, akkor jöhet a teleport :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Április 12, 2010 Share Posted Április 12, 2010 Flóri Bá-val egyetértek, legjobb ilyemkor társasággal róni az utcákat.Sőt, ha még az ember hasonló kolóniákkal találkozik, ott aztán vannak érdekes dolgok (hóban furdetés, értelmetlen de akkor viccesnek tűnő szlógenek skandálása, népdal, dal, hírhedten szar magyar dal éneklése stb... amíg nincs rendőr, addig ok.)Nekem, általában ezek vannak bulik után, kivétel, ha már fényes nappal megyek haza, és jelentkezik az ágyelvonási tünet.Ja, és ha teljes a KO... akkor teleport. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts