Newone Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 Sziasztok a segítségetekre lenne szükségem nem rég telepítettem fel az UHU 2.1 - et tetszik sok okosság van benne, csak hogy nem műkszik a wifi. Felismeri kiírja a tipusát is 4311 es beteszi eth0 letudok róla kérdezni minden adatot amik helyesek is még keresni is tudnék vele hálózatot meg minden csak hogy nem kapcsolba se a led nem világít és hiába kapcsolom se nem talál hálózatot. Már több okosságot is kipróbáltam de semmi, mi lehet a baj vagy én nem tok róla és van egy olyan parancs amivel "be kell kapcsolni" ?? segítségeteket előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 Hálókártya/wifi adapter gyártója, pontos típusa mi? Ha Broadcom 4311, akkor: http://hup.hu/node/31319 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts