tusnyák Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 na az lenne a kérdésem hogy : 1. hogyan tom egy játék mentését elmenteni ?(van egy 666 pályás Gravity Defiedem amit nem szeretnék ujrakezdeni ) 2.Hogyan kell a mobilt ujratelepíteni ( ha lehet olyan "oprendszer" kéne aminek a menüje olyan mint a KÁRTYAFÜGGETLEN K550i-é , mert a T-mobilos nem nagyon tettszik ) Egyébként azért akarum ujratelepíteni mert néha szarakodik + kb 20-30 ikont megduplázott és nem tudom törölni . Ha az ujratelepítés ne veszélyes akkor nagyon örülnék a segítsének . Előre is köszönöm ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 Üdv! A játék mentésével kapcsolatban nem tudok Neked segíteni, viszont az újratelepítéssel kapcsolatban igen. Hivatalosan szoftvercserének nevezik. Egy adatkábel kell hozzá, és egy program, ami feltöri a telefon belső rendszerének kódját. Ezt követően ki lehet cserélni a telefonon a firmware-t: Ezzel annyi a probléma, hogy nagyon rizikós, mert el lehet rontani a telefont, főleg, hogy Te függetleníteni is szeretnéd a szoftverrel. A lenti oldalon nagyon sok információ van ezzel kapcsolatban, érdemes regisztrálni a fórumba, és alaposan szétnézni! http://se-portal.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted Március 3, 2008 Author Share Posted Március 3, 2008 Nem ! Független a telcsi , csak tetszik a mostani menüm és nem szeretném ha vmi T-mobilos lenne ... Persze azért Köszi ! Na ! Nézelődtem és arra gondoltam hogy Flashelném W610i-re , csak nem találok magyar leírást . Aki tud segítsen ! Egyébként ez mennyire biztonságos , és a cybershot funkciók elveszhetnek ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeCee Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Ha újra akarsz Flashelni, nézz be Mo. egyik legjobb Se fórumára: http://seria.hu/forum Itt regisztrálj, ha megvan, nézz be ide: http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=324&postorder=asc És ha már erre jársz, akkor nézz szét a Mobiltuning topicban is-ha már W610es szoftod van, akkor használhatsz flash témákat. Meg, ha úgyis ugrik a gari, akkor használtsz más ikonokat is a menüben, erről bővebb leírást a Mobiltuning topicban találsz. Sok szerencsét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted Március 7, 2008 Author Share Posted Március 7, 2008 El is Felejtem ! THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Szerintem ugyanannyi beálltási lehetőség lesz benne szoftcsere után mert hardverileg a 2 tella tök ugyanaz, csak ha w610re cseréled a lencsevédő elhúzásával nem fog automatikusan menni a kamera hanem neked kell beleleépni a menüjébe mert ugye a w610i-n nincs lencsevédő! Ha camdrivert (vpk) is teszel fel akkor lesz több üzemmód manuális fehéregyensúly állitás jobb minőségű képek kontrasztosabb élesebb képek szebb szinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeCee Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Öhhm...a camdriver meg a vkp nagyon nem ugyanaz^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts