paulbig Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 "JOBB, HA IDŐBEN FELKÉSZÜLSZ... ...mert 2007. március 24-25-én, Szegeden ismét egy igazi exkluzív szenzációval lepjük meg hazánk autókat kedvel? közönségét! A tavalyi évben nagy sikert aratott Szezonnyitó Sportautó és Tuning Show folytatásaként idén is igen magasra tettük a lécet, és hazánk legszebb tuning autói mellett több, Magyarországon még soha nem látott autócsodát, és rendkívül színes programokat mutatunk be a nagyérdemőnek!" Ki jön? Tavaly is volt egy pár pájretes (vagyis gigás akkor még ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 ha apámat sikerül rábeszélni akkor én megyek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wukovics Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 én mennék csak szeged tul messze van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 7, 2007 Author Share Posted Március 7, 2007 Igen igen, elsősorban csongrád megyeiekre számítok. Nagyon nagy show amúgy az egész a TotalCar topikban még fennt lehetnek a tavalyi képek ha valakit érdekel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addy Jay Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Én megyek mind2 nap, mivel szegedi vok és szeressem az autókat Ha vki akarja akkor összefuthatunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 9, 2007 Author Share Posted Március 9, 2007 Én úgy döntöttem 24.én megyünk. A sor megint a Plázánál fog állni, parkoló is csak a benzinkútnál lesz és még a sor is 500méteres lesz Ajánlom mindenkinek, tavaly kinnt a parkolóban is iszonyat verdák voltak Aki nem jön el azt kiengesztelem majd a képekkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 nem tudtam róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobika993 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 haverral le akarunk menni naon csak még nem tudjuk ho hoan:(de majd megoldjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furrier Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 úgy látom, hogy van el?nye is annak, hogy szatymazi vok (: paulbig, hovavalósi vagy??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
czollnerg Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 biztos megyek csak a nagy tömeg ugye..... nekem egy köpésnyire van, csak átkell menni a töltésen.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Én úgy döntöttem 24.én megyünk. A sor megint a Plázánál fog állni, parkoló is csak a benzinkútnál lesz és még a sor is 500méteres lesz Ajánlom mindenkinek, tavaly kinnt a parkolóban is iszonyat verdák voltak Aki nem jön el azt kiengesztelem majd a képekkel Légyszi a képeidet valahova majd töltsd fel, mert én elmennék, csak a ~300km választ el tőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnat1 Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 én is mennék de vagy 3 óra lenne az út... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 18, 2007 Author Share Posted Március 18, 2007 úgy látom, hogy van el?nye is annak, hogy szatymazi vok (: paulbig, hovavalósi vagy??? Makói vagyok Hetiger: Fennt lesznek a képek nyugi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 paulbig mi megyunk spanommal. Mindenképpen összeakarok futni veletek!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ádám1313 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Énis megyek egy pár haverral, tavaly is jó volt, gondolom most is jó lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Haverok mennek Debrecenből és Nyíregyházáról én sajnos kihagyom mert másra kell a pénz, de képeket majd én is várok, mert biztos király lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 24, 2007 Author Share Posted Március 24, 2007 Elég esős az idő Mindjárt indulunk, de sajnos nem tudtunk memóriakártyát szerezni így, csak 170db 640*768-as felbontású képet tudunk csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Március 26, 2007 Share Posted Március 26, 2007 na milyen volt??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 30, 2007 Author Share Posted Március 30, 2007 Képek (w850i) http://rapidshare.com/files/23509443/Carstyling_Tuning_Show_2007_paulbig.zip.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts