krotchy Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Mintha valakire emlékeztetne http://www.youtube.com/watch?v=aUtqFuZXRuM&NR=1 Feltettem daily-re is: http://www.dailymotion.com/Kr0tchy/video/7670816 Várom a commenteket ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Mekkora looser :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 ááh .. Elkényesztetett amerikaiak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 hát ez nagyon tetszett durva hogy mennyire kivannak emberek ilyen kis állatkáktól egyszer osztálykiránduláson egy erdőben találtunk egy gyönyörű pókot két fa közötti pókhálón, megvártuk hogy odajöjjön egyik lány osztálytársunk, megmutattuk neki, erre elsírta magát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krotchy Posted Március 2, 2008 Author Share Posted Március 2, 2008 (edited) LOOL XD Egyébként azért van ennyire kiakadva sztem mert nemtudja h mivan benne mert hátulról nyúlt bele Módosította Március 2, 2008 gyorfypeti Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 (oda is repül a warn) Egyébként ez nagyon nagy volt ahogy a csaj bömbölt az opersatőrök meg röhögtek de az sztem valami vizes zsepkendő lehettt vagy mi amit kiszedett mert oylannak tűnt az állaga Egyébként pontosan kire emlékeztet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 ez hülyeee.... hogy valaki igy vísítozzon egy egértől, mint valami disznó mikor levágják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
batya88 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Hát..ez..durva.. Az egér amit kivett azért volt döglött mert valószínűleg megfolytotta miközben vette ki..legalábbis én erre tudok gondolni. Mi lett volna hogyha skorpiók vannak benne? Vagy csótányok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 -.- gratulalok a csajnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 EKKORA HISZTIS KURVÁT!ENNYIRE AZÉRT NE JÁCCA MÁR MEG MAGÁT! FÚÚJ Ebből warn lesz Ez nem kicsit durva.... Van olyan is mikor a répától sikongat így Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 ez undorító :DDDD jééézusom :DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Azért szerintem mindenki beszarna, ha egy sötétített dobozba kéne benyúlni, amiben nem tudod mi van és ilyen kis dögök mászkálnak ott.. Amúgy egyébként szerintem amit kivett az olyan mintha egy döglött példány lenne , vagy nem tom... De azért az tényleg elég gáz, hogy így sikontgat az egerek láttán.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Ez igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Full91 Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 NAgyonnnn nagy LOL Grat ge** jóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viki000 Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Énse reagálnék másképp... Ráadásul ez a csaj sokkos állapotban volt, nem lett volna szabad még ki is engedniük őket..... Szerintem nem vicces.. Dehát, ti tudjátok fiúk.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Megnézem vicces, viszont akinek fóbiája van gyermekeim azt baromira nem jó dolog így szivatni, nagyon lazán aszán infarktust kaphat. De röhögjetek Egyébként nekem is egérfóbiám van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Wehehehe! Ekkora egy buta libát... Az én párom is utálja az egereket, meg minden egyéb rágcsálót, fél is tőlük, de ekkora patáliát nem rendezne, ha esetleg meg kellene fogni egyet. Ez már a Rubint Rékán is túltesz, pedig az se volt kutya az Uri Geller sóba... Múkoggy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 volt kiskoromban nek em is fóbiám féltem az emuktól meg a tevéktől engem is be lehetett szaratni velük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 én azt szeretném megtudni, hogy kire emlékeztet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Fúúúú hát ez télleg egy hülye p*csa! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts