szőke12 Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Nem tudom,hogy mi alapján megy a moderálás-tudom a szabályzat- Csak a mai nap eszre vettem néhány dolgot. Movie oldalon vagyok. 1.Kitesz az egyik felhasználó társunk egy közvetlen letőltésre vezető címet(teljes mértékben a szabályzatba űtköző modon) ...ami jogos törlést von maga után. 2.Viszont fön maradt az oli top lista-ami fizetős hozzáférések-(gondolom az oldalnak kellenek a reklám bevételek,ez természetes-de szerintem akkor sem ott helye. 3.Meg valami kriksz-krakszos oldal cím ami sehova nem vezet-no ez is fönt maradt. egyáltalában nem értem!Milyen logika működik? szőke12 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Olyan, hogyha a moderátor bácsi megtalálja, akkor törlik... Vagy PÜ a moderátornak hogy ezt meg ezt a szabálytalanságot láttad... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szőke12 Posted Március 1, 2008 Author Share Posted Március 1, 2008 ugy látom nem voltam egyértelmű. Csak azt az egy bizonyos topikot törölte. A többi maradt. Ezért az a topiknak a címe ami. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts