orcboy Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 A gon dom az lenne,hogy ost vettem új gépet,amiben egy ASUS M2N-E alaplap van.ebbe szépen bedugtam a Lynksis Wireless B-PCI kártyámat,de úgy látom hogy nem kap áramot,mert nem világít a kis zöld fénye.Hogyan tudnám élrtképessé tenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Hi ! Biztos vagy abban, hogy a táp jelenlétét kell indikálnia a zöld LED-nek, és nem a forgalmat ? Egyébként nézz bele az Eszközkezelőbe, hogy ott van-e a kártya, ill. problémamentes-e. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orcboy Posted Február 27, 2008 Author Share Posted Február 27, 2008 2 led van egy a power a másik meg az adtaforgalom ahogy mondtad,amugy az eszközkezelőben meg nem látja csak az alaplapnak a kábelesét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Hi ! Próbáld meg áramtalanítot gépnél egy párszor ki-be rakni a kártyát hátha rendbe jön, ha nem, akkor próbáld ki másik PCI slotban. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orcboy Posted Február 28, 2008 Author Share Posted Február 28, 2008 megmozgattam,mostmár kap áramot...de még mindig nem találja a hálózatot,pedig kéne látnia... már nem kell thx vhogy hirtelen lett jel kösz mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts