dubo Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Üdv! Egyik barátom hozzájutott egy gyári "origi" XPSP2 Professional telepítő lemezhez, de a gyereke sajnos eljátszotta a termékkulcsot, mire a telepítésre került volna a sor. Sajnos nincs lehetőség a pótlására. Megnézni sem tudjuk egy gépen sem ,mivel még nem volt telepítve sehol sem. Próbálkoztunk több féle kóddal (kb. 30 félével-köztük a campus key-el is), de sajnos egyiket sem fogadta el a telepítő program. Valószínüleg a gyári kell "neki", így hát feladtuk. Van erre valami megoldás,hogy használható legyen ez az XP telepítő lemez? A segítséget előre is köszönöm a barátom nevében is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haxi Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 ha bármi papir lenne rola akkor potolnák... http://support.microsoft.com/?kbid=326246 de igy semmire nem adnak kulcsot. progi meg detto nem található ilyenre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Február 26, 2008 Author Share Posted Február 26, 2008 Nem, papír az sajna nincs róla. Valószínű ki lehet akkor dobni. Egy másik fórumon megszületett a megoldás a key kiolvasására: "Dubo légyszi másold ide be a telepítőlemez I386 mappájából az UNATTED.txt tartalmát." Ott abban a txt fájlban lapul a telepítő kulcs. Nézzétek meg a telepítő CD-teken. Nekem mind a 8 XP telepítőn ott van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haxi Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 na most már ezt is tudjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Na most vagyok gondban. A fálj neve pontosan UNATTEND ezt megnyitva igaz van benne egy kód, de nekem nem működik, és ami érdekes egy másik XP-ben is ugyanaz a kód van. Na most hogy is van? Ez van benne! ; Microsoft Windows ; © 1994 - 2001 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. ; ; Válaszfájlminta felügyelet nélküli telepítéshez ; ; Ez a fájl a Windows telepítésének vagy frissítésének automatizálásához, ; azaz a telepítés felhasználói közreműködés nélküli végrehajtásához ; szükséges információkat tartalmazza. További tudnivalók a ref.chm ; súgófájlban találhatók, a CD:\support\tools\deploy.cab kabinetfájlban. ; [unattended] Unattendmode = FullUnattended OemPreinstall = NO TargetPath = * Filesystem = LeaveAlone [GuiUnattended] ; Csendes-óceáni északnyugati időzóna beállítása ; Üres (NULL) rendszergazdai jelszó beállítása ; Automatikus bejelentkezés bekapcsolása és egyszeri bejelentkezés TimeZone = "004" AdminPassword = * AutoLogon = Yes AutoLogonCount = 1 [LicenseFilePrintData] ; Kiszolgáló telepítéséhez AutoMode = "PerServer" AutoUsers = "5" [GuiRunOnce] ; A számítógépre való első bejelentkezéskor futtatni kívánt programok listája [Display] BitsPerPel = 16 XResolution = 800 YResolution = 600 VRefresh = 70 [Networking] [identification] JoinWorkgroup = Workgroup [userData] FullName = "Felhasználó neve" OrgName = "Szervezet neve" ComputerName = * ProductKey = "CD87T-HFP4C-V7X7H-8VY68-W7D7M" >na ez szerepel a másikon is.Próbáltam ezzel, de nem működik, érvénytelen a kód. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Hali! Ezt a kódot próbáld ki,elméletileg minden xp-hez jó.és a wga is benyeli:) XP campus cd key: D36MY-28TT4-XP48D-8VD63-RBVKB Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Hát ez sem jön be bohoc71! Hál istennek a másik telepítőmnek van jó kódja, csak kíváncsi voltam rá, hogy ebben is milyen kód van, és itt jött ki, hogy mindkét XP telepítőben ugyanaz a szöveg és kód van, ami nem működött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Március 1, 2008 Author Share Posted Március 1, 2008 csempész, a franc se érti ezt . A kód nálam is dettó ugyanaz ,mint nálad, de nálam műxik vele a telepítő CD. A campus key-el viszont nem . A tiéd milyen XP ,amiben a fenti key van ? (origi,warez,stb?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 Amit elhoztak nekem az origi. Ami meg nekem van az mhm érted! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts