enisz Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Jó eséllyel pályázik minden idők leghülyébb cikk-címének díjára a Kisalföld.hu, a 13 éves WoW-függő srác történetének csomagolásában. És van blikkes feldolgozásunk is: Katt a képre, a teljes cikkért Néhány érdekesség: A gyermekpszichológus, aki úgy gondolja, ?ő már túl idős ahhoz, hogy megértse miről beszélnek a mai gyerekek? Anyuci konklúziója: ?Borzasztó, hogy mire képes a számítástechnika.? És kontrasztként a második pszichológus, aki fején találja a szöget: ?A függés egy pszichés betegség, aminek a hátterében nagyon sok tényező állhat. Itt feltételezhető egy-egy olyan család, ahol csak akkor figyelnek a bajra, amikor az már betegséggé válik. Például miért nem tűnt fel a szülőknek, hogy a serdülő gyerek naphosszat a gép előtt ül?? A Blikk kivette a cikkből a pszichológus értelmes mondatait, viszont ügyesen összemosta a karakter és a játékos fogalmát. Forrás: http://blackravens.net/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pofabe Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Ez azért nagyondurva Nem tom én megelékszem a saját barátnőmmel, és nem a számítógépben van benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 25, 2008 Author Share Posted Február 25, 2008 szerintem ez annak a hatása, hogy a mai fiatalok ezen nőnek fel. már 4-5 évesen ott figyel nekik a pentium dual core, és inkább otthon ülnek és játszanak, minthogy kimozduljanak valahova... bezzeg az én időmben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic79 Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Ez a dolog csak egyoldalú szerelem lehet, remélem majd a gyerek is rá fog jönni. Ennyit a tinikről.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss61 Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Egy újabb csámcsogni való hír a videójáték elleneseknek.... mert egy hülyegyerek ilyet mond máris a játékipart károsítja meg! A szülő helyében nem irogatnék az lapoknak ilyeneket, mert ezzel is azt bizonyítja hogy sz@r ember, aki még a gyerekét sem tudja felnevelni ezért bedobja a gép elé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Nem is igazán értem, hogy hogy lehet valaki szerelmes egy számítógépes animáióba. És akkor még azt mondja a gyerek, hogy volt már szerelmes, tudja hogy mi az. Szerintem ha ezen a színvonalon van, akkor lövése sincs az egészről, nemhogy azt tudja, hogy mi az hogy szerelem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 25, 2008 Author Share Posted Február 25, 2008 anno volt ilyen, hogy lara croftnak (mikor még kezdődött a játék-sorozat kb 1-3. részig) több szerelmes levél érkezett a fejlesztő céghez (vagy a kiadóhoz, pontosan már nem tudom) szal ilyen létezik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demetria Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Hmm...nem rossz nő :D:D Jó csak vicceltem...hát ehez a hirhez inkább nem is fűznék semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Ez elszomorító.. Hogy lehet egy rajzolt figurába beleesni? Nézné inkább a csajokat a suliban Játszana azokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Ez durva... valóban szerintem a mai fiatalok már hamar megismerkednek a számítógéppel 6 éves körül...és függővé válnak , legalább is nagyobb része... Az meg hogy szerelmes lesz egy animációba....hát.....nem értem én a mai fiatalokat.... inkább a lányokat nézegetné a suliban..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 ez biztos az a csávó aki rárántott a wowra!! :F XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Jóhogy nem azt írták hogy egy qrvába hiszen hogy játsz vele fizetni kell érte... nem is keveset:P Sztem csak pénzcsinálásnak írták ezt a cikket....Egy 13 éves gyerek nem fog Szerelembe esni egy hülye "ponthalmazba".... Ez egy kamu... Sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Gyerek=fogyi Blikk=hülye újság és össze vissza hazudik(Ettől független mindig elolvasom ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 milyen durva lett volna, ha a csajok beleesnek Marioba ez kb olyan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Amúgy meg nem hinném h annyira beteg a csabika...egyszerűen (lehet) megismert 1 számára természetileg tetsző lányt (remélem), különben is ha már egyszer szerelmes belé akkor azt valahogy lehet közölte vele és ha rendes az a másik játékos felvilágosítja a szerencsétlent h bazdki én fiú vok..... Sok nő játszik a Guild Warsal is amivel én játszom pl 2 klántársam párkapcsolatban él a lány 19 éves a srác pedig 18... Na meg a másik ha az ember msnen ismerkedik meg 1 lánnyal,nővel akkor az msnbe zúg bele? Torzított ez a cikk sztem...nem csoda hisz blikk cikk.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordWolf Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Ha jól olvasom, akkor abba őrült bele ami a "ponthalmaz" mögött van... Ha van már SMS Love akkor ez semmi... A másik dolog meg persze az, hogy nem számítógéppel kell nevelni gyereket... Hiszti keltő mocsok banda... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Ez azért nagyondurva Nem tom én megelékszem a saját barátnőmmel, és nem a számítógépben van benne neaggódj nemsokára eljön az az idö amikor USB-be dugjuk a "barátnöinket" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 27, 2008 Author Share Posted Február 27, 2008 nem véletlenül univerzális port :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 South park idevágó WoW részét tekintsétek meg ha már szóba jött.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Ez egy nagyon beteg ember-.-' MErt az 1dolog hogy játszik az ember de ne vigye tulzásba és akkor no problem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 pffff -.-' durva a gyrek szar lehet ha 1 karaktert szerec... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 azért én nem simerek iylen elburolt gyereket bár vanank wowos ismerőseim :/ ez tényleg szánalomra méltó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Majd elmulik mikor megbxa az áram aktus közben Biztos forditva vette be a gyogyszerét.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Vazz, ez se lehet normális. AZ ilyenek miatt vádolják minden rosszal a játékokat. Azt mondta hogy volt már szerelmes. Képzelem milyen lehetett az, 13 évesen szerelmesnek lenni. Ráadásul a WoW női karakterei nem is olyan szépek, pláne egy ork vagy egy troll warrior Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Szerintem simán félreértették, nem a karakterbe lett szerelmes, hanem a karakter gazdájába, aki feltételezhetően egy Anna nevű lány. tök ugyan az mintha chaten ismerkedtek volna össze csak itt lehet hentelni is a beszélgetés mellett. "Bazze a lábujjamra ejtettem a gépházat, borzasztó, hogy mire képes a számítástechnika." EDIT : Elolvastam a kommenteket és örülök, hogy többen is az én véleményemen vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombee Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 egy kiadós verés kne neki nem pchihológus vag vegyenek neki egy ki..szott tetrist abba talán nem esik bele szánalamas kis kocka lehet szidni hogy szmét vagyok meg minden de valahogy én nem tudom az ilyeneket sajnálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 szerintem ez annak a hatása, hogy a mai fiatalok ezen nőnek fel. már 4-5 évesen ott figyel nekik a pentium dual core, és inkább otthon ülnek és játszanak, minthogy kimozduljanak valahova... bezzeg az én időmben Evvel az a kifogásom van hogy én igaz végig gép előtt voltam majdnem a tavalyi nyarat.... /Jó azért elmentem ide-oda strand haverok meg minden..../ És még WoW-oztam is.... De nem lettem "szerelmes" a saját karimba de még egy vad idegen bácsiéba sem.... Igaz másba láttam aki élő.... de feleslegesen de az nem ide tartozik.... Ez nem szerelem hanem függöség nekem is volt ilyen időszakom hogy nem tudtam meg lenni nélküle még ha nem csináltam is semmit csak legyek a közleébe de kinöttem belőle mert nekem adtak feladatokat meg hasonlók amivel lekötöttek hogy ne a gép ellött legyek... Vele is meglehetett volna csinálni... Jó nem kell kimenni búzát kapálni meg semmi de ágyazás... terítés vagy mosogatás vagy vmi hasonló apróságok vagy kis kerti munka.... Ez meg a másik a legjobb gép várja már lassan az anyuka hasában is meg a legmodernebb mobilok.... Legyen jó nekik mert ha gyerekem lesz egyszer én is azt akarnám de nem igy mert evvel már "megrontják" szegény lurkót.... Szerintem simán félreértették, nem a karakterbe lett szerelmes, hanem a karakter gazdájába, aki feltételezhetően egy Anna nevű lány. tök ugyan az mintha chaten ismerkedtek volna össze csak itt lehet hentelni is a beszélgetés mellett. "Bazze a lábujjamra ejtettem a gépházat, borzasztó, hogy mire képes a számítástechnika." EDIT : Elolvastam a kommenteket és örülök, hogy többen is az én véleményemen vannak Egyik osztárssamnak is igy lett barátnője.... De hát netes ismerkedés messze távolság kb 120 km egyik se hajlandó menni a másikhhoz.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 28, 2008 Author Share Posted Február 28, 2008 Szerintem simán félreértették, nem a karakterbe lett szerelmes, hanem a karakter gazdájába, aki feltételezhetően egy Anna nevű lány. tök ugyan az mintha chaten ismerkedtek volna össze csak itt lehet hentelni is a beszélgetés mellett. tök romantikus lehet két randi között hentelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Miért? Ha van igazi nőd és véletlen egy játékot nyomtok akkor tök vicces hogy este meg ha véletlen nem együtt vagytok és mégis elmentek együtt hentelni Sajnos a nőm GW-zett én meg COztam de attól még jó lett volna Szülinapjára meg adsz neki valami ritka itemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Március 1, 2008 Author Share Posted Március 1, 2008 ez már nagyon kocka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts