kafigeki Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Most ezt azért rakom ide az erotikába,mert itt szabadon lehet írkálni mindenféle gondolatot.Én speciel nagyon szeretem a tavaszt,végre elkezdenek a lányok lengébb ruhákban mászkálni és mert megújulás,feltöltődés,hosszabbak a nappalok,melegebb az idő,végre ki lehet mozdulni megint...lehet ezt-azt művelni a természet lágy ölén Ti h vagytok a tavasz örömeivel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 tényleg tök jó...ennél már csak a nyár bikinis (vagy monokinis ) idők szebbek én szeretem,végre nem nagykabátba kell járkálni az utcán vacogva,hanem sokkal felszabadultabban lengedező rövidujjúban lehet csodálni h tavalyhoz képest vannak e méretbeli különbségek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 A tavaszból én a májust szeretem a legjobban. Akkor van a legfincsibb idő, húszegykét fok körül a hőmérséklet... szerintem nincs annál jobb a világon Este pedig kiülni a ház mellett a padra egy csajszikával... gondolkodni, nézni az eget, szerelmeskedni.... és... ....cigizniiiii Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Itt a nyár és kit zavar a gatyarohasztó meleg, mintezt egyensúlyozzák a gyönyörű formás mellek Ja hogy még tavasz van?! Bocs Én is jobban szeretem a nyarat, de a tavasszal sincs semmi gondom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Tavaszal ki lehet (lehet inkább nyáron?) menni éjjel a parkba vagy valahova és lehet rosszalkodni^^ Feltéve ha eléggé gyér a világítás Ja meg ne legyen sok járókelő mert az zavaró tényező lehet^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 tegnap pont ilyen volt dbelam voltunk ilyen játszótéren ökörködni egyszer csak oda súgták-->nem csak mi vagyunk a padon ott csücsültek egymás ölében,egymással szemben(akkor még)ruhában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Ma delutan kimentunk baratnommel+2 haverral holt-marcalhoz, siman poloban lehetett uldogelni a pokrocon es inni a sort Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Igen ma már tényleg jó volt az idő, poloban keróztam.. végre már, ezt vártam egész télen.A lenge ruhákra viszont még várnunk kell egy kicsit, amíg beáll az állandó jóidő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 igen ismerős mondat a tavasz a lehető legkirályosabb dolog a nyár előtt már alig várom a rövid ujjú pólós rövidnadrágos időt meg persze a lenge ruhájú girlz nálunk is már rövid ujjú pólóban simán lehetett járkálni annyira frankó idő volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baluka89 Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Hát ahogy elnéztem az idei "télben" a miniszoknyás hölgyeket, elgondolkodtam, h mi lesz rajtuk majd ha melegebb lesz?? Én a tavaszt kedvelem a legjobban, hasonló okokból, mint az előttem szólók, de persze a legfőbb ok nálam is az örömre a lenge ruhájú kivillanó keblű lányok látványa... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Jön a tavasz....jön a jó idő..a lányok kezdenek lightosan öltözködni..... belehet nézni a szoknyájuk alá.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Hát ha oda nem is, de meg lehet nézni őket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Már végre megérkezett, ilyenkor lehet megnézni igazából a csajokat, előkerülnek a lenge ruhák stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Én jobban szeretem mint a nyarat.... /Jó az is jó/.... De föleg májusba ugymond romantikusabbak az esték mint juliús közepén /este 9 kor a 40-ven fokban/ Meg nekem kellemesebb élményeim vannak.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Én a nyarat szeretem, lehet menni motorozni stb... jah meg nincs suli végre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Titeket még izgalomba hoznak a toppos színes csajok? ^^ Mert errefelé annyi van, hogy néha azt kivánom, bár nagykabátban lennének Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 nagyon szeretem a tavaszt, csak az a kár, hogy nagyon hirtelen eltelik, szinte nincs is, mert a télből a nyárba megyünk át. de az tény, hogy már nem kell mindent magunkra szedni ruhákba, megszabadulunk a felesleges göncöktől, mindenki kitárulkozik, feléled, felpezsdül az élet, sokan lesznek az utcán, parkokban, ligetekben. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 Egyetlen kérdésem mindössze, hogy miért mindenkinek (tiszletet a kivételnek!) a lenge ruházatból adódó kivillanó testrészek jutnak eszükbe? Számomra a tavasz felüdülést, megújulást jelent párkapcsolat terén is. A tavasz egyébként is a szerelem évszaka, mert szép az idő, ébred a természet. Nem kell annyi göncöt magunkra aggatni, és sokkal szorosabban járkálhatunk egymással az utcán. Én már kezdem élvezni a kabátnélküli szép időjárást, pedig még jóformán nem is mutatkozott meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 Egyetértek veled...de mivel az erotika topicban vagyunk...és nekem az erotika topicban nem a természeten jár az eszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 A tavaszról az jut eszembe hogy egyik osztálytársam így öltözik (Csak a lényeg maradt meg a képből ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 ÉS jönnek az osztálykirándulások is:D Csak a Németeket irígylem... 3 csoportban van a kirándullásuk... 3 csoportban is alszanakXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 üdv mindenki kirándulásról lehetne mit beszélni a tanárunk már annyira kész van hogy már nem is akar velünk jönni annyit piáltunk meg minden pedig jó volna tavaly összeszedett mindenki pár jó kis csajt aztán meg huhúúúú .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts