davedane Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Sziasztok Abban kérném a segítségeteket,hogy van egy ADSl 8mb-os T-online Internetcsomagom win xp-n. D-Link modemem van,amit mag t-online adott. Gépemen az avast fut csak,tűzfal nincs rajta,még a windows xp tűzfal is ki van kapcsolva. Mégis valamikor 3perc múlva valamikor 1-2 óra múlva fogja magát és lemegy a netről,de úgy hogy a kapcsolat megmarad(tudod a jobb alsó sarokban a kis hálózati ikonka) Ez mért csinálja aki tud légyszíves segítsen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 CSő! Nekem is volt ilyen.Mikor rá akartam kattintani a hálózati ikonra nem jött be semmi.És csak ugy javult meg ha ujra indítottam.De nálam egy xp telepítés megoldotta a problémát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Február 24, 2008 Author Share Posted Február 24, 2008 (edited) hát köszi,de nekem már régebben is csinálta ezt,akkor még más win xp volt rajta. Tehát naon érdekes. Módosította Július 9, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Hát azért én fellöknék egy tűzfalat (pl.:Comodo)mert vannak egyes programok amelyek a tudtunk nélkül kapcsolódik a netre. Az avast ezeket nem tudja magában kiszűrni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Február 24, 2008 Author Share Posted Február 24, 2008 ha ajánlasz v.mi jobbat akkor rakok fel tűzfalat,mert a Comodot utálom,már bocs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Nekem is volt hasonló gondom... nekem csak akk volt jó ha Sima Windows XP-t használtam SP2 nélkül.. Ami ugye elég szar... szal úgy sikerült megondani hogy olyan XP-t telepítettem ami alapból SP2-es, így jó volt/van. Ja, és mindenféleképpen töltsd le és telepítsd a Windows frissítéseket, ha eddig még nem tetted volna meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts