ferpetee Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Szeretnék venni hordozható DivX DVD-t. Rengeteg ven a piacon nekem is volt már. Az a bajom velük, hogy 1.5 - 2 évnél többet nem nagyon bírnak amikről eddig hallottam. Az lenne a kérdésem, hogy valakinek van olyan márka ami mindent visz és már legalább 2 éve megy gond nélkül. Gondolkozom alternatívaként, hogy veszek egy notebookot, de max. 100e. lenne rá. Filmnézésre, zenehallgatásra esetleg Photoshopra kellene. Fujitsu Siemensről sok rosszat hallottam. Azt is olvasni, hogy ennyiért cak az alját lehet kapni, de melyik ami az alja között még használható és elmegy pár évet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Hi ! 100000Ft-ért ne vegyél notebook-ot, inkább gyűjts még egy kevés pénzt. Ha jól emlékszem kb. 140000Ft-ért már vehetsz Toshiba notebook-ot, amivel sokáig nem lesz gondod. Ha keveselnéd a memóriát benne, már pár ezresért bővítheted 1GB-ra. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts