Richard90 Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Hali! Ma néztem meg a legújabb Knight Ridert! Nekem nagyon tetszett. Remélem a további részek is színvonalasak lesznek és nem fognak ellaposodni. Szerintem szépen bevezették az első részt. A főszereplő kicsit hasonlít a Balázsra biggrin.gif Nektek mi a véleményetek? A történet szerint KITT szülőatyja egy új KITT-tet tervezett (akinek a hangmembránjai Val Kilmer baritonján rezegnek). Nekivág az ismeretlennek, amikoris titokzatos fegyveresek végeznek tervezőjével. Kisvártatva össze is gyűlik egy nagy csapat, melyben a tervező lánya és egy Michael Knight-utód bohém, ex-kommandós srác megpróbálja kideríteni, hogy mit vétett és kinek a meggyilkolt öreg tudós. Ahogy az várható volt, a készítők több szálon is megpróbálnak az eredeti sorozathoz kapcsolódni, s a filmben még maga David Hasselhoff is villámlátogatást tesz. Kiderül, hogy az egyik szereplőhöz gyengéd szálak kötik - de persze ettől még maga az autó, a Pontiac-ot leváltott Ford a főszereplő (a tervezője el is ejt egy célzást a sokaknak nem tetsző kocsiváltásra). KITT most már nem csak olyan trükkökre képes, mint elődje, hanem színváltoztatástól kezdve az átalakulásig mindenfélére kiterjednek a képességei. forrás: SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Március 22, 2008 Author Share Posted Március 22, 2008 Nem tudjátok, hogy a következő rész mikor lesz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Lehet meglesek majd egy pár részt, bár a kocsi nem nyerte el a tetszésemet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Én nem tom...asszem maradok a eredetinél! Bár... zsír ez a Mustang! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet SSJ9 Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Ez elég jó film, és ez a GT500-as kicsit izmosabb, mint a régi Pontiac - szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 és ezt Tv-ben adják már vagy muszáj leszek letölteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Július 9, 2008 Author Share Posted Július 9, 2008 Eddig még csak egy részt adtak le! És igen, kénytelen leszel letölteni! Amúgy nekem nagyon tetszett... Várom a folytatást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biznicke Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 szeptemberbe sorozat!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Jobb volt a Pontiac Firebird...ennek szerintem nem lesz olyan hatása, de majd meglátjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 jól néz ki a kocsi, de KITT akkor is a Pontiac marad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Szerintem nagyon jól néz ki a kocsi, kíváncsi vagyok az új részekre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Hát akkor már megvárom míg a tv-ben leadják...a lustaság... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Newcastle_ Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Szeptember 24-én lesz Amerikában az 1. rész. Én már naon várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikyy Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 Régen nagy Knight Rider rajongó voltam, halottam, hogy valami készül újonnan, de nem érdekelt. Nos, most kíváncsiságból letöltöttem az első részt, és tetszett, majd utána a többit, amit kiadtak. Most pedig az érdekelne, hogy a sorozattal mi lett végül? Leállították, mi történt? Azt tudom, hogy az amerikai adó egy évadot rendelt, utána vége is lett? Ha valaki tud valamit, írjon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts