Steve23 Posted Február 24, 2008 Author Share Posted Február 24, 2008 Azt hiszem megvan, csak én bus drivert kerestem. High Definition Audio Driver Package - KB888111, emellé a méretet nem is írja ki a listában. A másik amit meg újraraktam és előtte leszedtem, az Realtek High Definition Audio Driver 48.24 megával. Ezt szedtem le és tettem új, meg elvileg akkor a másikat is, csak azt uninstall nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Szia ! Na, ez az.Ezeket uninstall, és ahogy korábban írtam, megfelelő sorrendben installáld a CD-ről. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve23 Posted Február 24, 2008 Author Share Posted Február 24, 2008 Rendben meglesz, de csak holnap. Most szunya mert holnap 6-kor csörög a telefon. Köszönöm szépen az erőfeszítéseidet. Remélem holnap mikor ezt megcsinálom, utána menni fog sztereóban ahogy illik. Jó éjt! Szia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Jó éjt ! Szia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve23 Posted Február 25, 2008 Author Share Posted Február 25, 2008 Szia! Unisntalláltam mindkettőt, újraindítottam. Feltelepítettem a Microsoft blabla drivert, újraindítottam, feltettem a Realtek blabla drivert, újraindítottam és még mindig csak a bal oldal szól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Szia ! Továbbra is a hangok és audioeszközöknél a vezérlőpulton a felvételnél minden szürke ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve23 Posted Február 25, 2008 Author Share Posted Február 25, 2008 Igen sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Szia ! Itt valami szoftveres gány lehet. Talán újra kellene rakni az op. rendszert ??? Így távsegítséggel már nem tudok érdembe nyilatkozni, talán ha előttem lenne a gép. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve23 Posted Február 25, 2008 Author Share Posted Február 25, 2008 Most raktam fel, szerintem ha jónak kellene lennie. Ha meg mégis az a gond, akkor alapba rossz(ak) a driver(ek). Tehát újabb kellene. Meg mostmár rosszul vagyok az windows telepítéstől. Így 3 nap alatt kétszer feltenni, ez valami rettenet. A mitől undorodom a legjobban 20-as toplistámban tuti benne lenne az oprendszer újratevése. De ha tudnám, hogy azzal megoldom, akkor megtenném, de szerintem nem azzal van gond. Köszönöm szépen hogy próbáltál segíteni! Szia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Szia ! Hát már elfáradtam a témában, de hátha jön egy friss erő /fórumozó/ , aki megpróbál segíteni. Most regenerálódnom kell ezen a téren, de azért ne add fel. Ilyenkor néha bejön, ha elővesszük a rendelkezésreálló doksikat, átolvassuk ismét, átnézzük a HW részt, majd átgondoljuk az egészet HW SW komplette. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Hy gondoltam ide írom én is a gondom mivel ez is a számítógéppel kapcsolatos és inkább nem nyitok neki új témát. Van egy Core 2 Duo E8200 procim és mostánaban a CPU használat 50%-on van alapból úgyhogy a gép csak a gép be van kapcsolva és semmi progi nem fut. Mit tegyek hogy visszaáljon a régi 1-2%-os kihasználtságra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HungAryan20 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Én egy alapos vírus és spyware keresést javasolnék. Attól lehet ilyen probléma, másra nem nagyon tudom visszavezetni, mivel mint írtad, más alkalmazás nem fut a gépen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4NG3R Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 Sziasztok! A minap volt egy kissebb gond a videókari driverével, ezért újratelepítettem. Azóta áll fennt az a probléma, hogy bekapcsolásnál a Windowsnak az "Üdvözöljük" képernyője elképesztően hosszan tart, 20 mp körül, előtte 5 volt. És miután betöltött, bejön az asztal átvált az alap képernyőre arra a kékre, amit "kékhalálnál" látunk, aztán vissza a sajátomra, kék, és vissza a sajátra. Ezután minden normális játékok is jól futnak, tehát nem túl egetrengető probléma de jó lenne, ha valaki tudná orvosolni, kösz előre is a helpet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 Szia ! Próbálkozz egy Rendszer-visszaállítással. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4NG3R Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 Köszönöm szépen Dadus, ha minden igaz, akkor megoldódott a probléma. Nyomtam egy 5.-ei rendszer-visszaállítást, újraraktam a drivert, meg a catalystot, és megy minden jól! Köszönöm mégegyszer! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts