ALAP Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Na csináltam egy képet ,csak hogy végre nyithassak egy ilyen topicot Az igazság az ,h kép editálással már régebben foglalkozok ,de ma reggel bekattant valami és elkezdtem ezt rajzolni ... A technikáról csak annyit ,h fekete háttérre egy barna folt és fölülre egy szürke folt ,és ezeket maszatoltam ,tehát nem normál brushhal ,vagy festékszóróval van csinálva ,de ez gondolom látszik ... még fogok hasonlókat csinálni ,ha nem lomboztok le nagyon a kritikáitokkal ,de ha nemtetszik ,avagy gagyinak minősül azt is nyugodtan leírhatjátok és akkor maradok az ecset helyett a pengetőnél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 az arcok a gyökerzetbe nagyon ott vannak...mennyi idő alatt készült? elvont,de nekem bejön...még jöhet pár amikor a kisképre néztem azt hittem lávafolyam,de a nagyra nézve rájöttem h fa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Február 22, 2008 Author Share Posted Február 22, 2008 ez úgy 2-3 óra volt .... reggel 10-kor neki ültem és kb 13-kor felálltam a gép elöl ... de még lehtene mivel folytatni ,és még biztos el tökörésznék vele még 2-3 órát ,de már elfogyott az ihlet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBEER Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Szerintem nagyon klassz lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr3no Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 naon jó lett, kár h én nem értek a photoshophoz csak kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 ez nem Photoshop-->Paint Shop PRO egy fokkal könnyeb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Február 22, 2008 Author Share Posted Február 22, 2008 azér én nem mondanám ,h könnyebb ,de fogalmazzunk úgy ,h más... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Szép lett, nekem nagyon tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 nagyon jó, szeretem ha nem ecsetelnek hanem maguk csinálják a képeket. Megsúgom hogy a két program ugyan azokat a dolgokat tudja, csak másképp nevezik vagy máshol van. Shopot azért használok mert jobb a swapolásban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 Izé.hu graffiti pályázatot nyertem vele ,habár sok benne a hiba ... a graffiti egyébként nem saját kezűleg rajzoltam ,hanem graffiticreator-t használtam hozzá ... a versenyen nem volt cél ,h élethű legyen ,de én igyekeztem olyan zajosra csinálni mintha digit. fényképezővel készült volna ... ezért is a dátum a sarokban ... ennyi lenne ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Szeptember 15, 2010 Author Share Posted Szeptember 15, 2010 csak mer már rég írtam bármit is : http://moriendi.miheztarto.hu/forbidden/ Forbidden Galaxy - ez már PS , saját rajz (kivéve a flare-t ) ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts