Piero Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Köszönjük a bejelentéseket, a hibák a tegnap este folyamán javítva lettek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reepa Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 (edited) Helló ! a következő lenne a gond ! avast antivirus a következőt találta : a Nagy Portable Téma : 3-oldalon ! utána kéne nézni ! Módosította Augusztus 23, 2009 ica Ez már ki lett itt tárgyalva. Köszönjük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Üdv. Most kaptam ezt a PM-et: Én ajánlok számodra egy otthon végezhető internetes munkát, ami semmilyen szakmai tudást nem igényel, csupán internet kapcsolat szükséges hozzá. A munkaidő kötetlen. Napi 1-2 óra ráfordítás elég. Próbáld ki, mert megéri!!!!!!!!!!!! Csak írj vissza és én már küldöm is a részletesebb információkat a munkával kapcsolatban. Üdv.: valcsi623 Tőle: http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=96766 Ezt itt így lehet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Ezt itt nem lehet, de így lehet. Tehát a spammerek csalók topicba kellet volna. Amúgy valcsi spammer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Ok, köszi, ahogy látom más is találkozott már vele és valóban ott tette meg a hozzászólását. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Ha támogatod az oldalt, akkor nem lesz ilyen jellegű problémád. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyugdíjas Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...60&start=60 Ezen az oldalon az ESET Smart, SCRIPT vírust fogott meg.kérlek benneteket nézzetek utána. Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 megerősítem én is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Egy gyors észrevétel. Tegnap nálam egész nap "Adatbázis" hibát írt a fórummotor.A blog viszont elérhető volt.Az ilyen helyzetekben miért nem írtok a blogba? A Mediainfos cucc óta nem volt új bejegyzés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Én is örülnék, ha nem csak szerver vásárláskor lenne blog frissítés. Adatbázis hibákat is bekéne írni a blogba, hogy legyen fogalmunk arról, hogy mi történt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...60&start=60 Ezen az oldalon az ESET Smart, SCRIPT vírust fogott meg.kérlek benneteket nézzetek utána. Szintén ESET Smart, ismeretlen script vírus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NTSC Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 heló fojton külditek nekem a figyelmeztetéseket,bocs ha néha nemjol szólok hozzá, de mindenki volt valamiben kezdő!!! Nekem mégcsak pár hónapja van internetem,most ismerkedek vele,hanem értitek meg sajnálom!!! Amit akartok hogy megtegyenek veletek,tiis azt tegyétek másokkal,vagy amit másokkal tesztek azt tegyék veletek is!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Ha kulturáltan viselkedsz, segítesz másoknak, folyamatosan feltöltöd az általad jónak vélt zenéket, játékokat akkor el fognak tűnni rövid időn belül a figyelmeztetések. Nekem is volt sok figyelmeztetésem és hsz lehetőség megvonása is ami a súlyosabbik fajta.Általában hirtelen haragúságom miatt ocsmány,kötekedő,beszólogatós, néha politikai és rasszista tartalmú hszekért kaptam ezeket a warnokat. Szerencsére ez egy olyan fórum ahol nem az idiotizmust hanem a jótettet díjazzák.Cselekedj te is így. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NTSC Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 de én nemtudom hogyan kell ide feltölteni zenét vagy bármit,hafelakarok tölteni a netre valamit rövid időn belül restartolja magát a modem,és megszakad a kapcsolat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 NTSC: nemcsak feltöltésekkel lehet csökkenteni a warn-t. a lényeg hogy segítsd a fórumot. Ha ezt >>>Szabályzat<<< elolvasod és betartod akkor pedig nem fogsz több warn-t kapni ebben biztos lehetsz, én lassan 1 éve regeltem, próbálkozom betartani, nem nehéz és egy figyelmeztetést sem kaptam eddig és nem kötekedés céljából mondom de a topic címe Hibák, Észrevételek Bejelentése a te problémád pedig nem hiba. Látod sok ilyen rossz helyre írt hozzászólásból is warn lehet előbb utóbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Vagy ha az illető nem a megfelelő helyen köszi meg a dolgokat ( off a Letöltési részlegen).... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 reportolás sokszor segített már sok mindenkinek gyors figyelmeztetés csökkentő módszer... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolcsi122 Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Itt bejelentheted a fórum esetleges hibáit, bugait, és mi minél előbb megpróbáljuk azokat megoldani! Sajnálom, hogy még mindig nem működik a KÉPFELTÖLTŐ !!! Várható egyáltalán hogy valaha is használható lesz??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Kedves nolcsi122! Kérlek, légy türelemmel. A képfeltöltő újra működésbe állítása romba döntené a fórum működését, olyannyira leterhelné a szervergépet, így várhatóan a másik szervergép üzembe állításáig NEM lesz bekapcsolva. Az interneten megannyi hasonló funkcionitással rendelkező képhosting oldalt találsz, csak rájuk kell keresned. http://www.google.hu/#hl=hu&q=k%C3%A9pfelt%C3%B6lt%C3%A9s&meta=&fp=fb33f3a34017d4ad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alibaba10000 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 A kereső szolgáltatás nem üzemel... IPS Driver error.. hibával egy fehér lapot nyit meg... IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Ha rákattintok a here szóra akkor visszatér a főlap mikor pl a rémségek könyvét kerestem... Kérek segítsetek minnél előbb ebben nekem:) Előre is köszönöm a válaszokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
carmi22 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Csatlakozom az előttem szólóhoz, nem működik a Keresés funkció. A Gyalog galopp című filmet keresem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 A hiba kijavítása folyamatban van, legyetek türelemmel. Köszönjük a bejelentést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david72 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 leszeretném tölteni a stronghold crusader extreme játékot és nem talál SEMMIT! ez miért van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Nem működik a kereső: IPS Driver Error Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabi710 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Még mindig nem működik a kereső! Ez a hibaüzi: IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david72 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 oké köszi szépen de nem találom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 a seriesnél ha keresni akarok IPS Drive errort ír ki. már 2 hete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Nem csak ott! Mindenhol azt írja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 A hiba kijavítása folyamatban van, legyetek türelemmel. Köszönjük a bejelentést. Komolyan.. Ti nem tudtok olvasni?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockersrac Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 Szintén ESET Smart, ismeretlen script vírus Nos,tudom ezért jönni fog a megkövezés,de mindegy,állom a záport! Szóval az ESET smart security nevű programtól javaslom szabaduljatok mielőbb,mert igen nagy galibát tud okozni! Nekem speciel múltkor az oprendszeremet cseszte szét! néhány system32 fájlt vírusosnak talált,és ő úgy gondolta,hogy eldönti helyettem mi a jó,és nem tudtam mit tenni ellene!(egyébként meg fizikális képtelenség hogy vírusos voltak a fájlok,mivel előtte fentvolt régen egy nod32,meg neten sem volt azóta hogy totálisan újratettem a windowsomat!) Előtte egy régebbi verziójú nod32 volt fent,így csak frissebb program verzióját tettem fel,mert mondom mért ne? Hát nagyon megszívtam! LEGALÁBB 6 system32 fájlomat törölte a nod,és újraindítás után totálisan használhatatlan volt a windowsom! Jelenleg Kaspersky Internet Security van fent,és tökéletesen működik! Amióta sikerült hozzá serial számot szerezni,és nem trialos,azóta meg még jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts