Piero Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Akkor el kell viselni, hogy mint mindenben, ebben is lehetnek hibák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oereg Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Itt ugyanaz a probléma mint a 211 hsz-ben volt. Mi okozza ezt? http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=1396&st=60 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Erre is van megoldás, a head részbe be kell tenni ezt a kódot: <meta name="SKYPE_TOOLBAR" content="SKYPE_TOOLBAR_PARSER_COMPATIBLE" /> További információk: http://weblabor.hu/blog/20090108/skype-toolbar-telefonszam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Gondolom sok tárhely felszabadul a hosszú, népszerű topikok ' lenullázásakor ' ( mindennapjaink, Power csevegő, Bannold az elötted szólót...) A 'Milyen zenét hallgatsz most ' is biztos szabadítana fel helyet. + Az értelmetlen hozzászólásokat is lehetne törölni, gondolok itt egy gumiszobás 2005-ös , azóta már bannolt user ' xD ' hsz.-ére. Ezeket lehetne reportolni ? Nincs jelentőségük, mivel tartalmuk sincsen és a user is (sok esetben) már nincs köztünk. Mindezt egy Tisztább fórumért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Ezek a hozzászólások a fórumellenőrzések alkalmával törlésre kerülnek, így felesleges őket reportolni ugyanúgy, mint a köszi postokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 A copyright alatti Támogatás link 404-et ad vissza. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Szerintem a humor topic ot kicsit selejtezni kéne rengeteg olyan kép van amit már töröltek stb. Vagy lehetne vmi olyasmi hogy mondjuk 10 halott topic után warn csökkentés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 A Felhasználók menüpontnál csak a staffot lehet látni, a többi felhasználót miért nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Boross12: Ez a fórumellenőrzések alkalmával lesz majd elvégezve. Robinho11: Ez korábban az account-jelszószerzések miatt lett beállítva, és azóta így van. Jobb félni, mint megijedni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Köszi, egy ideje már "piszkálta a csőrömet", hogy nem tudok rákeresni néhány ismerősre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Az Application-ban, a Nagy Navigációs topikot amikor megnyitom, mindig kidob egy ablakot, hogy kapcsolatfelvételt kísérelt meg a www.navingo.hu........stb Ok, Mégse.... Mi lehet az oka, vagy hogyan szüntethetném ezt meg? Hiba meoldása: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6265663 Chipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 én nem tudom de nekem ilyet nem ir ki...milyen böngésződ van???mert a safari nem csinálja ezt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Sziasztok, nemtudom jó helyre írtam e, ha nem akkor bocsi. Tegnap kaptam egy email-t (nem Pü-t) ami pirate nevében jött, de erotikus oldalakat ajánlott, a gyanús nekem hogy a levél végéről hiányzott a szokásos üzi ami minden pirates emailon ottvan. A PirateClub.hu csapata. http://www.pirateclub.hu/index.php ezt valóban a pirate küldte vagy más van a háttérben?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Tom624: az oldal soha nem küld ilyen jellegű emailt, még köremailt sem. Hátha a feladó címéből esetleg kiderül vmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 De igen, küld, ha fizetett hirdetésről van szó, ez pedig épp az volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 hopp, akk én kérek nézést, csak én ilyesmit soha nem kaptam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Firefox a böngészőm, és mindig, minden belépésnél feldobja ezt az ablakot! A segítségbe is írtam, és már ott is, amikor megnyitom!!!!! csecse írta: én nem tudom de nekem ilyet nem ir ki...milyen böngésződ van???mert a safari nem csinálja ezt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiderv8 Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Azt hiszem találtam 1 hibát. Amikor belépek a főoldalra, akkor irritál engem ez a kicsi kis szöveg legallul. PirateClub.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddikill Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Sziasztok nekem a vírusirtom "AVG 8.5" jelzett be mikor a képregények első oldalát probáltam megnézni: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...30&start=30 "nem ez hanem az első oldala a témának." Az elérni kívánt oldal veszélyt jelent: ismert exploit, adathalászat vagy social engineering, ezért a biztonság érdekében az oldal blokkolva lett. IP-cím: 208.101.46.225 Ez most csak Fake jelzés volt az AVG-től vagy sem? Útólag szerkesztve: Piero most már nekem se jelez be ha megnézem a képregények első oladalát. De utoljára még három oldalból állt nem kettőből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Én is ezt a vírusírtót használom, és nálam nem jelzett semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 pongi25 Aki szereti koszovót http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...entry1343319772 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 A pirateclub képfeltöltő szerverének halála miatt eltűnt képekkel mi lesz? Többé már soha nem lesznek láthatóak az oldalon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Ez elég valószínű mivel gondolom a képeket is törölték és nem tárolják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Ez nem így van, amint olyan állapotban lesz az oldal szervere, a képek újra láthatóak lesznek és a képfeltöltő is használható lesz. Egyik sem lett kitörölve, egyszerűen ki lett iktatva, mert nagymértékben lassította az oldalt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Jah, akkor bocsika, azt hittem nem tárolják a képeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
golya80 Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Hi Ezek a linkek halottak http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...%C3%8B%EF%BF%BD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Ilyenekre használd a Report/Jelent gombot és így a Fórumrész moderátora értesül róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caxor Posted Július 29, 2009 Share Posted Július 29, 2009 Hiba van a keresésnél :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
obreak Posted Július 29, 2009 Share Posted Július 29, 2009 Nekem is remélem hamar ki lesz javítva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anita4817 Posted Július 29, 2009 Share Posted Július 29, 2009 az adatlapnál is ips driver errort ír ki, ha a saját témádat szeretnéd megnézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts