Jump to content
PirateClub.hu

Hibák, Észrevételek Bejelentése

tibiole
 Share

Recommended Posts

1 órával ezelőtt, 666bomba said:

Sziasztok..

Nem tudom ki hogy van vele de nálam radirt tolt a data.hu kb 5terrányi feltöltést töröltek minden féle jelzés nélkül......

Szia!

Tárhelybővítés data-módra. Meg lehet szokni, már nem is panaszkodok, hogy idén korábban kezdték, mint különben, hogy hónapokig csak az újratöltéssel vagyok elfoglalva. Vigasztaljon a tudat, hogy legközelebb valaki mást nyakaznak le... De nem személyes - valahogy kell bővíteni a tárhelyet, költséghatékonyan. Megpörgetik a szerencsekereket, aztán valaki megszívja.

• Like 1
  • Sad 2

Az "500 Internal Server Error" hibaüzenet mindig csak a hosszabb témáknál jelenik meg (karakterszámot én sem tudok mondani).

A rövid témáknál valóban nem jelenik meg ez a hibaüzenet, de a hosszabbaknál szinte mindig. De nekem az F5 (és utána a "Téma folytatása") klikk mindig megoldja a dolgot. Néha többször kell ezt eljátszani, de rendre sikerül - de biztos kell, hogy legyen egy karakterlimit, mert pl. a könyves feltöltéseknél egy bizonyos hossz után már az F5 sem segít...

Bomba: sajnos minden évben ez van a Datánál. Tárhelybővítés. Ki jobban, ki kevésbé, de egy évben legalább egyszer mindig megszívjuk. Ezek szerint most te voltál soron. Én pár éve, amikor a témáim kb. 80-90%-a ment a levesbe - a legtöbbet azóta sem töltöttem vissza.

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1

• 3 weeks later...

Tisztelt moderátorok, linkellenőrök!

Ilyenkor - szent karácsony táján - imádott datánk menetrendszerűen megajándékoz bennünket sok száz téma újításának a lehetőségével.

Arra kérnélek benneteket, hogy a fenti események árnyékában szüntessétek be egy kis időre a linkellenőrzést, áldozzatok a jól megérdemelt pihenésnek, ne mímeljetek munkát sem! Mert ugyan könnyű préda, de mivel a feltöltő nem képes oly gyorsan újratölteni, legalább azokat kíméljétek meg a plusz munkától, akik hagyományosan újratöltök. Gondolok itt arra, hogy ugyan az van kiírva, hogy két hét után törlésre kerülnek a halott linkes témák, ez nem igaz, és alapos feltöltő azokat külön törli. Amúgy is törli, de nem mindegy, hogy meg kell látogatnia előbb a kukát, majd vissza az illetékes fórumba.

Aki letöltési szándékkal bukkan halott linkre, írjon bátran pm-ben, szerintem a legtöbb feltöltő igyekszik előresorolni az illetékes témát.

Köszönöm a figyelmet,

boldog új évet kívánok mindenkinek.

1 órával ezelőtt, t17t said:

OK, hát legyen! Január 6-ig nincs linkellenőrzés! ;)

Nem hiába írtam több száz témát (kinek több, kinek kevesebb). Egy hét alatt lehetetlen annyit frissíteni.

De ha valaki ilyen körülmények között is azzal akar villogni, hogy mennyi halott linket kiszúrt, szívesen megosztom vele a listát, hogy miket töröltek, és aminek az újratöltésével vagyok elfoglalva vélhetően még hónapokig - csak egy részét listáztam ki, a feltöltéseimnek talán 70-80 százaléka ment a levesbe (saját ellenőrzés hozzávetőleges eredménye).

Szeretném látni azt a feltöltő-moderátort vagy -linkellenőrt, aki előbb a saját halott témáit vágja a kukába és csak azután néz körül másoknál...

2 órával ezelőtt, lacylla said:

Nem hiába írtam több száz témát (kinek több, kinek kevesebb). Egy hét alatt lehetetlen annyit frissíteni.

De ha valaki ilyen körülmények között is azzal akar villogni, hogy mennyi halott linket kiszúrt, szívesen megosztom vele a listát, hogy miket töröltek, és aminek az újratöltésével vagyok elfoglalva vélhetően még hónapokig - csak egy részét listáztam ki, a feltöltéseimnek talán 70-80 százaléka ment a levesbe (saját ellenőrzés hozzávetőleges eredménye).

Szeretném látni azt a feltöltő-moderátort vagy -linkellenőrt, aki előbb a saját halott témáit vágja a kukába és csak azután néz körül másoknál...

Szia.

Lacyll saját halott témáim mentek a törlésbe ... elég sok.. data radir után nem fogom mindet vissza tölteni, csak azt az egy kettőt amire érkezett privát üzenet, többi halott törölve. Senki sem azzal villog ki mennyit talál.. nem azért ellenőrizünk hogy villogjunk bárkinek is, tele van hallott linkekkel az oldal, sajnos data.hu szépén törölt mindenkinél.

A letöltők élő linkekért jönnek, nagyon kevesen jelentik a halottat.

Azon kevesek közé tartozol aki vissza tölt, nagyon sokan nem. 

Akkor jövök linket ellenörizni ha van idöm, ha dolgozom nem tudok.. jan 6 tól megkezdődik a mókus kerék..

Te témáid nem nézem meg januárig..  

Szép estét.

21 perccel ezelőtt, 666bomba said:

Szia.

Lacyll saját halott témáim mentek a törlésbe ... elég sok.. data radir után nem fogom mindet vissza tölteni, csak azt az egy kettőt amire érkezett privát üzenet, többi halott törölve. Senki sem azzal villog ki mennyit talál.. nem azért ellenőrizünk hogy villogjunk bárkinek is, tele van hallott linkekkel az oldal, sajnos data.hu szépén törölt mindenkinél.

A letöltők élő linkekért jönnek, nagyon kevesen jelentik a halottat.

Azon kevesek közé tartozol aki vissza tölt, nagyon sokan nem. 

Akkor jövök linket ellenörizni ha van idöm, ha dolgozom nem tudok.. jan 6 tól megkezdődik a mókus kerék..

Te témáid nem nézem meg januárig..  

Szép estét.

Szia!

Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a jelen törléscunami után egy ideig okafogyottá vált a linkellenőrzés, hisz több lenne a halott téma mint az élő... Arról a rengeteg munkáról nem is beszélve, amivel mindez járna.

Én már a saját témáimat sem tudtam csak kb. négy nap alatt végigellenőrizni, és mi ez az összeshez képest.

El nem tudom képzelni, hogyan csináljátok - le a kalappal a hétköznapokban - de most különleges eset forog fenn, kb. évente egyszer.

Van munkamegosztás, beírjátok, hogy ellenőrzöm/végeztem az xy-t, hogy a többiek tudják, vagy csak úgy találomra valakit?

Nem kötekedésképpen, de belenéztem egy kicsit a halott linkekbe, és bár írtad múltkor, hogy rengeteget törölt nálad a data, mintha mégsem tetted volna a témáidat a kukába (ez álnaiv volt, nyilván tudom, mekkora munka), vagy nem úgy működik ez, hanem van valami rendje, sorrendje, vagy a sajátjaival amúgy nem törődik az ellenőr?

Ha fokozódik ez a törlésőrület, lehet, hogy átpártolok a torrenthez, mire újratöltöm mind, megint törlik.

Sziszifuszibb nem is lehetne.

Egyszerűbb lenne, ha a kedves letöltő venné magának a fáradságot, és jelezné letöltési szándékát, én bizony mondom, percek múlva küldeném a linket.

Üdv,

laci

Helló.

Az oldalon nem szeretnénk ilyen köszi gombos téma link rejtős akármit csinálni?

A linkjeimet csak ezen az oldalon osztom meg, így csak erről az oldalról mehet a data.hu felé jelentés.... van valaki aki azért jár fel erre az oldalra hogy töröltesse a linkjeinket és nem azért hogy letölthesse és örül hogy megnézheti...

Igy kb feleslegesen töltesz fel mert egy hülye annak örül jelengeti.. jó lenne látni ki nézi meg a posztom nem csak azt amikor ép elvétve tesz egy jelet, gondolom nem azok közé tartozik a jelentgetö.

Most lett újra töltve data.hu pedig az imént küldte megint a 

Erre valami megoldás?

:/

Sajnálattal tudatjuk, hogy az alább közölt fájlt/fájlokat kénytelenek voltunk törölni rendszerünkből, mert hivatalos felszólítást kaptunk rá jogsértő tartalom címén. Ilyen esetekben sajnos kötelességünk törölni a fájlt, hiszen nem áll módunkban ellenőrizni, a jogsértés tényleges fennállását

Sziasztok!

Nem akarok ünneprontó lenni, de akár van "Köszönöm" gomb, akár nincs, aki jelenteni akar, az mindkét esetben meg fogja tenni (saját tapasztalat arról a bizonyos másik oldalról). Annyi a különbség, hogy ha van "Köszönöm" gomb, jó eséllyel ki lehet szűrni a jelentgetőt egy idő után. Ami nem kis segítséget jelent.

Egyébként én azt hittem, hogy ezt az értesítést már nem küldi a Data, mivel egy ideje én már nem kapok ilyet, miközben minden esetben lehet tudni, hogy random törlésről, vagy jelentésről van szó.

m.

• Like 1
  • Haha 1

Sziasztok,

Múlthét hétvégeig minden törölt témát újra töltöttem, de annyira felesleges....  mert az imént érkezett bejelentés miatt törölték. Az aki jelentgeti erről az oldalról a feltőltést Mi a francért van ezen az oldalon???? 

Amit töröltek most mindet törlöm , és szerintem addig nem hozok semmit míg nem lesz rendes linkrejtés. Mert így ebben a formában annyira feleslegesnek érzem feltölteni újra tölteni. :/