TrueMaster Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Nekem is nagyon eszi a memóriámat Hol lehet levenni ezt a skint bakkalak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakkalak Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 A képernyő alján van egy legördülőmenü és abban lehet különböző skinemket állítani. Nekem IPB Defaul Skin-re van állítva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani-1 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Pont emiatt kerestem meg én is ezt a topicot most. Azt hiszem, hogy én tudom, hogy mi ennek az oka. Biztosan észrevette mindenki, hogy ilyen hóesés szerű effekt van az oldalon. És úgy vettem észre, hogy nálam ez a szkript lassítja be az oldalt. A többi oldalnál, amit szoktam látogatni ott nincs ilyen... Úgyhogy ez elég biztos. Egyébként az ünnepi fejléc jó, de ezt a havazást kilehetne venni, megeszi az 512 mb memóriámat Üdv Szia!én is napok óta a hó pelyhekre gyanakszom a lassúságra napok óta.De nem igazán tudom mit lehet tenni ellene.Te tudsz valamit? Üd és BUÉK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 elötted leirták ketten 127-128-129. hsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Érdekes kérdéssel fordulok hozzátok, mert úgy tudom ez az a topik: Hova tűntek a logók a címsorból? Firefox alatt nem találom, gondolom többi alatt sincs most. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
slam9 Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 zenék között próbálok keresni és ezt a hibaüzenetet kapom: IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabyhajdu Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 sziasztok!!!!!Egy hibát szeretnék bejelenteni!Nem jo a keresés funkcio:mindig hibauzenetet ir,aztán meg nem talál meg semmit.pontosaban ezt IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Nekem is ez a gondom, nem enged keresni... (Én beírok mindent, amit az oldalon láttam:) Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1194): Table 'p' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 612 IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramati Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Csatlakozom az előttem szólókhoz: nálam is ugyanez a hiba lép fel kereséskor (IPS Driver Error) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Nyugalom, legyetek türelemmel, amint lehetséges, kijavítjuk a hibát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsiga01 Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Hello mindenkinek. Nekem van egy olyan problémám, hogy tegnap fent volt egy link és ma már nincs EZ azért probléma nekem mert a RARPASS: nincs meg nekem HA valaki tudna segíteni megköszönném. Link name: Cytherea Mega Pack * Squirt * - PirateClub.hu Link: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6121493 üdv: Zsiga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Az értesitő PM-et megkaptad a törlés okáról! Ime a rarpass ha ez fontos neked: climaxshot.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsiga01 Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Köszi szépen, de amúgy PM-et nem kaptam. üdv: Zsiga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Hali ! Az alap "IPB Default" skin csak nálam nem müxik vagy másnál sem , mert nálam a fórum csak a "black crystal" skinnel megy elégséges sebességgel ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Nekem ipb defaulttal is egész jól megy, nincs panaszom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolee976 Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 Sziasztok! Nekem is nagyon lassúnak tűnik az oldal működése,pedig a skinem alapon van és a memória is 2GB-t. Ha esetleg fel lehetne gyorsítani,azt nagyon megköszönném. Egyébként szuper az oldal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 én csak 256 mb DDR ram memóriával tolom és szerintem kifogástalan az oldal működése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Semmi köze ennek a memóriához. Két dolgotól függ leginkább: interneted sebessége, az oldal terheltsége (tehát hányan vannak éppen rajta) A skin csak akkor meghatárzotó, ha nagyon leterhelt az oldal, mivel ugye a kevésbé csilli-villi skin gyorsabban betölt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Sziasztok! Miért tűnt el az XPX Trenz téma a skinek közül? Eddig azt használtam és most egy kicsit hiányzik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vismajor30 Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Sziasztok! Ez az apró elírás a bejelentkező oldalon mindenkinek elkerülte a figyelmét? Mit gondol a honlapról a kóbor netező aki rátalál és egyből helyesírási hibával szembesül..?! A nagy oldal és szerverfrissítés közepette ezt sem volna nehéz kijavítani. Ha már regisztráltál, add meg a fehasználóneved, jelszavad és jelentkezz be! Ha még nem, akkor a "Regisztráció"-ra kattintva ezt most megteheted. Szerintem így átírva egyszerűbb és nyelvtanilag is kevésbé kifogásolható lenne ez a két sor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
assaultking Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Egy kis helyesírási hibára lettem figyelmes.Ha a "Jelent" gombra kattintunk akkor a "kommonikálhatsz" szó van írva a kommunikálhatsz helyett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djluiender Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 Rapidos letöltőknek! A Rapid ismét áttért a betű/szám kombinációs linkletöltésre! (( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 Mikor, hol(?), én nem vettem észre..., ja csak vicceltél? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Ha képet teszek fel a pirateclub képfeltölőjére, sokesetben a topikban nem látom, vagy soha, vagy csak x idő után (több óra elteltével.) Ha más weboldalról linkelem a képet az pedig megjeleníti minden esetben. Ez is a leterheltség végett van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 Nekem nincsenek ilyen problémáim, az avatarom is oda van feltöltve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 Az értetlenkedés elkerülése végett kifejtem jobban: Tegnap kreáltam egy topikot,vagyis tegnapra lett kész : http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...entry1343100930 Namost : az elsö 10 album képét nem feltöltöttem csak "hoztam ide", de hibát irt valamelyik képre, ezért 6 képet feltöltöttem a PirateClub képfeltöltöre.Beraktam ahogy kellett, de nem jelentek meg, csak azok a képek jelentek meg amiket "hoztam". Ezért fel kellett mégegyszer raknom öket egy képtárolós oldalra, így lett jó. Azt nemtudom,hogy a leterhetség végett nem láttam, vagy miért nem.Van hogy müködik ahogy kell a képfeltöltö. Az is lehet hogy csak én nem látom a saját feltöltött képeimet ? Mindegy, nem akartam úgyhagyni a topikot ezért töltöttem máshova fel a képeket, csak kicsit felhúzott hogy a hozott képet sem jelenítette meg, az ide feltöltöttem sem jelenítette meg, csak amit magyar képfeltöltö oldalra töltöttem azt mutatta. Avatarom nekem is ide van feltöltve, de nem erröl beszéltem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 Hello Én nagyon gyanítom, hogy ez (is) a szerver terheltség függvénye lehet. üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 Köszönöm a választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doczi Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 Üdv! Lehet, h már jelentették, nincs kedvem visszaolvasni (xD), de a footerben a támogatás menüpont nem működik (404). Üdv.: d0cz1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Ahogy észrevettem, betojt a pirateclub képfeltöltője (legalábbis nálam igen) Remélem minél hamarabb orvosolva lesz a probléma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts