Nortek Posted Március 16, 2021 Share Posted Március 16, 2021 The Blacklist S08E10 fent, felirat van Ennyit sem tudok írni, a magam nyitotta topikba. Lehet ez orvosolni? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Március 16, 2021 Share Posted Március 16, 2021 Továbbítom! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Március 16, 2021 Share Posted Március 16, 2021 8 órával ezelőtt, Nortek said: The Blacklist S08E10 fent, felirat van Ennyit sem tudok írni, a magam nyitotta topikba. Lehet ez orvosolni? Nem tudsz hozzászólni a saját témádhoz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nortek Posted Március 17, 2021 Share Posted Március 17, 2021 Igen, ez lenne a probléma. Amikor a teleszemetelés miatt - ez év januárban - le lett tiltva az egyéb posztolási lehetőség, erre nem gondoltam. Mivel a témáim száma nem éri el a kívánt szintet, így nem tudok posztolni az esetleges többi részről, ami következik. Nem csak a sorozatokban, hanem az összes feltöltésemben ez a helyzet. A második, hogy követés témára a mai napig nem jelez, hogy új rész tett fel a feltöltő. Nem kapok értesítést semmilyen formában. A harmadik, hogy az Olvasatlan tartalom kiterjesztett és normál méret közt nincs különbség, és a fórummotor váltása után ezt jeleztem is. Gondoltam, csak egy beragadt dolog. (csatolva kép) Az "in a compact one line", és a "with more detail" különbsége. Semmi. Ehhez kapcsolodhat(-ik) az oldal hasáb okozta nagy üres tér. Amit nem bánok, mivel nem alternatív hogy nézem e, vagy ki tudom kapcsolni a képes ajánlót. Most épp nincs. (csatolva) Spoiler https://imgur.com/a/xgw2pMv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Március 17, 2021 Share Posted Március 17, 2021 Írok PM-et! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Március 17, 2021 Share Posted Március 17, 2021 Le van tiltva a hozzászólás a letöltési fórumokban! Csak a Feltöltők és a Staff! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordello Posted Március 19, 2021 Share Posted Március 19, 2021 Sziasztok A https://filelu.com oldalról sikerült már valakinek letölteni valamit ,mert én akárhányszor próbáltam mindig azt irja hogy " link expired " Ha van valakinek ötlete és megosztaná annak nagyon örülnék 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Március 20, 2021 Share Posted Március 20, 2021 10 órával ezelőtt, bordello said: Sziasztok A https://filelu.com oldalról sikerült már valakinek letölteni valamit ,mert én akárhányszor próbáltam mindig azt irja hogy " link expired " Ha van valakinek ötlete és megosztaná annak nagyon örülnék Igen, van, hogy el lehet még időben csípni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordello Posted Március 20, 2021 Share Posted Március 20, 2021 2 hours ago, t17t said: Igen, van, hogy el lehet még időben csípni! Részemről ez az oldal felejtős ,mintha nem is volna 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Április 14, 2021 Share Posted Április 14, 2021 Sziasztok, lehet, hogy már volt, de nekem a médiainfó progi kihagyja a feliratról szóló adatot. Azonkívül jelzi, hogy van frissebb verzió, amit valami miatt nem tudok letölteni (linux): Spoiler See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.InvalidOperationException: Cannot start process because a file name has not been provided. at System.Diagnostics.Process.Start() at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName) at PCMICSharp.Form1.button14_Activate(Object sender, EventArgs e) at Divelements.SandRibbon.WidgetBase.OnActivate(ActivateEventArgs e) at Divelements.SandRibbon.Button.OnActivate(ActivateEventArgs e) at Divelements.SandRibbon.WidgetBase.PerformActivate(ActivateEventArgs e) at Divelements.SandRibbon.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs e) at Divelements.SandRibbon.ParentWidgetBase.OnMouseUp(MouseEventArgs e) at Divelements.SandRibbon.ParentWidgetBase.OnMouseUp(MouseEventArgs e) at Divelements.SandRibbon.RibbonTab.OnMouseUp(MouseEventArgs e) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at Divelements.SandRibbon.SandRibbonControlBase.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) ************** Loaded Assemblies ************** mscorlib Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400) CodeBase: file:///C:/windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll ---------------------------------------- PirateClub MediaInfo Assembly Version: 1.3.0.0 Win32 Version: 1.3.0.0 CodeBase: file:///H:/FILMES/PirateClub%20MediaInfo.exe ---------------------------------------- System.Windows.Forms Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400) CodeBase: file:///C:/windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll ---------------------------------------- Divelements.SandRibbon Assembly Version: 1.6.6.1 Win32 Version: 1.6.6.1 CodeBase: file:///H:/FILMES/Divelements.SandRibbon.DLL ---------------------------------------- System Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400) CodeBase: file:///C:/windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll ---------------------------------------- System.Drawing Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400) CodeBase: file:///C:/windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll ---------------------------------------- Accessibility Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400) CodeBase: file:///C:/windows/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll ---------------------------------------- System.Configuration Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400) CodeBase: file:///C:/windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll ---------------------------------------- System.Xml Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400) CodeBase: file:///C:/windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll ---------------------------------------- ************** JIT Debugging ************** To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this application or computer (machine.config) must have the jitDebugging value set in the system.windows.forms section. The application must also be compiled with debugging enabled. For example: <configuration> <system.windows.forms jitDebugging="true" /> </configuration> When JIT debugging is enabled, any unhandled exception will be sent to the JIT debugger registered on the computer rather than be handled by this dialog box. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Április 15, 2021 Share Posted Április 15, 2021 Szia, de hát elborozgatok (wine) én a régivel is, csak amit a feliratokról írtam, mi lehet az oka? Csak nem a linux? Amúgy van Mediainfo Linuxra is, csak valahogy nagyon kezdetleges - hiányzik az a nézet belőle, ami kéne... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Április 15, 2021 Share Posted Április 15, 2021 64-esnek 64-es. Framework ide, vagy oda, nálam a progi megy: exe futtatása wine-al, és kész. A winfostól végleges érzékeny búcsút mondtam, de néhány progitól is muszáj volt. Az itteni médiainfót nem szükséges telepíteni, megy, csak nem látja a feliratokat a filmeknél. Á frissítésre utaló gomb se zavarna, ha más úton-módon hozzáférhető lenne az az állítólagos frissítés. De az a gyanúm, hogy nincs még 1.4-es... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Április 15, 2021 Share Posted Április 15, 2021 Ez már a legfrissebb, ami azt állítja, hogy van frissebb... A program készítőjének akartam eredetileg ezt a két hibát megírni, ha még nem tudná, de nem lehet hozzászólni a topikhoz. Mármint, hogy nem látja a feliratot a filmeknél, és hogy frissíteni akarja a legfrissebb verziót. Pontosabban nem akarja, csak azt állítja, hogy van frissebb. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Április 15, 2021 Share Posted Április 15, 2021 Köszönöm, ezt használom én is. Lehet egyedi nézeteket létrehozni meg minden. Csak akartam adni egy esélyt a pirátosnak. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Április 15, 2021 Share Posted Április 15, 2021 ELNÉZÉST, ha félreérthető voltam. Köszönöm a rám fordított időt! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bussmann1 Posted Április 27, 2021 Share Posted Április 27, 2021 DVD filmek (DL) feltöltöttem a Borat utólagos mozifilm.HUN.PAL.DVDR-WB cím filmet,mikor lessz elérhetö? Köszi.Bussmann1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Április 27, 2021 Share Posted Április 27, 2021 1 órával ezelőtt, Bussmann1 said: DVD filmek (DL) feltöltöttem a Borat utólagos mozifilm.HUN.PAL.DVDR-WB cím filmet,mikor lessz elérhetö? Köszi.Bussmann1 Szia! Olvasd el a szabályzatot és javítsd a címet! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bussmann1 Posted Április 28, 2021 Share Posted Április 28, 2021 Szia. Elolvastam a szabályzatot, javítottam a címet. Kösz. 10 órával ezelőtt, t17t said: Szia! Olvasd el a szabályzatot és javítsd a címet! Köszi! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zo1974 Posted Május 19, 2021 Share Posted Május 19, 2021 Sziasztok. Valakinél jelentkezik az 500 Internal Server Error hiba. Nem tudok hozzáoszolni a témákhoz, gyorsítótár törölve Chrome firefox ugyanaz. 1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Május 19, 2021 Share Posted Május 19, 2021 2 órával ezelőtt, zo1974 said: Sziasztok. Valakinél jelentkezik az 500 Internal Server Error hiba. Nem tudok hozzáoszolni a témákhoz, gyorsítótár törölve Chrome firefox ugyanaz. Más nem jelezte még... A Letöltésin kívül működnie kellene! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zo1974 Posted Május 20, 2021 Share Posted Május 20, 2021 Sziasztok. Konkrétan eddig csak egy témával van probléma. A Térség (The Expanse) Nem tudok hozzáoszolni, illetve próbáltam új témaként azt sem engedi. Az FBI, simán felrakom azzal nincs probléma. De a térségnél 500 Internal Server Error. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Május 20, 2021 Share Posted Május 20, 2021 4 órával ezelőtt, zo1974 said: Sziasztok. Konkrétan eddig csak egy témával van probléma. A Térség (The Expanse) Nem tudok hozzáoszolni, illetve próbáltam új témaként azt sem engedi. Az FBI, simán felrakom azzal nincs probléma. De a térségnél 500 Internal Server Error. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacos19 Posted Május 25, 2021 Share Posted Május 25, 2021 On 5/20/2021 at 3:02 PM, zo1974 said: Sziasztok. Konkrétan eddig csak egy témával van probléma. A Térség (The Expanse) Nem tudok hozzáoszolni, illetve próbáltam új témaként azt sem engedi. Az FBI, simán felrakom azzal nincs probléma. De a térségnél 500 Internal Server Error. ismerős próbáltam szerkeszteni a Sorozatfigyelők és 04-05-ig szerinte már túl sok a szöveg + 500 Internal Server Error üzenteknél is tapasztaltam nálam 2021 May. 16 , 12:37:10 -tól van az egyik kimenő üzenet-nél kezdődött és azóta tart, azért nem szóltam mert az oldal nem rég Offline volt és gondoltam majd megoldódik....korábban semmi hasonló nem történt... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Május 25, 2021 Share Posted Május 25, 2021 Sziasztok, nekem is előjött az, hogy nem tudok témát módosítani. A sajátomról van szó, mielőtt valaki elmagyarázná, hogy csak sajátot tudok módosítani. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Május 25, 2021 Share Posted Május 25, 2021 Sziasztok! Sajnálom ezeket a hibákat! Továbbítottam "felfelé"... 1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiapi Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Tisztelt moderátorok! Kérem a segítségeteket! Az elmúlt egy évben a Kaspersky igen gyakran nem enged letölteni a következő hiba üzenettel: Az alkalmazás megakadályozta egy veszélyes webhely meglátogatását Egy rosszindulatú webhely, amelyet arra terveztek, hogy olyan rosszindulatú programokkal fertőzze meg számítógépét, amely lelassítja azt, károsíthatja a fájlokat, valamint rendszer-összeomlást vagy egyéb problémákat okozhat. A Kaspersky megvédte Önt a webhely felkeresésétől. Ezt az ablakot kockázat nélkül bezárhatja. Részletek megjelenítése Tisztelettel: takiapi 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2021 Share Posted November 6, 2021 Idézés Tisztelt moderátorok! Kérem a segítségeteket! Az elmúlt egy évben a Kaspersky igen gyakran nem enged letölteni a következő hiba üzenettel: Sajnálattal közöljük,hogy a data hu oldal rendszerébe,működésébe vagy bárminemü beleszólásunk,ráhatásunk sosem volt és nem is lesz! a szolgáltató dönti el mit miért s hogyan tesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiapi Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Köszönöm a választ. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trabu Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 https://www.upload-4ever.com em működik. Rengeteg pop-up, rengeteg ESET riasztás. Mit tudok tenni, ill. tudnátok szólni feltöltőknek, hogy máshova tegyék? Üdv 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 12 órával ezelőtt, trabu said: https://www.upload-4ever.com em működik. Rengeteg pop-up, rengeteg ESET riasztás. Mit tudok tenni, ill. tudnátok szólni feltöltőknek, hogy máshova tegyék? Üdv Szia! Megnéztem, működik! Kicsit várni kell, de rendben van az oldal! Tegyél fel valami jó vírusirtót tűzfallal! A Feltöltő dönti el, hová tölti fel! Legfeljebb írj rá, hátha... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts