Chipi Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Azt szeretném megkérdezni, hogy kibő mikor lesz Uploader ? Mert találtam egy usert akinek 48 hsz-e van és már uploader, és pl: Face8511 akinek 6000 hsz-e van, de "csak" donator. Itt van GerryX profilja (neki van 48 hsz-e) http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=5165 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Több szempontból is képzavar van a kérdést illetően. 1, Ez nem éppen a MediaInfo-hoz tartozik (gondolom a másik hasonló nevű topicba akartad ) 2, Nézd meg jobban, hogy mikoriak GerryX témái! bizony-bizony, kb másféléves topicok, s a halott témákat folyamatosan takarítja a Staff iszonyatos munka árán, így valószínűleg, amit ott látsz az a múltbeli feltöléseinek csak egy aprócska töredéke. (ami a hozzászólás számot illeti: minden bizonnyal emlékszel rá, h. a múltban egyszer a tényleges hozzászólások tükrében újra lett számoltatva a rendszerrel mindenki valós hozzászólásszámna (voltak igen nagy eltérések is, a sok halott téma miatt, időközben törölt témák, stb miatt is)) 3, Face8611 majd minden témáját külföldről 'importálja', így nem értem igazából az uploaderségre vonatkozó észrevételedet sem. Persze az is iszonyatos munka, de akkor is max más 'rangot' kaphatna érte és nem 'uploaderséget'. Szerk.: Látom időközben áthelyezték... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Értem, és köszönöm a felvilágosítást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Miért van az hogy nincs semmi az aláírásomban,mégis egy rohadt nagy hely van a helyén? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Rakj valamit be és akkor nem lesz. Szerintem az IPB ilyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 + két sorral a többiekéhez képest ez nyomja meg szerintem: Innen: Somewhere in the USA,yeah somewhere in the USA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRo Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Nem működik a képfeltöltés, és a feltöltött képek se jelennek meg. lehet tudni erről valamit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Nietzsche leszedtem,köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lablador Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Üdv! Valamit csináljatok ezzel a Pirateclub oldallal, mert kegyetlen lassú, fagy!!! Kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 nekem is hasonló gondjaim vannak. ha váltani akarok oldalt vagy bemenni vhova, vagy rámenni a regire, a hsz-be, vagy megjegyzésekbe stb.... akkor fehérré válik a képernyő, utána a felső sáv visszajön. ha leveleket irogatok és miután el akarom küldeni, szintén fehér lesz és kiírja hogy ips error. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Talán épp "valamit csinálnak" az oldallal nyilván dolgoznak rajta Türelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Azt veszem észre, hogy megoldódott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Én meg azt hogy nagyon nem, ahhoz hogy el tudjak küldeni egy postot 10x kell frissítenem mert állandóan IPS Driver Error van + 1 topicot is 2 perc alatt küldd el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 phZ: Nállam is ugyan ez van! De vajon mitől lehet?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Nálam is ugyanez van! Akár a profilomat akarom megnézni, akár valakinek üzenetet akarok küldeni, vagy akár egy topicba akarok bele menni folyton IPS Drive Error-t ír ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Ugyan ez volt, de szerintem megoldódott, mivel pörög az oldal fullon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Most itt is minden rendben, szerintem csak valami adatbázis hiba lehetett, biztos túlterhelt volt az oldal tegnap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Ugyan ez volt, de szerintem megoldódott, mivel pörög az oldal fullon Szerintem meg még mindig nem oldódott meg mert most hogy idézni akartalak beugrott az IPS Driver Error üzenet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Igen én is azt írtam hogy megoldódott de azóta 3-4 × is jelenetkezet újra ez a hiba.. reméljük valaki ránéz és kideríti mitől lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Nálam még mindig IPS Driver Error van. Amióta volt egy karbantartás, azóta csinálja ezt (nem a tegnapira gondolok, hanem az az előtti karbantartásra). Az előtt minden jó volt, maga az oldal is gyors volt. Szerintem valami el lett konfigolva.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolando Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Az elmúlt pár napban elégé belassult az oldal!! és állandóan ezt írja ha beakarok lépni egy topikba IPS Driver Error meg akkor is ha magát az oldalt akarom behozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Sorry, elszóltam magam. Ma megint vagy 3-4 IPS Driver Error fogadott ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Sziasztok. A hirdetési ajánlatnál van egy kis helyesírási hiba. "A reklámok a fórumon minden oldalán megjelennek." A reklámok a fórum minden oldalán megjelennek. "Statiszikánkat megtekinthető a websas.hu oldalán" Statisztikánk megtekinthető a websas.hu oldalán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_malatz_ Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Tisztelt PirateClub Stáb ! A ma esti rövid karbantartás/leállás után már sajnos nem tudtam elérni a belső levelezést,a Vezérlőpult beállításai közül is eltűnt a lehetőség, ha pedig a felhasználó nevére kattintva próbálok PM_et küldeni a következő hibaüzenetet kapom : > Fórum üzenet. Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban. A hiba a következő: Nincs engedélyezve számodra a belső üzenő használata. > Feltételezem, hogy ez a fent említett eseménnyel van kapcsolatban. Köszönettel : _malatz_ szerk : Nagyon köszönöm ! 23:50_kor meggyógyult ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xanpet Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Hello nem vagyok telhetetlen de azért 1 hibát szeretnék ismertetni... gondolom majdnem mindenki úgy jön fel az oldalra és téved be egy fórumba (movie,musik,game...)hogy tudja mit szeretne megtalálni (legalább a címét vagy cím részletet tud) annak ellenére én többször is jártam úgy hogy keresésben meghatároztam pontosan (mozi műsorról kerestem meg a teljes nevét) és nem dob ki semmit.... de ha csak egy részletet írok be simán kiadja.... itt mondhatnátok hogy ne legyek telhetetlen de amikor részletet írok be akkor meg olyan címek is szerepelnek a talált listában amibe egyáltalán nem szerepel a keresett szöveg(múltkor egy filmért 20 percet kerestem mert teljesen nem fogadja el részletbe meg ugyan ott voltam mintha elkezdem elölről keresni [megjegyzés lapozgattam olvastam úgy 20 perc]) ha lehet akkor magyarázza el valaki miért van vagy ha ez hiba akkor meg ha lehet valahogy orvosolni?? remélem bekövetkezik! előre is thx!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanctus Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Sziasztok! Nálam ugyanaz a hiba, mint _malatz_-nál, csak annyi szépséghibával, hogy regisztrációm óta fennáll! Feltettem a kérdésemet (olvasható alább) a "segítség" topikban, ott Novistar segített ehhez a topikhoz! Segítségeteket előre is köszönöm! Nekem meg olyan problémám van, hogy ugyan tudok küldeni privát üzenetet, de fogadni nem... Ha (nagy ritkán) kapok privát üzenetet, akkor mail értesítés is érkezik, ám, amikor a linkre nyomok vagy belépek, kiderül, hogy nincs egy szikra üzenetem sem. A hiba regisztrációm óta fennáll! Igazából csak mostanában kezd zavarni, hogy senkinek sem tudok a privát üzenetére válaszlni -s azt sem tudom mit akar! -Sanctus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sni Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Sziasztok! Nem tudom észrevettétek -e,de borzasztóan lassú lett az oldal egy néhány napja! Vagy csak nálam ilyen? Bár nem hiszem,mert más oldalak gyorsan megnyílnak.Tehát nem a netemmel van gond. Köszi előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Igen,nekem is,de legalább jó az oldal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandoo Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Sziasztok! Nem tudom észrevettétek -e,de borzasztóan lassú lett az oldal egy néhány napja! Vagy csak nálam ilyen? Bár nem hiszem,mert más oldalak gyorsan megnyílnak.Tehát nem a netemmel van gond. Köszi előre is Pont emiatt kerestem meg én is ezt a topicot most. Azt hiszem, hogy én tudom, hogy mi ennek az oka. Biztosan észrevette mindenki, hogy ilyen hóesés szerű effekt van az oldalon. És úgy vettem észre, hogy nálam ez a szkript lassítja be az oldalt. A többi oldalnál, amit szoktam látogatni ott nincs ilyen... Úgyhogy ez elég biztos. Egyébként az ünnepi fejléc jó, de ezt a havazást kilehetne venni, megeszi az 512 mb memóriámat Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakkalak Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Én is levettem a skin-t és alapra állítottam. Már sokkal jobb, gyorsabb. A hópelyhek meg nem is hiányoznak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts