ica Posted Január 2, 2015 Share Posted Január 2, 2015 (edited) Igazatok van, csak a staffnak jelenik meg jól az user info panel. Megnézem hogy lehet-e javítani, ha nem akkor kiveszem. Módosította Január 2, 2015 ica lehet tesztelni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Január 3, 2015 Share Posted Január 3, 2015 Köszönjük a javítást, megjavultak a pontok mindenkinél ahogy látom. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyh Posted Április 3, 2015 Share Posted Április 3, 2015 (edited) Nem tudom kinek az ötlete volt a sorozatok szétszedése, de azóta semmit sem találok vagy csak nagyon nehezen, úgyanis én nem tudom, hogy melyek az új és melyek a régi sorozatok. Ezen kívül amikor beírom pld.-ul, hogy "Castle" keresve a sorozatot, na akkor mindent kihoz még mellette. Nem lehetett volna a régi rendszert meghagyni ? Vagy akkor miért nem lett egy teljesen új fórum téma ? Módosította Április 3, 2015 ica Köszönjük az észrevételt! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted Április 11, 2015 Share Posted Április 11, 2015 andyh csak simán valamelyik sorozat "régebbiek vagy aktuális"-ba belépsz keresöbe beirod a sorozat cimét és máris dobja a találatot, függetlenül hogy jelenleg kereséskor melyik forumban tartozkodol, semmi bonyolultság nincs benne!!!! Ha csak a cimet irod be "Castle" ahogy irtad is, egyértelmüen az oldalon találhato összes évadnak a helyét megadja mivel nem részletesen kerested pl 3.dik évad.. Pusszantás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
carver Posted Július 20, 2015 Share Posted Július 20, 2015 heLLó ! A ((Téma követése)) beállításaimra hetek óta nem jön mail. Ha újra beállítom, akkor sem. [warning][/warning] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotun Posted Július 29, 2015 Share Posted Július 29, 2015 (edited) ÚjrA LETT RAKVA GÉPEM JÖNNEK A REKLÁMOK ELŐTTE NEM VOLT BALOLDALT LEFELÉ VÉGIG SÉVBAN JOBBRÓL FENN LENYÍLÓ FÜLECSKE.. Módosította Július 29, 2015 ica Nem a mi problémánk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodor.i Posted Augusztus 14, 2015 Share Posted Augusztus 14, 2015 (edited) Szevasztok! Fodor Imre vagyok, 2007 óta látogatom az oldalt. most szeretnék e-mail címet változtatni. Nem kapok visszajelzést az új e-mailra, mit tegyek. A réri cím: fodor.i@beltav.hu Az új cím fodori030754@gmail.hu Módosította Augusztus 14, 2015 ica Ez az email cím már használatban van egy másik acc alatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Augusztus 31, 2015 Share Posted Augusztus 31, 2015 A belinkelt képek ikonjára kattintva, nem jelenik meg csak elszürkül a kép. Tulajdonképp tavaly óta, csak most már tényleg zavar...előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chili Posted Augusztus 31, 2015 Share Posted Augusztus 31, 2015 Próbáltad másik skinnel is nézni? Underground pl. Melyik skinnél tapasztalod ezt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Augusztus 31, 2015 Share Posted Augusztus 31, 2015 Az "elegánsat" használom. Tavaly próbáltam másik témával, nem lett jó. Most javasoltad, cseréltem jó lett, visszatértem a régire, az is jó lett. Kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anacs Posted Szeptember 11, 2015 Share Posted Szeptember 11, 2015 Sziasztok, kb. 2 napja vettem észre, hogy mobiltelefonról nem tudok fellépni az oldalra. Két különböző telefonról is próbáltam, egyikről sem sikerült. Ebből gondolom, hogy nem az én készülékemben van a hiba. Előre is köszönöm a választ. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Szeptember 11, 2015 Share Posted Szeptember 11, 2015 Köszönjük a jelzést! Javítva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imi245 Posted Szeptember 16, 2015 Share Posted Szeptember 16, 2015 Sziasztok! Kb 2-3 napja van nálam egy olyan probléma, hogy ha nagy nehézségek árán fel is tudok lépni az oldalra, de már a fórumokba nem. Folyton időtúllépés miatt kidob. Több gépről is próbálkoztam, de mindenhol ez a baj. Segítségetek előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSharp Posted Szeptember 16, 2015 Share Posted Szeptember 16, 2015 Hali! Próbáld meg az előzményeket törölni, ha nem szolgáltatói hiba, akkor sokat segíthet.Elsősorban onnét töltene be. Üdv. ui.Tegnap én is csak este nyolc után tudtam belépni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Szeptember 16, 2015 Share Posted Szeptember 16, 2015 Sziasztok! Kb 2-3 napja van nálam egy olyan probléma, hogy ha nagy nehézségek árán fel is tudok lépni az oldalra, de már a fórumokba nem. Folyton időtúllépés miatt kidob. Több gépről is próbálkoztam, de mindenhol ez a baj. Segítségetek előre is köszönöm! Szerveroldali (hálózati) hiba volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpGhu Posted Szeptember 16, 2015 Share Posted Szeptember 16, 2015 (edited) Ugyanez nálam is... Módosította Szeptember 16, 2015 ica Igen, jól látod a hálózati hiba mindenkire egyformán kihat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpGhu Posted Szeptember 16, 2015 Share Posted Szeptember 16, 2015 (Azért a tegnapinál sokkal jobb a helyzet, de így is sok volt a [shift]+[F5]...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjulika Posted Október 28, 2015 Share Posted Október 28, 2015 (edited) Itt bejelentheted a fórum esetleges hibáit, bugait, és mi minél előbb megpróbáljuk azokat megoldani! Sziasztok Ha minden igaz ezen a felületen - ide feltöltött dolgokhoz lehet hozzájutni amennyiben regisztrálsz.. Ez megtörtént de semmilyen feltöltött dolgot nem találok. Segítsetek. Szükségem lenne Praktika újság 2010 szeptemberi számára. (kidobta a net, hogy ide felvan töltve pdf-ben. Nem találom ) vagy kamu az egész. Módosította Október 28, 2015 ica Használd a keresőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaddam Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Sziasztok! A héten történt leállásotok óta nem tudom régebbi Operával (11 vagy 12) megnyitni az oldalt! "Biztonságos kapcsolat: súlyos hiba (80) a kiszolgálótól." És nem, nem szeretnék újabb / más böngészőre váltani, mert ez az egy tud egyszerre 100-nál több lapot nyitva tartani ( i7 + 8GB RAM, úgyhogy nem a hardver miatt ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrnagy Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Szia, atalltunk SSL-re amit a CloudFlare biztosit. A hibauzenetbol ugy tunik, hogy az Operad nem tud biztonsagos kapcsolatot nyitni a kiszolgalo fele A weboldaluk szerint 8-astol felfele menni kene mindennek, amennyiben a TLS 1.1 enbedelyezve van. Az Opera forumaban van egy leiras a TLS 1.1 engedelyezeserol: http://forums.opera.com/discussion/1861721/opera-12-check-for-update-resets-settings-for-tls-1-1-and-1-2/p1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) Régi op rendszerrel, pl. Xp + Chrome se működik. Módosította December 9, 2015 ica Mozzila működik régi rendszerrel is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaddam Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Szia, atalltunk SSL-re amit a CloudFlare biztosit. A hibauzenetbol ugy tunik, hogy az Operad nem tud biztonsagos kapcsolatot nyitni a kiszolgalo fele A weboldaluk szerint 8-astol felfele menni kene mindennek, amennyiben a TLS 1.1 enbedelyezve van. Az Oprea forumaban van egy leiras a TLS 1.1 engedelyezeserol: http://forums.opera.com/discussion/1861721/opera-12-check-for-update-resets-settings-for-tls-1-1-and-1-2/p1 Köszönöm. Megpróbáltam, de sajnos így sem megy Úgy néz ki másik böngészőt kell használnom. (csak még nem tudom melyik lenne jó ... FF, Chrome, új Opera, mind egy rakás ... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 (edited) bocs, hogy belevau, de nálam a legfrissítettebb wintizes pro fut, de sem a szintén legfrissebb ffoxban, operában vagy chromeban sem láthatóak a yt videók, pedig többféle bbcode-os trükköt kipróbáltam már, rövidített link, yt helyett "video" vagy "media", de semmi hatás..feltöltőként kissé kínosan érint a hiba. Módosította December 9, 2015 ica már ok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orcus Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Hali! Érdeklődnék, hogy az Új tartalom megtekintése, csak nálam nem működik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrnagy Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Szia, Nalam mukodik. Probald meg most. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orcus Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Hali Mossenem megy, sajna. FF 42.0-át használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Pedig működik ff alatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orcus Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Nem meeeegy itten, de mind1, le van.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrnagy Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Ir esetleg valami hibauzenetet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orcus Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Ezt kapom a rákattintás után: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts