Beus228 Posted Május 1, 2013 Share Posted Május 1, 2013 epreske61 Nagyon köszönöm )))) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemer82 Posted Május 19, 2013 Share Posted Május 19, 2013 (edited) Sziasztok! A bejelentkezésekkor legtöbbször ez vár, valamint a fórum és a felhasználók fül duplán van: Módosította Május 20, 2013 ica Rendben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aymon Posted Május 29, 2013 Share Posted Május 29, 2013 (edited) Hi! Hiába kérdezem samuray0202-t, hogy a feltöltéseit milyen jelszóval lehet kibontani, nem reagál. Pedig azóta kétszer is aktív volt! Módosította Május 30, 2013 ica Megoldódott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bence2008 Posted Június 17, 2013 Share Posted Június 17, 2013 Sziasztok! Nagy problémám van már napok óta: Semmit nem tudok feltölteni. Első körben bejön az oldal, rámegyek a témanyitásra, megvan amit akarok - elküldöm és ez az üzenet jön egy idő után: This website is offline No cached version is available Mi a probléma? 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisssanyi Posted Június 17, 2013 Share Posted Június 17, 2013 Nekem is ugyanez a gondom! 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted Június 17, 2013 Share Posted Június 17, 2013 nálam is ez a gond 3napja egyáltalán nem tudok feltölteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajmási Posted Június 17, 2013 Share Posted Június 17, 2013 Én sem tudok feltölteni (napok ota) a "játékok" topikba 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutyuska50 Posted Június 17, 2013 Share Posted Június 17, 2013 Nálam szintén ez a gond! A Facebook-on a PirateClub.hu-n társalgok egy vélhetően piratéssal,aki szerint a szolgáltatóval van gond,de hát ez szép kevés! 3 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Június 17, 2013 Share Posted Június 17, 2013 (edited) A szolgáltatónál hálózati problémák vannak. Hiba elhárítása folyamatban van, de sajnos nem tudjuk mikorra áll helyre a rend. Módosította Június 17, 2013 ica 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisssanyi Posted Június 21, 2013 Share Posted Június 21, 2013 Nálam is ez a gond de a következőképpen végül is sikerült új témát nyitnom. Az alapértelmezett böngészőm az Internet Explorer, ezzel egyetlen új témát sem tudtam nyitni. Megpróbáltam az Operával, azzal sem sikerült, majd megpróbáltam a Firefox-al, azzal sem ment. Legvégül a Chrome böngészőt is feltettem és azzal sikerült új témát nyitnom! Ez csak 1 tipp, hátha másnál is működik! 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted Június 21, 2013 Share Posted Június 21, 2013 nálam CHROME-mal se megy 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Június 21, 2013 Share Posted Június 21, 2013 A szogáltatótól új IP tartományt kaptunk, amely már nem szenved a problémáktól. A hétvége során helyreáll a rend. Köszönjük vrnagy-nak! 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chili Posted Június 22, 2013 Share Posted Június 22, 2013 (edited) Az oldalt most teszteltem Fox/Chrome/Opera böngészőkkel és jelenleg okésan működik. Megkérnék mindenkit, hogy a továbbiakban a: "nekem működik ezzel-azzal stb." jellegű hozzászólásokat mellőzzétek, mert olvashattátok, hogy nem böngészőfüggő a hiba orvoslása. Hellyel-közzel még előforduló (OFFLINE) hibával bár, de működik az oldal, így további tesztelgetéses írásokra már nincsen szükség és OFF -nak minősülnek! Ahogyan Ica fentebb említette a hétvégén rendben lesz az oldal, de addig ez van. Köszönjük a türelmeteket. Módosította Június 22, 2013 Chili Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sytix2 Posted Június 28, 2013 Share Posted Június 28, 2013 (edited) Hello Kis eszrevetel.pontal helyet pintal-t ir ki nalam. http://kepkezelo.com...odohr22jks1.jpg Módosította Június 28, 2013 ica Javítva, köszönjük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 30, 2013 Share Posted Június 30, 2013 (edited) Miért nem lehet két youtube klippet egy hozzászolásban berakni, illetve berakja de nem jelenik meg a video csak a link. *********** Szerk.ica. 2db az engedélyezett. 1. https://youtu.be/1g0hZH5dgVE 2. https://youtu.be/1g0hZH5dgVE Módosította Június 30, 2013 ica A böngészők védelmében. A túl sok média fájl böngészők összeomlásához vezet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oltonyos Posted Augusztus 29, 2013 Share Posted Augusztus 29, 2013 Beirom a keresőbe (fórumok) hogy "Dallas", és névre keresés Az eredmény: Interjú egy vámpírral, VA trence, A nyolcadik utas a halál, börtönvonat, stb.... Hogy mekkora egy szar ez a kereső!!! Évekkel ezelőtt a pirateclub még nem volt ilyen dizájnos, de normális keresője volt!!! Ki lehetett választani konkrétan pl a letöltési fórumokat! Ez a mostani pirate club, hát nemtudom.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitosz666 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 (edited) A részletes keresés "gomb megnyomása" után ez az üzenet érkezik (Firefox és opera alatt is): Fatal error: Call to a member function galleryAdvancedSearchFilters() on a non-object in /var/www/pirateclub/www/admin/applications_addon/ips/gallery/extensions/search/form.php on line 118 Módosította November 5, 2013 ica Most már használható a kereső. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Sziasztok! Nagyon valoszinü hogy a(z) http://ufox.com megoszto oldalnak is annyi napok ota lassan egy hete elérhetetlen! http://ufox.com/cgi-sys/suspendedpage.cgi Jelenleg ilyen hibaüzenetet ir, az oldal keresésekor! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 A profilkép nem baloldalt a nevünk alatt jelenik meg, hanem itt a szövegboxban. Ez 1-2 napja megy, most csak a Firefox böngészőnél, Opera, Chrome jó. Tavaly októberben is volt egyszer ez a probléma az új rendszernél. A segítséget előre is köszönöm! http://kepfeltoltes.hu/view/131119/FireShotScreenCapture003a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/131119/FireShotScreenCapture006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg módosítás: Valóban ica, ezúttal az átkozott Firefox, átkozott csendes frissítése be volt kapcsolva, az kavart össze mindent. köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Ebben nem tudok segíteni, mivel nálam jó firefoxal is. (24.0) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jociphoto Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 (edited) Miért nem lehet szavazni a LOGO versenyben!? Még csak 22-e van !!!! Módosította November 22, 2013 ica De lehet, de csak 1X! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Január 9, 2014 Share Posted Január 9, 2014 (edited) A szolgáltatónknál technikai hiba lépett fel, javítása folyamatban van. Kijavítva. Módosította Január 12, 2014 ica 12 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferysco Posted Január 12, 2014 Share Posted Január 12, 2014 Azt hiszem, minden fórumozó nevében köszönjük, hogy működik a rendszer. 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Fango Posted Január 21, 2014 Share Posted Január 21, 2014 Ha a "saját tartalomra" kattintok, nem ad ki semmit...(szerk: ezt a topikot most igen, hogy hozzászoltam...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Január 21, 2014 Share Posted Január 21, 2014 Az a funkció a legaktívabb cselekvést/történést mutatja. Mivel a letöltéseknél tilos a köszönet, így nincs is mit megjeleníteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Fango Posted Január 21, 2014 Share Posted Január 21, 2014 (edited) Eddig láttam azokat a témákat is, amelyekhez nem szoltak hozzá.Ezt mégis kiirja: "Összesen 1000 üzenetet találtunk..." Módosította Január 21, 2014 ica Nálam megvan mind az ezer, 40oldal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Fango Posted Január 22, 2014 Share Posted Január 22, 2014 (edited) Az előző napi is eltünik, tegnap írtam ide, az már nem is látszik... Módosította Január 22, 2014 ica Nézd végig, vagy vissza a 40dik-től visszafelé. Nálam most is jó 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Fango Posted Január 22, 2014 Share Posted Január 22, 2014 (edited) Hm, érdekes, a 13. oldalnál kezdődik... Kíváncsi leszek, a mai hova kerül Módosította Január 23, 2014 ica szerintem most már jó lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torlewski Posted Február 8, 2014 Share Posted Február 8, 2014 (edited) sziasztok az Autókereskedok S01-S11, szeretném megnyitni, de linkre kattintva azt írja hogy "Elnézést, nincs jogod a megtekintéshez!" (csatolnám a képet is, csak nem találom a csatolás gombot) mitől lehet ez a nincs jogom dolog? üdv Módosította Február 9, 2014 ica mert ez a téma nincs, nem létezik, valszeg törölve lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajmási Posted Február 9, 2014 Share Posted Február 9, 2014 Üdv. Én sehogysem tudom rendezi (modositani) a topikjaimat,ha be akarok linkelni egy következö részt, mindig a legtetejére rakja.????(bövitett szerkesztö) Miért? megörit. És nem tudom bemásolni a linkeket ,miért van letiltva a bal egérgomb?( de a ctrl + c-v) sem segit. Nem tudom miért de régebben minden sokkal könnyebben ment most meg kinlodok vele nint egy kezdö. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts