merida Posted Július 26, 2012 Share Posted Július 26, 2012 Nem is fogod látni mert a staffon kívül senkit sem láthatsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aperture Science Posted Július 26, 2012 Share Posted Július 26, 2012 Tudom, de a probléma itt az, hogy mit ad ki mi helyett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Július 27, 2012 Share Posted Július 27, 2012 ez nem probléma, ki van kapcsolva ez a funkció. Csak a staff látszódik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Augusztus 30, 2012 Share Posted Augusztus 30, 2012 én most próbáltam, próbaképpen Transformers, és az működött. lehet csak időszakos hiba volt a tied Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Augusztus 30, 2012 Share Posted Augusztus 30, 2012 Semmi baja! Quake Shrak Keresés: http://www.pirateclub.hu/index.php?act=Sea...ite=Quake+Shrak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teremtő Posted Október 3, 2012 Share Posted Október 3, 2012 Problémám lenne néhány funkcióval: A szerkesztés gombot nem tudom használni mert bejön egy fehér képernyő egy IP class-os hülyeséggel meg a fórum topicjának a címével. Valamint ezt csinálja akkor is mikor a FAST REPLY re kattintok(Gondolom ez a funkció a gyors válasz, ezért szeretném használni). Csak azért írtam ide mert pro230 aláírt nekem hogy használjam a szerkesztés gombot, de nem engedi a fórum. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donnie B. Posted Október 22, 2012 Share Posted Október 22, 2012 A keresés nem működik színészekre csak külön filmekre, így meg baromi nehéz megtalálni, amit keresek. Eddig ez volt a kedvenc letöltő oldalam de így már elég nehéz lesz. Remélem hamar megoldódik a probléma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubika Posted Október 23, 2012 Share Posted Október 23, 2012 A halványszürke felirat fehér alapon nem túl szerencsés. Az embernek kigúvadnak tőle a szemei. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbankrablo Posted Október 27, 2012 Share Posted Október 27, 2012 Megkérném az oldal szerkesztőit, hogy csináljanak valami classic/basic (RENDESET!) skin-t is mert ezek borzalmasak. 7 éve vagyok az oldal tagja, de ezek engem csak elriasztanak. Oké hogy változás, de nem kéne rögtön majmolni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3sten Posted Október 28, 2012 Share Posted Október 28, 2012 Ékezetes betűt tartalmazó linkekkel gond van. Írtam rá egy gyors tutorialt a letöltőknek, de a fórumon belül kellene valamit tenni vele. Olvasd el ezt! --> PirateClub.hu - Linkhibák javítása http://www.pirateclub.hu/topic/7313899-pirateclubhu-linkhibak-javitasa/ http://www.greywyvern.com/code/php/utf8_html . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 28, 2012 Share Posted Október 28, 2012 http://www.pirateclu...hibák-javítása/ http://www.pirateclu...hibák-javítása/ http://www.pirateclub.hu/topic/7313899-pirateclubhu-linkhibák-javítása http://www.pirateclu...khibák-javítása Átírtam ékezetesre! Mi a baj ezekkel? Rosszul jeleníti meg őket? vagy mi, mi az a gond? Mutass egy pédát, egy témába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
redemption2 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Nem írtam ezért korábban, de egy észrevételem van. A zenéknél letöltés részlegnél feltöltöttem egy albumot, megköszönték a témában ketten is és másnapra törölve lett a két hsz. Annak ellenére, hogy elvileg ott szabad a témákban megköszönni a dolgokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 A letöltési részlegeknél a (DL) jelölt fórumokban tilos a köszönet! Erre a célra kijelölt fórum a "köszönetek". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
redemption2 Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Most már a témámat is törölték, tudom is hogy miért, mert nagyon népszerű volt Egy délután alatt közel 1000 megtekintés, és szintén nem kevés köszönet. Ha valaki választ adna, hogy mi volt a hiba a témámban, amiért törölni kellett, azt megköszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 ... zenekar képviselőjének közbenjárása miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria74 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Kedves Olvasó! Szerettem volna megnézni, letölteni a Testvérek 4. évadát, de nem jártam sikerrel. Hogy kell? Előre is köszönöm a segítséget! V. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcyborg Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Bocs ha rossz helyre írok de nem találok megfelelő topikot. Nekem az nem tetszik hogy a feltöltő de legyen bárki, pl itt van egy : http://www.pirateclub.hu/topic/7321444-oerdoegdevil2010-dvdrip-ac-3-51-xvid-hun-horhe/ a bemutató youtube helyen egy másik oldalt reklámoz ami NAGYON nem tetszik!!! Ha engedélyt kapott tőletek akkor írja ki természetesen, mert így szerintem mindenki arra gondol ott lehet megnézni az előzetest. Nekem pl baromira nem tetszene, hogy jönnek az oldalamra és tökre ingyen reklámozgasson bárki is bármi nemhogy egy másik hasonló oldalt bár amit reklámoz az egy kalap fossss Sziasztok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria74 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Bocs, hogy zavarok.... de nem kaptam választ. Valaki tudna segíteni? Miért nem engedi a letöltést? A link betöltése után azt írja ki, hogy "A következő karbantartásig a feltöltés szünetel". Ez mit jelent? Előre is nagyon köszönöm a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Victoria74 Próbáld meg a segítségbe: http://www.pirateclub.hu/forum/12-segitseg/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eneva Posted Március 9, 2013 Share Posted Március 9, 2013 (edited) Szeretném megnézni a Nagy Duett-et, eddig sikerült, ma azt írja, hogy nem vagyok jogosult rá. Tag vagyok, és beléptem rendesen.... Miért lehet ez ? Köszi a választ ! Módosította Március 9, 2013 ica Megoldódott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scan05 Posted Március 14, 2013 Share Posted Március 14, 2013 sziasztok! Elsosorban az admin-hoz lenne egy keresem! At tudnad alakitani a randiarc bannert az oldalon? A fooldalon mindig legfelul jelenik meg es ha ott akarok belepni felh/jelszo akkor a banner kitakarja a mezoket, igy nem lehet beirni a felh ill jelszot. ja es most nekem csak safari bongeszovel toltodik be az oldal kb 4 napja. addig barmelyikkel mukodott mint opera, chrome, maxthon stb. koszi, ha megnezitek! Scan05. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adLsvR69 Posted Március 16, 2013 Share Posted Március 16, 2013 (edited) Nem vagyok biztos abban, hogy a probléma nálam volt vagy sem, de szeretném jelezni felétek. Tegnap óta nem tudtam elérni a PirateClub oldalát egészen mostanáig. Az első próbálkozásnál egy rövid időre megjelent a főlap, de mielőtt bármit tehettem volna, tovább is lépett egy üres lapra, melynek a címe stimmelt (www.pirateclub.hu), de mindösszesen csak 1db reklám volt rajta, mely minden frissítésnél változott. Interneten kerestem volna megoldást a jelenségre, de nem találtam semmit, ráadásul a kérdéses időszakban nem találtam utalást sem arra, hogy a jelenséget más is észlelte. A megoldást nálam egy pénzkereseti lehetőséget jelentő weblap letiltása jelentette. (Windows XP+IE8) Köszönöm "ica" válaszát, de kétlem, hogy az IE8 a gond. Módosította Március 17, 2013 adLsvR69 A probléma az IE8, de most már jó lesz. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikkecske Posted Március 17, 2013 Share Posted Március 17, 2013 az a kérdésem volna,hogy minek kelett a fájlokat egymás mellé tenni,igy nem lehet bemásolni az idm-be,csak gratulálni tudok!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtfive Posted Március 17, 2013 Share Posted Március 17, 2013 Az összes linkem egymás mellé került, mi történt? 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Március 17, 2013 Share Posted Március 17, 2013 Akkor nem nálam van a gond! Szerkesztés után újra a régi: Viszont egy frissítés után: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrnagy Posted Március 17, 2013 Share Posted Március 17, 2013 Sziasztok, a hibat javitottuk. 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beus228 Posted Április 29, 2013 Share Posted Április 29, 2013 Sziasztok! Egy ismim akart regisztrálni, de nem kapott visszaig. mailt, és nem engedi be a rendszer. Hogy segíthetnék neki? Beus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Április 29, 2013 Share Posted Április 29, 2013 Add meg a felhasználó nevét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
amb75 Posted Május 1, 2013 Share Posted Május 1, 2013 Sziasztok! Csak nálam nem működik a kereső? Már napok óta nem talál semmit, hiába használom a kereső által megadott kritériumok szerint. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beus228 Posted Május 1, 2013 Share Posted Május 1, 2013 (edited) Add meg a felhasználó nevét. epreske61 Módosította Május 1, 2013 ica Rendben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts