merida Posted Január 1, 2012 Share Posted Január 1, 2012 Igen most nekem sem működik sehogy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantok Posted Január 2, 2012 Share Posted Január 2, 2012 szia ! koszi a valaszt de a kereso nem mukodik , sehogy semmilyen forumban . tobb browserrel probaltam, mas mas geprol , ugyanaz a problema . Sot az xxx dl forum oldalara be sem lehet lepni.... milyen rendszerigeny vagy bongeszotipus kell a forumokhoz valo belepesre ? Leirod kerlek hogy te mivel dolgozol ? Koszi elefantok Ebben a pillanatban néztem, a leírt módon működik. A feltöltő aláírására gondolsz. Néhány usernek ugyanez benn van az aláírásában. Mindenkinek saját magáról ad meg infokat. Teljesen ártalmatlan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulya Posted Január 2, 2012 Share Posted Január 2, 2012 Most próbáltam a keresőt, és a leírt módon működik, annyit még azért hozzátennék, hogy az alforumban való keresést ki kell kapcsolni, különben jön a hibaüzenet, néha. Firefox 8.0.1 alatt Íme egy képernyőshot, hogy milyen beállítások mellett működött: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Január 2, 2012 Share Posted Január 2, 2012 Itt nem a böngésző számít, szerintem az oldal terhelésétől függ hogy működik-e (természetesen csak a trükközéssel) a kereső. Nekem is hol működik hol nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
donci7 Posted Január 3, 2012 Share Posted Január 3, 2012 Így működik nálam is. (Az alforumban való keresés kikapcsolásával.) Köszi! d Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JooGee Posted Január 3, 2012 Share Posted Január 3, 2012 nem tudok már vagy 1 hónapja belépni az xxx -be, így nem tudok ott témákat létrehozni. van pár témám, amelyeknél a linkeket törölték, nem tudom törölni őket. mindig ezt írja: az oldal túlterhelt, próbálja újra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagger Posted Január 5, 2012 Share Posted Január 5, 2012 Sziasztok. Az xxx rovatot én sem tudom látogatni már jó ideje. Nem mintha szoktam volna Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'ibf_topics' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Január 5, 2012 Share Posted Január 5, 2012 Nem tudom nektek miért nem megy a XXX fórum, én simán be tudok lépni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilvasz Posted Január 5, 2012 Share Posted Január 5, 2012 Hali, bocs, ha rossz helyre írok, de mostanában egyáltalán nem tudok "belemélyedni' az oldalakba. Behozza a kezdő lapot, aztán választok mondjuk a Filmek-fórumot, majd az első oldal után közli, hogy túlterhelt oldal, és nem tudok sem keresni, sem a következő oldalra lépni. Ez megy már kb 2 hónapja. Valamiért kipécézett magának, vagy másnál is van ilyen? Köszi előre is a választ! Sz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JooGee Posted Január 6, 2012 Share Posted Január 6, 2012 az egy dolog, hogy én és sokan nem tudnak belépni egyes fórum részekre és ide kiírjuk, de ettől lesz valami változás? én személy szerint örülnék, ha létre tudnék hozni témákat az xxx ben (van közel 300 gb feltöltött xxx hd). az sem lenne utolsó, ha feltöltőként törölni tudnám azokat a témákat, amelyeknek a linkjeit törölték. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Január 6, 2012 Share Posted Január 6, 2012 Azért hihetetlen hogy hetek óta komoly gondok vannak az oldallal és nem csináltok vele semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JooGee Posted Január 6, 2012 Share Posted Január 6, 2012 tudom már! csinálok egy új accot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bovli Posted Január 6, 2012 Share Posted Január 6, 2012 Keresés funkció meddig lesz OFF? Elég gány így a rendszer... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazso Posted Január 7, 2012 Share Posted Január 7, 2012 Gulya hozzászólása (648.) szerint műxik a keresés,próbáld ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabas1 Posted Január 7, 2012 Share Posted Január 7, 2012 @kazso: Próbáld ki a "Bolygónk" szóval, hogy kiad-e valamit rá, mert nekem nem adott ki semmit, pedig van ilyen, amire kerestem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Január 7, 2012 Share Posted Január 7, 2012 Csupán 19 oldalnyi találat Filmeken belül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabas1 Posted Január 7, 2012 Share Posted Január 7, 2012 Konkrétan kerestem, címre. Hülye leszek ennyit átnyálazni A hsz-en belüli keresés egy f0s, ha egy olyan szó van esetleg, ami rengetegszer fordulhat elő. Ez is azt támassza alá, hiszen 19 oldal, az hány hsz is akkor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bovli Posted Január 8, 2012 Share Posted Január 8, 2012 Gulya hozzászólása (648.) szerint műxik a keresés,próbáld ki! Olvastam...lehet, hogy van akinél megy, nálam semmilyen módszerrel nem müx... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydline Posted Január 8, 2012 Share Posted Január 8, 2012 Bármilyen témában próbálok keresni az oldalon, mindig " Az oldal túlterhelt" üzenetet kapom, már kb. 1 hónapja. Próbáltam a 648. hozzászólásban leírt módon is ugyan ez van. 3 böngészőt is próbáltam, hátha nem tetszik neki amit használok,de a helyzet ugyan az. Ez így katasztrófa, számomra használhatatlan az oldal, /jobb esetben.../ 10 oldalt át kell nyálaznom mire megtalálom amit keresek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandalf998 Posted Január 9, 2012 Share Posted Január 9, 2012 A kereső az nekem nem jól működik, vagy másnak sem. Lehet hogy nem tudom kezelni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dlaci Posted Január 9, 2012 Share Posted Január 9, 2012 Nálam sem megy a kereseő, semmilyen formában sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trionin Posted Január 9, 2012 Share Posted Január 9, 2012 Nekem miután megszerkesztek már egy létező témák ( sorozatnál pl. kijött egy újabb rész és hozzáadnám a linket a topichoz vagy pl. linkcsere törlés miatt stb..) a "Hozzászolás szerkesztésére" nyomva írja ki az oldal túlterhelt hibát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Január 9, 2012 Share Posted Január 9, 2012 Sziasztok valaki nem tudna nekem abban segíteni hogy pl ha az xxx fórumba szeretnék bele menni miért írja mindig azt ki nekem hogy Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'ibf_topics' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 Az oldal túlterhelt Elnézését kérjük, az oldal túlterhelt. Próbáld újra! akárhogy csinálom, és mikor valamilyen keresést szeretnék csinálni akkor is ezt írja ki ? Előre is köszönöm .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
borovichka Posted Január 10, 2012 Share Posted Január 10, 2012 Sajnos a "három hsz.-sal feljebb..."-ben leírt módszer néhány napja nem működik: Keresés: Eredmény: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
4SSSS Posted Január 10, 2012 Share Posted Január 10, 2012 ma délelött a játékok topicban én sikeresen kerestem a fentebb leirt módon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Január 10, 2012 Share Posted Január 10, 2012 Sajnos a "három hsz.-sal feljebb..."-ben leírt módszer néhány napja nem működik: Keresés: Eredmény: Vedd ki a pipát a "Keresés a kiválasztott fórum alfórumaiban?" szöveg mellől és menni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bovli Posted Január 10, 2012 Share Posted Január 10, 2012 ...vagy nem...nekem pl. sehogy sem megy...akár kiszedi az ember, akár nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabas1 Posted Január 11, 2012 Share Posted Január 11, 2012 Megírták már, hogy addig, míg nincs támogatás, nem fogják megcsinálni. Olvassatok visszafelé is egy pár oldalt, ha szükségeltetik ->> #611 hsz-t mondjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doe Posted Január 11, 2012 Share Posted Január 11, 2012 Pedig valószínűleg a jelenlegi szerver is simán megbirkózna a terheléssel, ha karban lenne tartva a fórummotor. Ezt jelzi pl., hogy a kereső hibája is kikerülhető. Ez a 2.3-as ipb már jelentősen elavult, a motor frissítése a legújabb verzióra feltehetőleg megoldaná a problémát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JooGee Posted Január 12, 2012 Share Posted Január 12, 2012 ahogy elnézem itt nem lesz semmilyen változás. én mindig figyelem a témáimat. ha töröltek linkeket, a témát is töröltem, vagy javítottam. manapság nem tudom ezt megtenni, mert az oldal túlterhelt. egyes fórumokra már hónapok óta nem tudok belépni. nem tudom, hogy mi alapján nem tudnak belépni páran és mi alapján tudnak? én már 4 és fél éve itt vagyok és feltöltő csoportban, mégsem "érek annyit", mint egy újonnan regisztrált. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts