IQQRIQ Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grmik Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Ha mondjuk ugyan ilyen mértékben lenne támogatás, mint amilyen sűrűn olvasok hibás észrevételekről, a problémánk Ha mondjuk a támogatás fórum frissülne, és nem fél éves lenne benne az utolsó bejegyzés, (a támogatók listája meg közel 3 éves), akkor még fel is merülne néhányunkban, hogy küldjünk pár forintot. Ehhez viszont én pl. szeretném látni, hogy mi az aktuális vas, abban mi a hibás, vagy mi a szűk keresztmetszet, illetve mire szeretnétek azt cserélni. Onnantól mindjárt nagyobb esélye van, hogy akár anyagilag, akár tanácsokkal (15 év főállású szerverüzemeltetési tapasztalattal) segítsünk benneteket. Nem utolsósorban azt is jó lenne naprakészen látni, hogy mennyit kellene összekaparni, és ebből hol tartunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy86 Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Már napok óta nem működik a kereső Valaki utána tudna nézni? Bocsánat, előbb írtam és csak utána olvastam vissza:( Elnézést... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakec01 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Hali. Mi az oka annak, hogy bejelentkezek és visszadob? Magyarán miért kell 2x bejelentkezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyegle Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Hello! Mi lehet az oka, hogy az XXX letöltési fórumba nem tudok belépni? Ezt írja ki ha megpróbálok belépni. Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'ibf_topics' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 Az oldal túlterhelt Elnézését kérjük, az oldal túlterhelt. Próbáld újra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Már működik a kereső is! Köszi szépen a javítást. Szerk: mégsem tévedtem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogibear Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Nálam jó pár napja nem működik,még ma sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
borovichka Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 hali! Nálam nem müxik a kereső a filmek topicban. (mondjuk a többiben meg nem próbáltam ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trebics Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Egyedül a filmek topic-ban volt eddíg is rossz (és jelzem még most is) a kereső, az üsszes többiben működött idáig is (legalábbis nálam). (Ezért nem értettem, hogy ez miért hardver hiba?) Ami nem is csoda, hiszen csak ma 4 oldalnyi új témát nyitottak. Olyan nap is volt, hogy 6-7 oldal volt a napi termés. Csak kérdem én: minek? Ott lent a sarokban az a "mielőtt új témát nyitsz..." kezdetű szöveg meg dísznek van? Mi a francnak kell egy filmet 70-szer felrakni ugyanolyan minőségben, azért olyan sűrűn nem törlik őket! Mondjuk nem is érdekelne, ha lenne külön HD alfórum, de álítólag nincs rá igény... Most komolyan, ha nem bírja a szerver, nem lehet valami szabályt bevezetni, hogy pl. napi 5 témát lehet legfeljebb nyitni fejenként? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MVB07 Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Üdv! Ez a keresési gond nálam is fennáll egy ideje, de ma reggel rájöttem a megoldásra! A teendő: leszűkíteni a keresést. Vagyis: Menjetek a fejlécben lévő "Keresés"gombra (a Szabályzat, FAQ, Keresés, stb. listán). Ott a "További keresési opciók" szövegre. Itt három dolgot kell kitölteni: - "Keresés kulcsszavak alapján" (kulcsszó megadása) - Fórum rovat megadása (nyilván a "Filmek" sort kijelölve) - És a lényeg, a "Keresés pontosítása" szöveg alatti választó menüben válasszátok ki a "365 nappal ezelőtt és" + "azóta" beállítást. Aztán mehet lent a "Keresés indítása". Remélem, másnál is működik majd így a dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikrek0213 Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Sziasztok! Nálam MVB07 által közölt keresési mód tökéletesen működik!!!! Köszönet érte, hogy közzétetted. Legyen további kellemes karácsonya mindenkinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Üdv! Ez a keresési gond nálam is fennáll egy ideje, de ma reggel rájöttem a megoldásra! A teendő: leszűkíteni a keresést. Vagyis: Menjetek a fejlécben lévő "Keresés"gombra (a Szabályzat, FAQ, Keresés, stb. listán). Ott a "További keresési opciók" szövegre. Itt három dolgot kell kitölteni: - "Keresés kulcsszavak alapján" (kulcsszó megadása) - Fórum rovat megadása (nyilván a "Filmek" sort kijelölve) - És a lényeg, a "Keresés pontosítása" szöveg alatti választó menüben válasszátok ki a "365 nappal ezelőtt és" + "azóta" beállítást. Aztán mehet lent a "Keresés indítása". Remélem, másnál is működik majd így a dolog. Ez tényleg működik, ezer köszönet érte. Szerk: De ha a "régebben" opciót választod akkor is működik, így végül is 2 kereséssel át lehet nézni az egész fórumot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agamemnon32 Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Hello! Köszi szépen ez nálam is működik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Filmek fórumba megint letöltéses topikot nyitottak. Komolyan ennyire nehéz felfogni, hogy a letöltéseket a dl-be kell rakni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila1981 Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 (edited) Sziasztok! Nem tudok az oldalon keresést végezni, mert kidobja hogy az oldal túlterhelt és egy hibasort a 610. sorba. Remélem mielőbb sikerül orvosolni a problémát. Köszi Módosította December 26, 2011 bakfan Csak három hsz.-sal feljebb kellett volna olvasnod és nem írkálnál ilyeneket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Amúgy a fent leírt módszer sem működik mindig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hujte2 Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 én privátot nem tok küldeni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Egy dolgot nem értek. Facebook-on azt írtátok hogy ki van a kereső kapcsolva az oldal instabilitása miatt. De akkor hogy lehet hogy mégis működik egy kis trükközéssel? Az viszont biztos hogy most nagyon jó az oldal sebessége. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hujte2 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 (edited) tegnap átraktátok a feltöltéseimet az általános f1 topicba most onnan kivettétek mondván h oda csak 2011-es futamokat lehet rakni, azzal az indokkal h rakjam át a régi f1-es futamok közé, de nincs is ilyen topic, szóval annyit szeretnék kérni ha már ennyit dolgozom akkor egy kis tiszteletet és ne fenyegetőzzetek már warnnal Módosította December 29, 2011 bakfan Azért megtalálta ám a régi F1-es témát... :-)) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogibear Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 (edited) Nem akarok pofátlan lenni,de valaki már utána nézhetne miért nem működik a kereső már hetek óta. Enélkül sajna elég sokat kell bóklászni hogy megtaláljon valamit,pláne ha régebbi feltöltés. Módosította December 31, 2011 bakfan Megoldás itt feljebb a 625-627. hsz.-ben... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csazsolti Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Sziasztok! Jó megoldás a 636-638 hozzászólás, csak nagy kár, hogy én csak 635-ig látom és valszeg én leszek a 636. Én sem tudok keresni:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Ember, te egy darab hozzászólást sem olvasol vissza? Egész pontosan a 625. hsz-ben van a megoldás! De itt van be is idézem neked: Üdv! Ez a keresési gond nálam is fennáll egy ideje, de ma reggel rájöttem a megoldásra! A teendő: leszűkíteni a keresést. Vagyis: Menjetek a fejlécben lévő "Keresés"gombra (a Szabályzat, FAQ, Keresés, stb. listán). Ott a "További keresési opciók" szövegre. Itt három dolgot kell kitölteni: - "Keresés kulcsszavak alapján" (kulcsszó megadása) - Fórum rovat megadása (nyilván a "Filmek" sort kijelölve) - És a lényeg, a "Keresés pontosítása" szöveg alatti választó menüben válasszátok ki a "365 nappal ezelőtt és" + "azóta" beállítást. Aztán mehet lent a "Keresés indítása". Remélem, másnál is működik majd így a dolog. Csak egy kicsit kellene magad megerőltetni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuwaka Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Itt bejelentheted a fórum esetleges hibáit, bugait, és mi minél előbb megpróbáljuk azokat megoldani! http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=7187055 NFS-Shift 2 letöltő oldalán fut egy érdekes scroll,kiírja az ip cimed,szolgáltatód,további infóhoz egy cimet add,www.robtex.com "Swiss Army tool"v.mi infótok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csazsolti Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Ember, te egy darab hozzászólást sem olvasol vissza? Egész pontosan a 625. hsz-ben van a megoldás! De itt van be is idézem neked: Üdv! Ez a keresési gond nálam is fennáll egy ideje, de ma reggel rájöttem a megoldásra! A teendő: leszűkíteni a keresést. Vagyis: Menjetek a fejlécben lévő "Keresés"gombra (a Szabályzat, FAQ, Keresés, stb. listán). Ott a "További keresési opciók" szövegre. Itt három dolgot kell kitölteni: - "Keresés kulcsszavak alapján" (kulcsszó megadása) - Fórum rovat megadása (nyilván a "Filmek" sort kijelölve) - És a lényeg, a "Keresés pontosítása" szöveg alatti választó menüben válasszátok ki a "365 nappal ezelőtt és" + "azóta" beállítást. Aztán mehet lent a "Keresés indítása". Remélem, másnál is működik majd így a dolog. Csak egy kicsit kellene magad megerőltetni... Köszönöm! Nagyon kedves tőled! Boldog új évet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosszsrac90 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Ember, te egy darab hozzászólást sem olvasol vissza? Egész pontosan a 625. hsz-ben van a megoldás! De itt van be is idézem neked: Üdv! Ez a keresési gond nálam is fennáll egy ideje, de ma reggel rájöttem a megoldásra! A teendő: leszűkíteni a keresést. Vagyis: Menjetek a fejlécben lévő "Keresés"gombra (a Szabályzat, FAQ, Keresés, stb. listán). Ott a "További keresési opciók" szövegre. Itt három dolgot kell kitölteni: - "Keresés kulcsszavak alapján" (kulcsszó megadása) - Fórum rovat megadása (nyilván a "Filmek" sort kijelölve) - És a lényeg, a "Keresés pontosítása" szöveg alatti választó menüben válasszátok ki a "365 nappal ezelőtt és" + "azóta" beállítást. Aztán mehet lent a "Keresés indítása". Remélem, másnál is működik majd így a dolog. Csak egy kicsit kellene magad megerőltetni... Nekem így sem megy, pedig mindent beállítottam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssdraven666 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 nekem sem működik a keresés a fent leírt módon sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiota18 Posted Január 1, 2012 Share Posted Január 1, 2012 Nekem sem működik a leírt módon meg egyáltalán sehogy sem.És a legszomorúbb az,hogy ez a probléma valóban hetek óta fenn áll mégsem csinálnak vele semmit.Hiába írnak le más keresési módot ha az sem működik..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Január 1, 2012 Share Posted Január 1, 2012 Ebben a pillanatban néztem, a leírt módon működik. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=7187055 NFS-Shift 2 letöltő oldalán fut egy érdekes scroll,kiírja az ip cimed,szolgáltatód,további infóhoz egy cimet add,www.robtex.com "Swiss Army tool"v.mi infótok? A feltöltő aláírására gondolsz. Néhány usernek ugyanez benn van az aláírásában. Mindenkinek saját magáról ad meg infokat. Teljesen ártalmatlan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazso Posted Január 1, 2012 Share Posted Január 1, 2012 Egy darabig müködött a keresés a fent leírt módon,de már nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
engi Posted Január 1, 2012 Share Posted Január 1, 2012 .....Nekem se működik a keresés egy ideje, se így se úgy......keresőképtelen lettem :-S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts