yoghurt Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Pár napja nem lehet megint, újra telespamelik az oldalt egyes "kedves" userek és ezért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Helló! Van egy kis gondom! FF alatt "összeugrott" az oldal! Mintha a felbontás megváltozott volna! IE-ben tökéletes, de FF-ben alig látom a betűket, keskenyebb lett az oldal stb. Err van valami gyógyír? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Ctrl-t tartsd lenyomva és az egered görgőjével görgesd vissza a nagyítást 100%-ra Vagy Ctrl+0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget! Télleg most jut eszembe h rátenyereltem a controlra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 helló! miért tilos a href? elég zavaróak tudnak lenni a 300 karakteres linkek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 A spamelők visszaéléseinek köszönhetően! Használd nyugodtan a code tagot hosszú linknél is, ha túl hosszú lenne, akkor a fórum szépen tördeli. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 köszönöm az infót, jobb híján most is a code tag-et használom hosszú linkeknél is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Sziasztok, nem tudom, hogy ezt itt meg merhetem-e kérdezni, de nagyon szeretném megkérdezni, hogy mi történt a moderátori csapattal, mert többen Vipek lettek, meg szóval egy kicsit átszerveződött ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Sziasztok,jól látom hogy a játékok topic-nak nincs moderátora ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 már van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Énis észrevettem, hogy újak a Moderátorok. Jó "munkát" kívánok nekik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Hogy lehet hogy ilyen nagy az avatarja ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 CHOSEN szerintem te is ráültél a Ctrl-ra FFben, mert a szerver mindenképpen átméretezi az avatarokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Nem ff-em van hanem Operám és már leszedték az avatarját ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Üdv!!! nemtom, hogy mindenkinál előforduló probléma e ez, de nálam nagyon sokszor üres lapot dob ki a firefox (kapcsolat alaphelyzetbe stb stb...). Ma szinte egész nap..a főoldal bejön, utána pedig szinte semmi...kommentet is ha küldök, valamikor csak 3-4. próbálkozásra sikerül. tudtok erről vmit mondani, vagy csak nálam van a probléma??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 21, 2008 Author Share Posted Október 21, 2008 Jelenleg dolgozunk az adatbázis konfigurálásán, kis türelmet, és újra gyors lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 21, 2008 Author Share Posted Október 21, 2008 Sikerült megoldani a problémát, az oldal újra teljes sebességgel fut. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Hali ! Big thx főnök ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josika Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 hellosztok észrevettem az oldalban hogy más cimet ir ki ez miért van? pirateclub.x-energy.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 28, 2008 Author Share Posted Október 28, 2008 Domain problémák miatt ideiglenesen itt vagyunk elérhetőek. szerk1: Az oldal újra elérhető a régi címről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acrab Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Sziasztok! Miért van az, hogy csak 6 - igen, most már 7 - hozzászólást tulajdonított nekem a PirateC. rendszere? Örülök ha javítás történt, mert most már úgy néz ki, hogy érzékeli a dolgokat a fórum Egyébként csak úgy érdekel .. ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Azért, mert a Gumiszobába írt hozzászólásokat nem számolja a rendszer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naposcsibe Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Sziasztok! A képfeltöltés mikor fog újra üzemelni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 28, 2008 Author Share Posted Október 28, 2008 Mi a gond a képfeltöltéssel? Nekem üzemel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naposcsibe Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Mostmár megy, de amikor írtam, akkor még nem volt elérhető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Mintha a szerver órája "picit" sietne. Megjegyzés: Ezt a hozzászólást 20:21 perckor küldtem el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Nálam teljesen jól jár, nem a Te órád jár rosszul véletlen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Nem. Figyelj: 20:21-kor elküldtem azt a hozzászólást. A gépemen is annyi volt. Elküldés után egyből 20:36-ot ír nekem a fórum. Másrészt semmi köze a gépem órájának a szerver órájához. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
domanj Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Nekem ma délelőtt nem jött be az oldal :S Nem találja magát a honlapot.Mintha nem is lenne.Ez is domain probléma?Nálam elég gyakori.Pár nappal ezelőtt is ez volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Huhh gyerekek. Tényleg az én készülékemben volt a hiba . Kiderült, hogy óraátállításkor az egyik órát átállítottuk, de sikerült még plusz 10perccel előbbre állítani. Aztán aszerint állítottuk be a többi órát is a lakásban . Ha nem vettem volna észre a PirateClubbon ezt, akkor lehet, hogy hétfőn lekéstem volna a buszt . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts