Dency Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Kereső nem működik. Folyamatosan azt írja hogy az oldal túlterhelt, de én ezt nem vettem észre, bejön minden gyorsan, csak a kereső makrancoskodik. Hibaüzenet: Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'ibf_posts' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 Pedig kijavítottuk, aztán megint megsérült a tábla. Javítottam, nálam most oké. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Hali! Akkor csak nálam nem működik a szerkesztés? Nem hinném...próbáltam a teljes-, illetve a gyors szerkesztést is, ugyan az a helyzet: Az oldal túlterhelt..... Az egyettlen módja a javításnak/frissítésnek, ha törlöm a témát, és úrja létrehozom. A sorozatoknál nem annyira idegesítő, de az aláírásomban lévő HD link szerkesztése elég macerás lenne. 1 törlöm a hibás linket tartalmazó témát 2 létrehozom a friss linkekkel 3 törlöm a HD listát 4 újraszerkesztve, létrehozom megint. 5 módosítom az aláírásomban a rámutató linket És ezt minden nap meg kellen csinálnom.....Légyszi nézze meg még 1x valaki, vagy jelezze más is, hogy tényleg van-e ilyen gond, vagy csak nálam lenne, de ezt nem tartom valószínűnek. Köszönöm. üdv. Nálam működik, itt a bizonyíték: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6917393&st=0#entry1347565952 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gede82 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Hali! Érdekes, tényleg dátumhoz kötött ezek szerint (nem tudom mi lehet más az eltérő dátumű témákban)...Én eddig firefox 8-al próbáltam, gondoltam kipróbálom operával(van másik fórum is, ami csak azzal hajlandó tökéletesen működni), de azzal sem megy, csak a mostani témák szerkesztése... Reméljük ez már több segítség a hiba felderítésében. Addig is marad a téma törlése, és újra létrehozása, ez remélem tényle megoldás ideiglenesen... üdv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szandi05 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6647944 Én ezt a témámat szeretném frissíteni de nem tom és 2010. Dec 2. 09:08 lett létre hozva.... és van hozzászólás a témámnál november 8 és december 1 között ha ezeket a hszeket törölnétek akkor lehet hogy tudnám szerkeszteni én is a témámat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 Amint meglesz a processzor, tudom javítani a hibát, addig nem, mert kifagy adatbázis javításnál. Már megvan rendelve, jövő hét közepén lesz beszerelve, addig kitartás.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 (edited) Magicmaker rengeteg feltöltést rakott a Filmek topikba. Szerintem egy figyelmeztetés kijárna már neki nem először csinálja -.- Ő és még 5 társa warn-t kapott, témájukat töröltem, a következő hasonló esetnél pedig a kizárás ízét kóstolgathatják, nem a Pirátot... Módosította December 4, 2011 bakfan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dency Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Érdeklődnék hogy a kereső mikor fog újra működni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bence2008 Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Sziasztok! Nem kapok egyik témámról sem értesítést új válasz érkezésekor, pedig az azonnali email küldési opció van beállítva. Ez a probléma mikor lesz orvosolva? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dency Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Nem tudom miért nem javítják a hibákat, tibiole fentebb azt írta hogy hét közepén javítva lesz, de azóta is semmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 a szervergépben ki lesz cserélve két alkatrész, remélhetőleg minél hamarább és utána lesz javítva minden, addig sajnos nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyface69 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 lehet, h nálam van probléma, de némely téma megnyitásakor - mikor betölti - csak a téma címe jelenik meg. nincs sem info, sem leírás. nem mindnél csinálja, azért is vagyok tanácstalan előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gradoran Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Nem csak nálad van ez,nekem is alig nyit meg valamit normálisan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 Javítottuk a hibát, és eltűntek az üres témák is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtommy79 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Témát még mindig nem lehet szerkeszteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oltonyos Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Hello. Én a keresőbe nem tudok belépni 1 hete. Egy hét óta kivétel nélkül minden nap, naponta változatosan több időpontban (tehát reggeltől éjfél utánig) próbálok a keresőben "keresni", de csak az jön be, hogy "Az oldal túlterhelt". Akár az egyszerű keresést, akár az összetett keresést választom, a helyzet ugyanaz. Kimásoltam a hibaüzenetet: Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'ibf_posts' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 Az oldal túlterhelt Elnézését kérjük, az oldal túlterhelt. Próbáld újra! Próbálgatom reggeltől napestig, de semmi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinky Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Helló! Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Én gyakorlatilag már több hete küzdök ezzel a problémával, egész egyszerűen nem tudok keresni! Az oldalon mindent meg tudok nézni, de keresni egyáltalán nem lehet! A supporttal is felvettem a kapcsolatot, de ezidáig nem érkezett válasz! Kérlek, ha tudtok segítsetek! Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gede82 Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Hali! Valóban nem megy a szerkesztés. Se régi, se új témánál. Sőt most már törölni sem lehet: Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'ibf_topics' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 Az oldal túlterhelt Elnézését kérjük, az oldal túlterhelt. Próbáld újra! Így semmi remény a linkek javítására! Nézzetek utána légyszi(olvastanm, hogy alkatrész csere, minden OK dec.11-én, de egyenlőre MÉG TÖBB HIBA VAN...), mert ha mindenki újra kilinkeli a hibás linkeket káosz lesz.....de most már csak ez az egy járható út maradt.... Sőt a kereső is randomra hibát generál.... Kösz.üdv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabas1 Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Sziasztok! Valaki megválaszolná, de őszintén, hogy mikor lesz használható állapotban a "Kereső"? Így semmi értelme nincs, hogy benézzen az ember, hisz nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen új feltöltések lettek betéve az utolsó látogatásom óta, hanem az általam keresettre szeretnék rátalálni. Előre is köszönöm. Barabás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Írhatnátok valami infót a keresővel kapcsolatban. A fórum így gyakorlatilag használhatatlan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 a szervergépben ki lesz cserélve két alkatrész, remélhetőleg minél hamarább és utána lesz javítva minden, addig sajnos nem. Olyan nehéz kicsit visszaolvasni,nem hiszem már el <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trebics Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Silverr! Olyan nehéz kicsit visszaolvasni,nem hiszem már el tibiole Hozzászólás 2011. Dec 13. 11:04 Javítottuk a hibát, és eltűntek az üres témák is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Csakhogy ez a válasz nem azzal kapcsolatos.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunLuke Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Az oldal túlterhelt Elnézését kérjük, az oldal túlterhelt. ez sűrűn fordul elő?mert nekem elég sokszor bedobja ha keresgélni,nézelődni akarok :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabas1 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Csakhogy ez a válasz nem azzal kapcsolatos.... Akkor ezt a választ mindenre értelmezhetőnek kell tekinteni, vagy semelyikre sem, vagy éppen arra, amelyikre "valaki" úgy gondolja, hogy megfelelő Ha válaszoltok a problémáink írására, akkor a kérdés belinkelésével orvosolható, hogy kinek is szól. Egyéb esetben, a fentebb írtak fognak érvényesülni....szerintem. Drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön normalizálni a dolgokat, mert addig sajna a fórum sok embernek használhatatlan a "Kereső" nem müxik jelenség miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 (edited) Köszönjük az észrevételeket, most már tudunk róla! A javítási folyamatok felgyorsítása idő, pénz, és távolság függő, mindez kiküszöbölhető lenne megfelelő támogatással! Ha mondjuk ugyan ilyen mértékben lenne támogatás, mint amilyen sűrűn olvasok hibás észrevételekről, a problémánk egycsapásra megoldódna! Egyúttal szeretnénk ezúton megköszönni eddigi támogatóinkat, mellyel fórumunk működését segítették. ************************ Csináltam egy gyors statisztikát 2010. Sep 2-ig visszanézve mely számomra érdekes eredményt hozott: az elmúlt több mint 1 évben egyetlen egy támogatónk írt hibás észrevételről, pedig őket igazán zavarhatná, nem érdekes?! Módosította December 17, 2011 ica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabas1 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Bocs, de ez a stílusú megfogalmazás szerintem követelődzősre fogalmazódott, ami elég érdekes számomra. edit:ica Számomra is! Az értelmezése pedig, hogy amíg nem adtok pénzt, addig ez van, ha tetszik, ha nem. Biztos, hogy ezt akartad vele kifejezni? edit:ica Majdnem biztos A távolságfüggőség leküzdésében miként lehetne segíteni? edit:ica Helikopter? A szerverterem oda-vissza300km! u.i.: A mondat végére, ha felkiáltójelet írnak, az felszólító mód, és nem az lesz a jelentése, mintha pont került volna oda, hisz úgy csak egy egyszerű kijelentő mód lesz. Így pedig csak tájékoztató lenne a közlési forma, és nem olyan parancsolós. edit:ica Magyarból jó vagy, én nem annyira. Ja bocs, most látom hogy ez nem a retorika.hu Edit:ica Ha megkérhetlek máskor tartsd be a fórum rád vonatkozó szabályzatát! ha mégis valami nem teljesen világos, várom Pm-be! ez nem csevegő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazso Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 (edited) Sziasztok! Én nem panaszkodni akarok a kereső hiányára,csak szeretném tudni,hogy kb. mikor lesz orvosolva? És egyben köszönöm az eddigi munkátokat! Módosította December 17, 2011 ica rögtön jelezük, amint tudunk valami közelebbit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3sten Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Filmek keresésénél hibát kapok: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 És akkor még én nem olvasok vissza... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts