Janii84 Posted Augusztus 31, 2010 Share Posted Augusztus 31, 2010 Sajnos nagyon sokszor azt írja nekem is,hogy túlterhelt az oldal.Nem lehet valamit tenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leandro_ Posted Szeptember 1, 2010 Share Posted Szeptember 1, 2010 Lehet, támogatod a fórumot, a fejlesztéseket... vagy használd éjjel a fórumot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted Szeptember 1, 2010 Share Posted Szeptember 1, 2010 lehet, hogy már írta valaki, de az utóbbi néhány napban, amikor elkezdi nekem a gép betölteni a pirateclub-ot, még be sem jön az üdvözlő/beléptető képernyő, az antivírus egy trójai-t blokkol... ha bezárom a böngészőt, megnyitom újra, beütöm, hogy www.pirateclub.hu, elkezd tölteni, ismét blokkolja a trójait és csak úgy megy tovább... nekem ez nem probléma, mert megfogja az antivírus, csak gondoltam szólok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IQQRIQ Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Üzenet a látogatóknak Egy lehetséges Ok Javascript inections-t kapott az adatbázis......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P]laci Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Egy lehetséges Ok Javascript inections-t kapott az adatbázis......... Opera és IE alól nincs ilyen üzenet, szóval elég vicces. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiny Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Sziasztok. Nekem eddig nem volt sok gondom az oldallal, de ma reggel óta bejelentett támadó webhelynek jelzi a firefox! Van eseteleg valaki aki tudja ennek az okát? Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
epichun Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 1 domain valószínűleg közreműködik ártalmas programok küldésében a webhely látogatói részére, ide értve a következő domaineket: digitals.hu/ Forrást elnézve 2 banner van a digitals.hu -tól, lehet emiatt van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
julius77 Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Nálam is hasonló vírusriasztásokkal,majd támadó webhely lappal indult a nap....és igen IE használatakor nincs probléma.Felmerül a kérdés,akkor most mi van?!Van vírus-nincs vírus,támadó-nem támadó?Eddig ilyen nem volt,remélem gyors,és megnyugtató megoldást sikerül találni.A bizalom sokat számít.egy fórum használatakor.Üdv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygoore Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy miért írja ki a gépem, hogy ez az oldal támadó webhely? Semmit nem tudok emiatt az üzenet miatt letölteni, úgyhogy a segítségeteket kérném. Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
multibit Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 1 domain valószínűleg közreműködik ártalmas programok küldésében a webhely látogatói részére, ide értve a következő domaineket: digitals.hu/ Forrást elnézve 2 banner van a digitals.hu -tól, lehet emiatt van. Lehet, hogy kritikusabban kéne válogatni a hírdetők között... Amúgy sincs sok értelme ezeknek a bannereknek, legtöbben nem is vesznek róluk tudomást. Én meg - és gyanítom még sokan rajtam kívül - egyszerűen letiltom ezeket a hírdetéseket (ABP, NoScript, stb). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonCrack Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Lehet, hogy kritikusabban kéne válogatni a hírdetők között... Amúgy sincs sok értelme ezeknek a bannereknek, legtöbben nem is vesznek róluk tudomást. Én meg - és gyanítom még sokan rajtam kívül - egyszerűen letiltom ezeket a hírdetéseket (ABP, NoScript, stb). Pl.mint én se amúgy nagyon megdöbbentem ezen a támadó webhelyes dolgon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Tisztelt Fórumozók! Nem kell megilyedni a Firefox téves riasztásaitól. Téves riszatásokat küld, nem fenyegeti semmi a gépeteket. Dolgozunk az ügyön. A bannerek azért vannak, mert ez fedezi a szerver fenntartási költségeit, mivel nagyon-nagyon kevés támogatónk van! Az IPS error ellen pedig új szerver vásárlását tervezzük, de ehhez is támogatás szükséges, így nagyon lasan gyűlik a pénz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 nem csak firefox probléma, hanem google bejelentett támadó hely-ként jelzi az oldalt Mi a(z) pirateclub.hu webhely jelenlegi listázási állapota? A webhely szerepel a gyanús webhelyek listáján - megtekintése árthat számítógépének. A webhely egy része az elmúlt 90 nap során 1 alkalommal a gyanús műveletek listájára került. Mi történt akkor, amikor a Google felkereste ezt a webhelyet? Az általunk az elmúlt 90 nap során tesztelt 13 oldal közül 5 oldal eredményezte kártékony szoftver letöltését és telepítést a felhasználó engedélye nélkül. A Google legutóbbi látogatása: 2010-09-01, a webhelyen gyanús tartalmat ekkor találtunk utoljára: 2010-09-01. Malicious software includes 1 trojan(s), 1 exploit(s). 1 domain (köztük a(z) kkiiy.com/) kártékony szoftvert tartalmaz. 1 domain valószínűleg közreműködik ártalmas programok küldésében a webhely látogatói részére, ide értve a következő domaineket: digitals.hu/. This site was hosted on 1 network(s) including AS43711 (SZERVERNET). Közreműködött-e ez a webhely ártalmas programok továbbterjesztésében? A webhely (pirateclub.hu) az elmúlt 90 nap során valószínűleg nem működött közre egyetlen webhely megfertőzésében sem. Tárolt ez a webhely kártékony szoftvert? Nem. Ez a webhely nem tárolt kártékony szoftvert az elmúlt 90 nap során Hogyan történhetett? Egyes esetekben harmadik felek kártékony kódot adhatnak a webhelyekhez, ami a figyelmeztető üzenet megjelenését eredményezi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfhazi Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Eszközök > Beállítások lap > Biztonság fülön ki tudjátok kapcsolni a tiltást "Bejelentett támadó webhelyek blokkolása" elöl vegyétek ki a pipát. "mivel nagyon-nagyon kevés támogatónk van!" - Az alkalmazott modererálási, bannolási szokással ezen én nem csodálkoznék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Ha nem törölnénk a felesleges "köszcsiket", és az társait, és a direktlikeket nem szerkesztenénk. Illetve nem tartatnánk be ilyen szigorúan a szabályokat, akkor még jobban le lenne terhelve az oldal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanctus Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 (edited) Firefoxból lehetetlen belépni! IE-vel működik, de a Kaspersky minden topik vagy téma nyitásakor "felugat" "vírust" észlelvén: Trojan.Script.Iframer.. <_< Eszközök > Beállítások lap > Biztonság fülön ki tudjátok kapcsolni a tiltást "Bejelentett támadó webhelyek blokkolása" elöl vegyétek ki a pipát. Módosította Szeptember 3, 2010 bakfan Két hsz.-el feljebb a megoldás...idéztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IQQRIQ Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Trojan.Script.Iframer.. : igen igen pl : Hát igen Nem kell megilyedni a Firefox téves riasztásaitól. Téves riszatásokat küld, nem fenyegeti semmi a gépeteket. Dolgozunk az ügyön. Nekünk nem is kell hanem az ftp-n az adminoknak kell izgulniuk ..sajnos valami hasonló gonddal küzdhet a pirateclub.. Jellemzően folyamatosan írjta felül az indexeket a html-t és php-t is folyton nyomja az inyekciót az ftp-nek... Sajnos ismerve pár fórumot ahol így kezdődőtt a dolog ,ha szerencse van egy régebbi mentés ami visszaállítható de 2-3 hét és meglátjuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Eddig 2 trójait fogtam ki a főoldalon, Ie7 et használok, nod32 a vírusírtóm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Érdekes dolgok történnek, a napokban a gumiszobában vettem észre hogy orosz nyelvű topikok nyíltak, és mindben ugyanaz van.Ismerős dolog, láttam már programok által teleoffolt fórumot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 2, 2010 Share Posted Szeptember 2, 2010 Legyetek türelemmel, ezek a riasztások 1-2 napon belül megszűnnek. A hiba nem nálunk van, hanem az egyik hirdetőnknél, akit időközben sikerült elérni és orvosolta a hibát. Megértéseteket köszönjük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
c@mon36 Posted Szeptember 3, 2010 Share Posted Szeptember 3, 2010 a tegnapi 2010,09,02 napon egyfolytába vírus riassztásaim voltak a pirateclubról... nem tudtam megnyitni egyetlen fórumot sem a riasztás nélkül.a következő infókat kaptam: HTML:Iframe-inf 100902-0, 2010.09.02 VPS verzió malware program Vírus / Féreg nem tudom mi legyen ezzel de gondoltam talán nem árt ha írok ez ügyben. hozzá teszem nem firefoxot használok hanem sima normál explorert és avast vírus írtót. maga a "féreg"nem jutott be a gépembe de nem tudtam mást tenni mint kilépni a pirateclubból...ezzel megszünt a "támadás". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Szeptember 3, 2010 Share Posted Szeptember 3, 2010 Ha fentebb vissza olvasol, akkor rájössz, hogy már megszűnt a fenyegetés, amit egy banner tárhelye okozott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Szeptember 3, 2010 Share Posted Szeptember 3, 2010 Uraim! Újra előjött a "Támadó webhely" probléma Firefox alatt. Pár percig jó volt, most újra kiírja a Firefox. A gumiszobát is érdemes lenne megnézni, mert tele van orosz témákkal, a moderátor pedig nem törődik vele vagy éppen nem ér rá a fórumot böngészni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockersrac Posted Szeptember 3, 2010 Share Posted Szeptember 3, 2010 Nekem is Kasperski fut a gépemen, méghozzá az internet security, de az égvilágon semmit nem jelzett, holott maxra van állítva minden ami lehet, de még így sem jelzett semmit. Ellentétben egy múltkori(nemtudom már pontosan melyik) külföldi oldallal, aminél viszont kiabált is rendesen, és vagy 5 féle vírust észlelt! :@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 3, 2010 Share Posted Szeptember 3, 2010 A gumiszobát is érdemes lenne megnézni, mert tele van orosz témákkal, a moderátor pedig nem törődik vele vagy éppen nem ér rá a fórumot böngészni. A gumiszobát rendszeresen takarítom, ahogy tudom, de folyamatosan jönnek ezek a reklámozó botok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikikeee88 Posted Szeptember 3, 2010 Share Posted Szeptember 3, 2010 Firefox alatt valóban vannak gondok ! Kíváncsiságból kipróbáltam a legúljabb verzós Opera böngészőt, hát meg kell mondjam csodákat tapasztaltam ! Egyrészt nem hozza a "Támadó webhely" kiírást, másrészt ami a legfontosabb, a Firefoxhoz képest mérföldekkel gyorsabb az oldal, szinte rá se ismertem, pillanatok alatt betölt mindent, még csúcsidőben is ! Aki még nem próbálta, annak csak ajánlani tudom ! Sziasztok ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyandar Posted Szeptember 4, 2010 Share Posted Szeptember 4, 2010 Most már jó Firefox alatt is, de eddig nekem IE és Opera alatt is bejött a támadó webhely probléma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Szeptember 4, 2010 Share Posted Szeptember 4, 2010 Én azt javasolnám, hogy be kéne szüntetni a szabad regisztrációt. Aki meg 1 hónapnál több ideje nem lépett be, azt automatikusan törölni kéne. Máris nem lenne ennyire leterhelve.. Minden nap 10 uj ember regisztrál kb. ez jobban terhelő szerintem, mint 1-1 köszönöm válasz.. De ti tudjátok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Szeptember 4, 2010 Share Posted Szeptember 4, 2010 A gumiszobát rendszeresen takarítom, ahogy tudom, de folyamatosan jönnek ezek a reklámozó botok. Nem tudom mennyire terhelné a szerót de szerintem ideje lenne egy, ellenőrző kódot bevezetni és csak helyesen beírt kód után engedné megnyitni az új témát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 6, 2010 Share Posted Szeptember 6, 2010 Nekem erős a gyanúm, hogy egy spam program támadta meg az oldalt, mivel rengeteg spam van mostanában, mind furcsa nevű felhasználótól, mind 0 hsz-el rendelkezik.Azt nem tudom, hogy a regisztrációt hogyan kerülte meg a program. Sőt még azt is megkockáztatom, hogy nem a server kevés "hardwerileg" az oldal kiszolgálásához, hanem DOS támadás alatt áll. Ha esetleg nem lenne tiszta, hogy mi az: http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts