Jump to content
PirateClub.hu

Hibák, Észrevételek Bejelentése

tibiole
 Share

Recommended Posts

On 4/8/2025 at 2:03 PM, t17t said:

A kamerás filmek feltöltése amúgy is elhenyagolható volt az utóbbi fél évben! Szó szerint 1-2 volt havonta... Ez tehát már magában is elegendő lenne, de emellett van nem nyilvánosan megindokolható része is... Úgyhogy ez eddig tartott, mostantól nálunk nem lesz ez elérhető!

A feltöltési fórumrészben valóban nincs már lehetőség hozzászólásra, de mindenhol máshol igen, így azokra a részekre is vonatkozik. Csak picit kell belegondolni, ezt elolvasni és egyből értelmezhető minden! Remélem! ;) Ha reakciót teszel vagy hozzászólsz, ahol lehetséges, akkor láthatód a rejtett tartalmakat!

Ha nem is írtad le miért tíltott,  tudom (gondolom) miért. De ha már tiltott, a filmek szabályokat is írjátok át, mert abban ott szerepel minden követelemény ami a mozis filmekre vonatkozik. S ha már megemlítettem, akkor hadd említsek meg még valamit. Minden release csapat kéri, hogy senki ne változtassa meg a release nevet, sajnos sokan mégis megteszik és sajár nevükre írják át a letöltési linkek nevét. Ez tisztességtelen és ezt nem szabadna megengednetek. A leggtöbnél letöltés után ki lehet deríteni a release csapat és a film pontos release nevét, de akadnak olyanok, akik még ezt is törlik  átírják és a saját nevük van ott. Ez végképp tisztességtelen. Ez ellen terveztek bármilyen fellépést?

• Like 1
  • Thanks 1

Kérem, segítsen valaki. Akár a filmes, akár a könyves fórumot nyitom ki, mindenütt a kék hátterű 'hidden content' felirat jelenik meg, ha letöltenék. Mit kell, vagy lehet ezzel kezdeni?  Ilyet eddig nem tapasztaltam. 

Kösz előre is  Napocskin

3 órával ezelőtt, napocskin said:

Kérem, segítsen valaki. Akár a filmes, akár a könyves fórumot nyitom ki, mindenütt a kék hátterű 'hidden content' felirat jelenik meg, ha letöltenék. Mit kell, vagy lehet ezzel kezdeni?  Ilyet eddig nem tapasztaltam. 

Kösz előre is  Napocskin

Szia

Az oldal tetején narancssárga háttérben ki van írva reakció gombra mutatkozik meg a téma.

Minden téma jobb sarkában alul láthatsz egy szürke háttéren fehér szívecskét, megnyomod tehát adsz a téma feltöltőnek egy reakciót és látható az adott tartalom. 

Bomba

Sokkal egyszerűbb lett volna ha azt írod a fehér szivecske ki is írja hogy Like, vagyis lájkolni kell az adott feltöltést. A többi csak még jobban megzavarja a kérdezőt... Kicsit túl van bonyolítva a magyarázat (nem csak nálad ,a kiírásnál is). Jobban megértik az emberek a tényszerű, de egyértelmű magyarázatot. Ez a reakció szó eléggé félre sikeredett... Like. Ez a helyes szóhasználat. Szó szerint.

3 órával ezelőtt, bdwszasza said:

Ha nem is írtad le miért tíltott,  tudom (gondolom) miért. De ha már tiltott, a filmek szabályokat is írjátok át, mert abban ott szerepel minden követelemény ami a mozis filmekre vonatkozik. S ha már megemlítettem, akkor hadd említsek meg még valamit. Minden release csapat kéri, hogy senki ne változtassa meg a release nevet, sajnos sokan mégis megteszik és sajár nevükre írják át a letöltési linkek nevét. Ez tisztességtelen és ezt nem szabadna megengednetek. A leggtöbnél letöltés után ki lehet deríteni a release csapat és a film pontos release nevét, de akadnak olyanok, akik még ezt is törlik  átírják és a saját nevük van ott. Ez végképp tisztességtelen. Ez ellen terveztek bármilyen fellépést?

Köszi, hogy jelezted! Több helyen átírtam, van, ami benne maradt, talán mostmár jó!

A release névvel nehéz mit kezdeni! Gondolj bele! Hogy ellenőrzöd!? Nem szép, de ha EGYÉRTELMŰ bizonyítékod van rá, akkor szólj, s intézkedünk azonnal!

Köszi még egyszer!

1 órával ezelőtt, bdwszasza said:

Sokkal egyszerűbb lett volna ha azt írod a fehér szivecske ki is írja hogy Like, vagyis lájkolni kell az adott feltöltést. A többi csak még jobban megzavarja a kérdezőt... Kicsit túl van bonyolítva a magyarázat (nem csak nálad ,a kiírásnál is). Jobban megértik az emberek a tényszerű, de egyértelmű magyarázatot. Ez a reakció szó eléggé félre sikeredett... Like. Ez a helyes szóhasználat. Szó szerint.

Köszi az észrevételt, odaírom a "like"-ot is! ;)

18 órával ezelőtt, michonne75 said:

Ha csak a "Like" szót írják ki, akkor meg az lenne a gond, mivel nem felel meg a valóságnak. Ugyanis 6 db reakciógomb közül lehet választani...

Sziasztok.

Teljesen egyetértek. A válozást/változtatást bárhol a világon nehezen fogadják el az emberek, ez a tapasztalatom. Azt kell mondjam, itt jelen esetben még sokkal kevesebb a picsogás, mint azt vártam (persze lehet, hogy hétvégén ez majd még változik).

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek :)