t17t Posted Június 27 Share Posted Június 27 Köszi, hogy jelezted! Továbbítca! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lake01 Posted Június 28 Share Posted Június 28 Köszönöm a segítséget. Úgy látom, szerencsére gyorsan megoldották a galibát. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zo1974 Posted Július 8 Share Posted Július 8 500 Internal Server Error Sziasztok. Nálam már hetek óta szarakodik, van amit betudok rakni a témába van ami ha megfeszülök akkor se megy. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Július 12 Share Posted Július 12 Elvileg már megjavult! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zo1974 Posted Július 12 Share Posted Július 12 Nálam változatlan, egyik megy a másik nem. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
666bomba Posted Július 14 Share Posted Július 14 Nálam azóta sem müködik. Új témát egyátalán nem tudok hozni. Minden topicba megpróbáltam tegnap megynitni egyet hogy majd áhelyezem ahova való, több órá elbasztam rá és végeredmény minden témánál 500 internal sever error. 1 1 témat enged szerkeszteni, de legtöbbet nem. :/ 2 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Július 14 Share Posted Július 14 Azért érthetetlen, mert sok tagnak sikerül, s van, akinek nem! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Július 15 Share Posted Július 15 Sziasztok! Azt vettem észre (legalábbis nálam ez van), hogy rendszerint a hosszú adatlapokat nem szereti a rendszer. A rövid témákat csont nélkül átengedi, a hosszúaknál kezd el szarakodni, és jelenik meg ez az "500 Internal Server Error" hibaüzenet (ilyenkor szoktam a könyvsorozatokat darabolni - ott megtehetem, de a filmeknél, sorozatoknál már nem). Viszont sokszor 5-10 db F5 nyomkodás után a filmes, sorozatos témákat átengedi a rendszer. Máskor percekig nyomogatom az F5-öt. És egyszer csak megjelenik az adatlap. Már hónapok óta így töltök fel. Kissé időigényes, de ez van... Más. Az viszont tényleg érdekes, hogy sem ez, sem az oldal betöltési probléma sem érint minden feltöltőt. Szombat reggel pl. fel tudtam tölteni, utána dél körül akartam a következő csomagot felnyomni, de akkor már nem tudtam sem új témát nyitni, sem szerkeszteni, sem üzenetet írni. Közben meg látom, hogy más zavartalanul tölti fel a témákat. Máskor meg a "<>" tag nem tölt be, csak percek múlva... 2 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longman Posted Július 19 Share Posted Július 19 Ez milyen hiba lehet, sima téma megnyitásnál/hozzászólásnál? : Létrehozni tudtam, de szerkeszteni/javítani már nem. Kiegészítés: Böngésző újraindítása után hiba nélkül tudtam szerkeszteni. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
666bomba Posted Július 30 Share Posted Július 30 On 7/15/2024 at 2:05 AM, michonne75 said: Sziasztok! Azt vettem észre (legalábbis nálam ez van), hogy rendszerint a hosszú adatlapokat nem szereti a rendszer. A rövid témákat csont nélkül átengedi, a hosszúaknál kezd el szarakodni, és jelenik meg ez az "500 Internal Server Error" hibaüzenet (ilyenkor szoktam a könyvsorozatokat darabolni - ott megtehetem, de a filmeknél, sorozatoknál már nem). Viszont sokszor 5-10 db F5 nyomkodás után a filmes, sorozatos témákat átengedi a rendszer. Máskor percekig nyomogatom az F5-öt. És egyszer csak megjelenik az adatlap. Már hónapok óta így töltök fel. Kissé időigényes, de ez van... Más. Az viszont tényleg érdekes, hogy sem ez, sem az oldal betöltési probléma sem érint minden feltöltőt. Szombat reggel pl. fel tudtam tölteni, utána dél körül akartam a következő csomagot felnyomni, de akkor már nem tudtam sem új témát nyitni, sem szerkeszteni, sem üzenetet írni. Közben meg látom, hogy más zavartalanul tölti fel a témákat. Máskor meg a "<>" tag nem tölt be, csak percek múlva... Sziasztok. Nekem azóta sem enged feltölteni és már régi feltöltést szerkeszteni sem, de csak ezen az oldalon más oldalon semmi gond a téma megosztással . Igazán érdekes :/ 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Július 31 Share Posted Július 31 Én sem értem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longman Posted Július 31 Share Posted Július 31 Már megint : (újraindítások sem segítettek, Chrome, Fox, Edge, azonos a hiba) 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
666bomba Posted Július 31 Share Posted Július 31 10 órával ezelőtt, t17t said: Én sem értem... Ha csak nálam lenne ez a hiba akkor azt mondanám én nálam van valmi gebasz, de másoknál is előjön ez az servererror és még ki tudja hány embernél aki semmit sem mond. Nem lehet esetleg szerver probléma? esetleg frissiteni kellene valamiket? vagy valami script mondta be az unalmast? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Július 31 Share Posted Július 31 32 perccel ezelőtt, 666bomba said: Ha csak nálam lenne ez a hiba akkor azt mondanám én nálam van valmi gebasz, de másoknál is előjön ez az servererror és még ki tudja hány embernél aki semmit sem mond. Nem lehet esetleg szerver probléma? esetleg frissiteni kellene valamiket? vagy valami script mondta be az unalmast? Nálam is jelentkezik a server error, de nálam, mint írtam, többszöri F5 nyomogatással megoldódik a probléma. Másoknál egyáltalán nem jelentkezik. Megint mások meg egyáltalán nem tudnak feltölteni. A másik problémánál, amikor az oldal nem töltődik be rendesen és sem új témát nyitni, sem szerkeszteni, sem üzenetet nem lehet küldeni, azt látom, hogy több feltöltő is zavartalanul töltögeti fel a cuccait. Sőt, akiknél fennáll a probléma, azoknál sem egyszerre jelentkezik. Valakinél csak napokkal később jön a gebasz... Ilyen szerver problémáról még nem hallottam, ami ne érintene minden feltötőt egységesen. Passz... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
666bomba Posted Július 31 Share Posted Július 31 Win 10 oprendszerem van, laptopon 11 es, én csak azt nem értem júniusig tudtam feltölteni azóta nem , sajnos azóta fenn áll ez a szerver error, nekem F5 nyomogatás nem oldja meg, legutolsó feltöltési próbánál 50p ig nyomogattam mind hiába.. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Július 31 Share Posted Július 31 Tibiole??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longman Posted Július 31 Share Posted Július 31 Ezt a "too much time"-ot meg lehetne nézni, hogy mennyi is a beállított értéke? (és valami nagyobbra állítani, mert lehet, hogy igaza van) Egy "Március 7, 2023"-i bejegyzést próbáltam javítani. p.s.: miért is van "time limit"? p.s. II. : és nem is mond igazat, mert az eggyel felette lévőnek is pont ugyanez a dátuma és azt szerkeszthettem gond nélkül (és régebbieket is) 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Augusztus 2 Share Posted Augusztus 2 Köszi a jelzéseket! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Augusztus 24 Share Posted Augusztus 24 Az milyen vicces, hogy törölni szó nélkül engedi a kukából a témát, de újra posztolni már nem: 500 Internal Server Error Ja, hogy most én vagyok a szolgálatos lúzer... Update: Időközben újra működik a dolog - egy kis átmeneti időszak után, amikor még ide sem írhattam, de új téma nyitásnál is hiányzott a téma mező - annyi változással, hogy háromfelé szedtem a sorozatot, ami eddig elment egyben is. Olyan ez a hiba, mint a traktor kerekére ragadt trágya, forog körbe és hol ezt, hol azt érinti, de nem érhető tetten (orosz rulett IT módra)... 1 1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Augusztus 27 Share Posted Augusztus 27 Sajnos nem érek el senkit "fent"... Sajnálom a problémákat! Ezt a "szintet" már nem tudom megoldani! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Augusztus 27 Share Posted Augusztus 27 Gondolom az ilyen szórványos hibáknál nem éri meg benézni a motorháztető alá, főleg amíg csak egy-két embert érint. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Augusztus 28 Share Posted Augusztus 28 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Augusztus 28 Share Posted Augusztus 28 Most meg a Tűzróka alatt esett szét az oldal fél napja, de a Brave-ben oké. De egy ki- majd újra bejelentkezés után ez is rendbe jött. Csak a betűméret nagyon apró. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Szeptember 10 Share Posted Szeptember 10 Kedves Fórumtársak! Kérlek benneteket, hogy kérés, illetve halott link esetén ne a témák kommentmezőjét használjátok. Mert nem oda valók. Az előbbire ott van a Kérések menüpont, az utóbbinál pedig vagy jelentséték le a témát halottnak, vagy írjatok az adott feltöltőnek PM-et. Köszönöm a megértéseteket. Üdv és további jó fórumozást kívánok! m. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Október 10 Share Posted Október 10 On 3/18/2024 at 11:32 AM, lacylla said: Sziasztok! Néhány napja eltűntek a témáimból a "data.hu prémium" címkék. Tegnap arra lettem figyelmes, hogy a legújabbnál is, miután rendesen elmentette, küldés után nyomtalanul eltűnt. És ma is ugyanaz. Tapasztalt valaki hasonlót? De rég volt... Amire azóta fény derült: Dehogy törli valami ámokfutó a címkéket, elég, ha megnyitom valamelyik témámat belenézésre, mire bezárom, el is tűnt a "data.hu prémium" címkéje... Eddig csak a szerkesztés után tűnt fel a jelenség - ekkorát nem is mertem gondolni. Már kezdtem megszokni, hogy mentés után újra meg kell nyitni, és címke hozzáadása meg mentése után marad csak meg, most meg már arra is figyelnem kell, hogy nehogy gyanútlanul megnyissam valamelyik témámat... Na, ilyen luxusproblémákat kívánok minden kedves fórumtársnak, igazán semmiség. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Október 10 Share Posted Október 10 Köszi, hogy jelezted! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkkalman Posted Október 21 Share Posted Október 21 Kedves fórumtársak. Szeretném megkérdezni, hogy miért nem tudok üzenetet küldeni Ninoel forumtársnak Mindig visszadobja a kéréseimet. Lehet hogy letiltja a kéréseimet? Üdv: bkkalman 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Október 21 Share Posted Október 21 Szia! Az is lehet, megtelt a fiókja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkkalman Posted Október 21 Share Posted Október 21 5 perccel ezelőtt, t17t said: Szia! Az is lehet, megtelt a fiókja... De sajnos akkor sem tudok neki üzenetett küldeni. SAJNOS. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Október 21 Share Posted Október 21 1 órával ezelőtt, bkkalman said: De sajnos akkor sem tudok neki üzenetett küldeni. SAJNOS. Ez se megy? https://www.pirateclub.hu/profile/5648200-ninoel/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjc3MTczOTksImlkXzIiOjE0Nzg4OTQyNDd9 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts