t17t Posted November 19, 2023 Share Posted November 19, 2023 Köszi, hogy jeleztétek ezeket a hibákat! Jelzem fentre! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdwszasza Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Sziasztok! Sajnálattal látom, hogy az általam jelzett probléma még jelenleg is aktuális, továbbra sem jeleníti meg olvasottként az adott feltöltést, ha belenézek, majd visszalépek. Tehát sem a feltöltést, sem a csoportot,amiben benne van. (az összes újba belépve, majd ki) 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 Köszi, hogy szóltál! Jelzem ismét! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrmur Posted Január 31 Share Posted Január 31 Sziasztok! A "Macskaszem" hangoskönyv feltöltéshez szerettem volna üzenni "Funghy"-nak az alábbi üzenetet, de nem lehet neki üzenetet küldeni. Szeretném, ha eljuttatnátok Neki az észrevételemet! Köszönettel: mirrmur A feltöltött két fájlhoz még tartozik 2 fájl, amit csak nemrég töltött fel Lívia a honlapjára. Kérlek egészítsd ki a feltöltésed, vagy jelezd, hogy a további részek a felolvasó honlapján érhetők el. Munkádat, melynek köszönhetően sok-sok hangoskönyvet ismerhetünk meg, nagyon szépen köszönöm! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Január 31 Share Posted Január 31 Ha Te nem tudsz üzenni, mi sem, sajnos... Üzenj a témában! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Március 18 Share Posted Március 18 Sziasztok! Néhány napja eltűntek a témáimból a "data.hu prémium" címkék. Tegnap arra lettem figyelmes, hogy a legújabbnál is, miután rendesen elmentette, küldés után nyomtalanul eltűnt. És ma is ugyanaz. Tapasztalt valaki hasonlót? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Március 26 Share Posted Március 26 Sziasztok! Más is tapasztal rendellenességet a Datánál? Nálam feltölteni lehet, de le már nem. A Linkellenőrző pedig teljesen behalt. A Chrome még behozza az oldalt, de a Mozillában már meg sem mozdul. Előre is köszönöm, ha reagál és segít valaki. Üdv. m. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyWick Posted Március 26 Share Posted Március 26 45 perccel ezelőtt, michonne75 said: Sziasztok! Más is tapasztal rendellenességet a Datánál? Nálam feltölteni lehet, de le már nem. A Linkellenőrző pedig teljesen behalt. A Chrome még behozza az oldalt, de a Mozillában már meg sem mozdul. Előre is köszönöm, ha reagál és segít valaki. Üdv. m. Szia. Tegnap reggel óta nem lehet letölteni datáról, csak fel. 1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Március 26 Share Posted Március 26 Köszönöm a választ! Én túlnyomórészt csak feltöltésre használom, ezért csak most bukott ki a dolog. m. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac31 Posted Március 26 Share Posted Március 26 1 órával ezelőtt, michonne75 said: Sziasztok! Más is tapasztal rendellenességet a Datánál? Nálam feltölteni lehet, de le már nem. A Linkellenőrző pedig teljesen behalt. A Chrome még behozza az oldalt, de a Mozillában már meg sem mozdul. Előre is köszönöm, ha reagál és segít valaki. Üdv. m. Sziasztok! A letöltés már tegnap sem ment, nincs kapcsolat a tárral. 1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Március 26 Share Posted Március 26 Köszönöm! Akkor megint toldozzák-foldozzák a Datát... m. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Március 26 Share Posted Március 26 Közben úgy néz ki, Datáék megoldották a problémát. Egyelőre újra lehet tölteni... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac31 Posted Március 26 Share Posted Március 26 Mármint le? Sajnos, én nem ezt tapasztalom... Bejelentettem a hibát nekik, de még nem kaptam választ, hogy megoldották. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac31 Posted Március 26 Share Posted Március 26 12 perccel ezelőtt, Longman said: Nálam még most sem működik. (2024-03-26 11:05) (utolsó letöltés a Data szerint: 2024-03-25 06:40:09 ) " A webhely nem érhető el A(z) ddlp8.data.hu túl hosszú ideje nem válaszol. " Így van, én is ezt a hibát kapom vissza. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Március 26 Share Posted Március 26 Legutoljára letöltve 2024-03-26 11:15:56 2024-03-26 11:05:25 2024-03-26 10:51:00 2024-03-26 10:33:42 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac31 Posted Március 26 Share Posted Március 26 Erősen "szaggat" még, de már van életjel... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Március 26 Share Posted Március 26 Megyeget. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Március 26 Share Posted Március 26 Amikor reggel lejöttem az oldalról, akkor láttam, hogy elindult a letöltés. Most azt látom az oldalamon, hogy a reggeli zéró letöltéshez képest kb. hozom a napi limitet a letöltésekkel. Ennyit tudok. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacylla Posted Március 28 Share Posted Március 28 On 3/18/2024 at 11:32 AM, lacylla said: Sziasztok! Néhány napja eltűntek a témáimból a "data.hu prémium" címkék. Tegnap arra lettem figyelmes, hogy a legújabbnál is, miután rendesen elmentette, küldés után nyomtalanul eltűnt. És ma is ugyanaz. Tapasztalt valaki hasonlót? Hátha valakit érdekel, átmenetileg úgy oldom meg, hogy elmentés után elszáll a "data.hu prémium" címke, majd a "címke hozzáadása" és "mentés" után megmarad. Egy pár kattintással több, mint eddig. De ez nem hozza vissza az eltűnt címkéimet a többi témámba. Hátha olvassa valaki nagy tudású illetékes, aki szereti a kihívásokat. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdwszasza Posted Május 20 Share Posted Május 20 Sziasztok! Pár napja tűnt fel, hogy ha bármelyik alfórumban (pl filmeknél) új feltöltés található, azt ugyan jelzi vastaggal kiemelve, de mellette az új feltések viszont (vagy történetesen a legutolsó) nincsenek vastaggal kiemelve. Belépve az adott alfórumba már az újak viszont ki vannak emelve. Ez nem nagy gond, csak gondoltam jelzem. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zo1974 Posted Május 21 Share Posted Május 21 500 Internal Server Error Már megint. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Május 22 Share Posted Május 22 Szia! Ha ez a felirat megjelenik, nyomj egy F5-öt. Hibaüzenetet ír ki, de az nem érdekes, okézd le, és a téma láthatóvá válik. (Hogy ez miért van és miért lehet ezzel a módszerrel megoldani, ne kérdezd, gőzöm sincs. De a lényeg, hogy nálam működik.) Üdv. m. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zo1974 Posted Május 22 Share Posted Május 22 Szia. Köszi a tanácsot, az egyik témánál működik a másiknál nem. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Május 22 Share Posted Május 22 Szia! Nagyon szívesen! Nálam eddig működött, ahányszor ez a felirat megjelent, gondoltam, másnál is beválhat. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Június 22 Share Posted Június 22 Kedves Fórumtársak! Arra kérlek benneteket, ha halott linket találtok, ne "szomorú" emojival jelezzétek, vagy ne szó nélkül lépjetek ki az oldalról. Egyik esetben sem jut el az info a feltöltőhöz, vagy a Staffhoz. Tévedés ne legyen, attól töltitek le a filmet/sorozatot/zenét stb. akitől akarjátok, de legalább annyit tegyetek meg, hogy vagy lejelentitek a halott linket, vagy jelzitek a feltöltő felé. Ha akkor tudtok PM-et küldeni a visszatöltés miatt, ha csak 1 feltöltő témája van az oldalon, a többi esetben is megtehetnétek. Nem hinném, hogy ez akkora kérés lenne. Így is tele vagyunk halott linkkel (és a sima törlésről nem kapunk a Datától értesítést, csak akkor, ha valaki felnyom minket - ami sajnos gyakorlatilag mindennapos) Akik eddig is jelezték/jelentették a halott linkeket, nekik ezúton is köszönet! Köszönettel Üdv. m. 2 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
666bomba Posted Június 23 Share Posted Június 23 Sziasztok Nem tudok témát hozni e miatt 500 Internal Server Error nginx/1.14.2 folyamatosan ezt dobja fel, ellenőrzésnél is ugyan az, de csak ezen az oldalon van ez a hiba 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Június 24 Share Posted Június 24 Szia! Ha ez az üzenet megjelenik, nyomj egy F5-öt, majd okézd le, ha ismét kiírja a rendszer. Ha szükséges, ismételd meg többször. Nem mindig, de nálam a legtöbb esetben sikerülni szokott. (mostanában szinte csak így töltök fel, hogy ez a hibaüzenet megjelenik) m. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
666bomba Posted Június 24 Share Posted Június 24 6 órával ezelőtt, michonne75 said: Szia! Ha ez az üzenet megjelenik, nyomj egy F5-öt, majd okézd le, ha ismét kiírja a rendszer. Ha szükséges, ismételd meg többször. Nem mindig, de nálam a legtöbb esetben sikerülni szokott. (mostanában szinte csak így töltök fel, hogy ez a hibaüzenet megjelenik) m. Szia, ezeket próbáltam de kb 10. F5 után hagyom a fenébe, mert nem engedi ki sajnos, csak ez a felirat jelenik meg folyton. Majd próbálkozom még vele. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
michonne75 Posted Június 24 Share Posted Június 24 Szia! Írtam, hogy sajnos nem minden esetben válik be. De (legalábbis nálam) a legtöbb esetben hatásos. Más módszerről sajnos nem tudok... 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lake01 Posted Június 27 Share Posted Június 27 Napok óta nem töltődik be a css, így szét van esve az oldal... Több böngésző alatt is próbáltam, az eredmény ugyanaz. Mikor lesz ez kijavítva? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts